Влизам в любимия форум и какво да видя отново на дневен ред е въпроса за това кой да пуска нашата темичка
Понеже и аз не съм от тези които си мълчът да попитам Peper знае ли как се ползват личните съобщения?Защото ако това ще е задочен спор между нея и Kabiv,нека ако обича да не въвлича всички в него.
Аз също познавам лично Kabiv изградила съм си впечетления за нея ,определено положителни,дори мога смело да кажа че сме вече приятелки.На никой не искам да натрапвам това си мнение ,но от известно време имаше атмосфера на търпимост и мир ,който беше нарушен.Нормално е едни майки да си допаднат повече от други ,но всички до сега се стараем да си помагаме и да поддържаме добрия тон,така че ако ти Peper смяташ да пишеш тук би било добре да е по темата,а не заяждания на личностна основа,които са най-малкото неоснователни.
Много съм благодарна на Блу за темите докато бях бременна и на Обърквация за темичките ни досега в Родени 2006.Според мен и двете се справят чудесно и съм им благодарна за старанието и отделеното време!
Аз нямам никакви претенции кой ще прави темата бих искала само да няма грозни нападки и наистина да се запази мира.Защото аз ,а може би и другите отваряме форума за да получим подкрепа,помощ,съчувствие или просто да споделим чувствата и мислите си,поводите са различни,но според мен нито един не е за да не натоварим негативно,тези емоции може да ги получим в изобилие и извън Интернет.Това е което исках да кажа.Съжалявам че ми се наложи.

Ники се залива от смях, когато му подухвам лекичко в лицето. И при нас номера с огледалото действа - гледа се и се смее на себе си и даже вече протяга ръчички да си хване образа 

Да споделя, че харесвам темите и на Обърквация
, а това, че някой мен напр. не ме харесва, ами свикнала съм и на такова отношение
. А соковете ще ги оставим чак за на пролет.
, абсолютно ЗА, изказах се , защото бях предния път от мамите , отцепнички,
По въпросът със сметището в Суходол, ще си замълча
.МОми4ета- нека не превръщаме прекрасната ни теми4ка в дребнава клюкарница
Този път причината беше, че не се е изаквал 2 дни и беше крайно неспокоен. Не помогна Дуфалака и посреднощ се наложи да се "бъркаме" 
Като си помисли човек каква какафония предизвиках с нещо толкова обикновено- отскачане до съседния град за няколко часа 
. Измъчихме го детенце с тези лепенки от около два месеца, не можахме да го къпем нормално, но пък си струваше, избегнахме операцията. Сега чак април ще отидем на контролен преглед при хирурга и да се надявам, че всичко е ОК.
.
, но за посягането още не е започнала, давам й да държи разни неща, тя ги държи, но несъзнателно, още не им се и радва. За сега най-голяма радост са ръцете и ако може да са постоянно в устата, то ще е най-щастлива.
. Ние вече сме изпили шише и половина, но от 3 дена спрях да давам, защото давам сок от круша вече. Успя да се изака за един ден 2 пъти във вторник, но от тогава чакаме ново изакване. Тя обаче и с Дуфалака акаше на 2-3 дена, така че не съм се притеснила, а и няма изгледи да има дискомфорт.
.Но пък ве4е полудявам в тази София 
.Много е гадно в такива моменти....