Честит празник на всички сладурчета, които тези дни са станали по-големи! Да бъдат здравички, щастливи и весели!Не съм писала скоро, а вие доста се напреднали

Ние имаме малко проблеми, на Ивчо му забра БЦЖ-то, д-ра каза че е алергична реакция - организма му много бурно се съпротивлява срещу ваксината
Явно го е наследил от мен - и аз имах същия проблем, но при реимунизацията в у-ще. Дано не е взел и други алергии от мен, че не са малко... Има и други неща, които ме тревожат, въобще - много съм ревлива, тъжна и адски депресирана. Но първо ще изчакам да видим резултатите. Стискайте ни палци!
Виждам че и тук прехвърчат искри и направо не мога да повярвам! Не е ли форума място за позитивни емоции и споделяния? За мен няма значение кой води темите - въпреки че познавам лично Блу и много ми харесваше как тя ги правеше, но това не значи че и на Обърквация не ме радваха, а не я познавам?!
Благодаря ви за отделеното време и усърдие!
И всъщност виждам, че проблема май не е между тях двете или се лъжа?
Аз също съм изпуснала Големия спор преди, защото бях в Шейново, (за което се радвам) и недоумявам сега защо пак се правят такива изказвания!

Аз нямам почти никакво свободно време, защото имам един малък пършинг вкъщи /освен бебето/ и се побърквам с режимите на двамата, излизане на разходки, готвене, чистене и т.н... Но вече се надявам да влезем малко по малко в релси!
Тъкмо сега е момента да се сменяват лекарите и ако наистина при повечето от вас педиатрите са по - усърдни мисля да сменя нашата.
Вие мислите ли, че това ще ни създаде проблем (независимо къде ще бъдем все ще има такова "шоу")?

.
Дари спи по4ти цял ден
заспахме две4ките.татито си дойде,ве4еряхме, аз се изкъпах и сега си прехвърляме топката кой да я събуди.Той не искал да е лошия, аз пък си ровя в нета...
Ние с мъжа ми сме решили твърдо да работим за второ, но няма да е толкова скоро, разбира се