МОЛЯ ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА ТАЗИ ТЕМА!

• 5 311
  • 113
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честно казано не ми се вярва,че чета всички тези ГЛУПОСТИ!!!
Гвендолин,аз лично ти отговори на първия пост,с който се включи и даже имах и въпрос към теб,на който определено не получих отговор,така че е хубаво да четеш по-внимателно.Вие да сте обръщали внимание на името BG MAMA,ако не е разговор между майки,подобен на този по пейките какво очаквате да обсъждаме?!Опазването на световния мир,измирането на сините китове,курса на долара или озоновата дупка?!То за това си има други форуми в крайна сметка.
Аз лично се включих да пиша чак след като родих,100% съм сигурна,че не съм се харесала на всички,но не съм усетила игнориране или пренебрежение.И когато имам проблем или споделям нещо хубаво точно това съжалявам или браво ме карат да се чувствам добре.
Имах доста кошмарна седмица и това е мястото,където мога да се оплача и да получа разбиране и съвет и когато снощи отворих форума,за да помоля за помощ на какво се натъкнах-на хора,които се опитват да си натрапват мнението или собствените разбирания и възгледи.Аз да съм карала някой да захранва ???!!!Нямам такъв спомен.Айде стига вече с тези спорове.Алеко Константинов е казал Разни хора,разни идеали,а моята педиатърка казва,че ако всички сме правени по калъп всички щяхме да сме 1.75см,60кг, с руса коса,сини очи и големи цици.
И сега дори да ви се струва безсмислено и безполезно аз все пак ще си кажа,не ми е добре детенцето,плаче много,не иска да яде,кашля зверски и не й помагат лекарствата.Колко време продължават пустите кърмачески стачки и дали е възможно този рев и отказ да яде да е криза на растежа?

Честити месечинки на Елена на мама karaqiozovam и на Кая на Тотели !

Честит рожден ден на SpRiNgOfLiFe! Бъди много щастлива и обичана!

# 106
  • у дома
и.. Хъни - ДА! това тук си е точно пейката в градинката пред блока където мамите просто трябва нещо да си бърборят ...за жалост
С най-добри чувства....   bouquet
Цитат на: Gvendolin
и в бременната тема се вясвах рядко, ето че и сега се появявам със закъснение.
нямам абсолютно нищо против теб! от горното излиза, че нямаш желание да пишеш при нас! вясваш се рядко -твое право е разбира се! но като гледам има доста теми в които редовно пишеш и явно там заместваш "разговорите от пейките в градината" и затова тук ти е скучно!
Моите въпроси, радости и болки почти винаги са без внимание..
Не помня да са ни честитили пустите месечинки които всеки ден пълнят темата...
и не на последно място - хем не бива да отговаряме поименно, хем да не честитим, а в същото време искаш точно това! ако съм имала отговор - съм го написала, а относно другото - трябваше да напиша 
"Ооо миличка съжалявам..." , "Браво толкова е хубаво..."
ами, не те разбирам  newsm78 съжалявам, може би аз съм крива, знам ли?  Sad
с най-добри чувства, пиша го напълно искрено!!!  bouquet

# 107
  • у дома
мами, имам идея - ако искате ще помоля да заключат тази тема, а ще направя нова такава, където наистина да спрем с караниците и наистина да се молим и изпращаме позитивна енергия на Лъчко и Мама Иги  Praynig в която ще споделяме хубави и лоши (дано са по-малко) неща около бебчетата ни  Hug сигурна съм, че на нея ще й стане мъчно като прочете нашите дърдорения за глупости!

само кажете и ще го направя! или нека просто спрем да се сърдим като малките деца - ама ти не ми отговори, ама ти не ми обърна внимание, ама защо непрекъснато пишете едно и също и прочие.......

# 108
Напълно съм съгласна с Блу!

Вие май като бебчетата претърпявате някаква криза!!!!
Не може ли просто да се приеме, че има хора всякакви и нрави всякакви!
На който не му се пише да не пише, да не чете дори. Негова си работа. Защо се заяждате незнам. Не е ли по-интересно да се обсъждат бебчетата???
Нека да си отговаря който както иска и на когото си иска! Няма да си променяме характерите сега я!!!

# 109
  • София
Много се радвам, че има предложение за затваряне на темата! По заглавието й личи, че не това беше идеята. Колкото и скучно да звучи на някои, темата беше посветена на Лъчко и Мама Иги (дано скоро да ни пишат лично Hug)

Понеже имаше детски изпълнения в стил "Мене никой не ме обича", пускам няколко цитата от "Расте и хубавее АВГУСТовското човече, а даже и с глас се смее вече!", които не доказват нищо друго освен, че е добре да се чете повече, преди да "СТРАДАМЕ, незабелязани и пренебрегнати от всички".

4estita treta mese4inka na bebocite na Gvendolin i bubceto 15 - ROZI24 - 30 октомври
Gvendolin, чесит мини рожден ден! - Ммария26 - 30 октомври
Честита трета месечинка и от мен на малките съкровища на Бубчето и Гвендолин.  - Айла - 30 октомври
Честити празници на всички празнували и на празнуващите днес Gvendolin i bubcheto15! - MimSss - 30 октомври
Честито на мъниците на Бубчето и Гвендолин! - Ralka Balka - 30 октомври

Дидка, именно понеже идеята е да се обсъждат бебчетата, считам, че нямаше смисъл да стигаме дотук, но пък от друга страна не мога да замълча. И според мен обсъждането на бебетата е точно "Разговор от пейката".

# 110
С този пост искам да се извиня на Мама Иги:

Мамо Иги, ако случайно попаднеш на тази тема, нейната цел беше да изрази подкрепа към теб и малкото ти бебче в този труден за вас момент. От свое име се извинявам и съжалявам, че тази иначе човечна идея не изтрая поне докато приключим темата.

# 111
Здравейте! Simple Smile
Нямам много време за писане, само искам да помоля наистина да се обърнем към заглавието на темата и малко да се поспрем! Темата трябваше да заредим с толкова топлина и любов към едно от НАШИТЕ бебчета, което страда в момента, а какво се получи? Иги, съжалявам за това! blueeye®, направи, каквото сметнеш за нужно, имаш моята подкрепа!
bubcheto15, съжалявам, че малката не е добре! Наистина ли мислиш, че е само криза на растежа? А кашлицата каква е? Само от давене, докато яде или...? Какво казва педиатъра?
За косопада при първото раждане пробвах какво ли не.. Фризьорката ми каза, че е виждала отчайващи случаи на направо отчасти оплешивели жени и когато и при мен се засили, по неин съвет си взех едни ампули на L'OREAL. Скъпички са, но резултата е невероятен! Ако сега се засили косопада и при мен, няма да се замислям, а направо вземам. Засега мисля, че е в рамките на нормалното, пия и витамини и ще видим.
Честито на всички празнуващи днес!

# 112
С този пост искам да се извиня на Мама Иги:

Мамо Иги, ако случайно попаднеш на тази тема, нейната цел беше да изрази подкрепа към теб и малкото ти бебче в този труден за вас момент. От свое име се извинявам и съжалявам, че тази иначе човечна идея не изтрая поне докато приключим темата.

# 113
  • у дома
ето новата ни темичка, момичета АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

Общи условия

Активация на акаунт