Гвендолин,аз лично ти отговори на първия пост,с който се включи и даже имах и въпрос към теб,на който определено не получих отговор,така че е хубаво да четеш по-внимателно.Вие да сте обръщали внимание на името BG MAMA,ако не е разговор между майки,подобен на този по пейките какво очаквате да обсъждаме?!Опазването на световния мир,измирането на сините китове,курса на долара или озоновата дупка?!То за това си има други форуми в крайна сметка.
Аз лично се включих да пиша чак след като родих,100% съм сигурна,че не съм се харесала на всички,но не съм усетила игнориране или пренебрежение.И когато имам проблем или споделям нещо хубаво точно това съжалявам или браво ме карат да се чувствам добре.
Имах доста кошмарна седмица и това е мястото,където мога да се оплача и да получа разбиране и съвет и когато снощи отворих форума,за да помоля за помощ на какво се натъкнах-на хора,които се опитват да си натрапват мнението или собствените разбирания и възгледи.Аз да съм карала някой да захранва ???!!!Нямам такъв спомен.Айде стига вече с тези спорове.Алеко Константинов е казал Разни хора,разни идеали,а моята педиатърка казва,че ако всички сме правени по калъп всички щяхме да сме 1.75см,60кг, с руса коса,сини очи и големи цици.
И сега дори да ви се струва безсмислено и безполезно аз все пак ще си кажа,не ми е добре детенцето,плаче много,не иска да яде,кашля зверски и не й помагат лекарствата.Колко време продължават пустите кърмачески стачки и дали е възможно този рев и отказ да яде да е криза на растежа?
Честит рожден ден на SpRiNgOfLiFe! Бъди много щастлива и обичана!

съжалявам, може би аз съм крива, знам ли? 
в която ще споделяме хубави и лоши (дано са по-малко) неща около бебчетата ни
сигурна съм, че на нея ще й стане мъчно като прочете нашите дърдорения за глупости!