Половин годинка мина, МАЙ-ската дружина

• 13 015
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Тук съм...може да съм схваната и напълно депресирана,но няма да легна преди да ви прочета и да се разпиша/за да знам докъде см чела Mr. Green/......
А,тотално съм ошашакана,щото прекарах почти целия ден с двама компютърни спецове...дето направо ме довършиха/наред с мрачното време-просто комбинацията беше убийствена/...е,ако всички са като тях-само пият кафета,пушат и говорят на някакъв език дето аз не го разбирам...пък ,че са оперирани от всякакво чуство за хумор...това просто ме накара да мълча почти през цялото време...а,то е ясно,че за бъбрборана като мен си е направо наказание.... Embarassed
За болежките-няма да се давам,Олче,`щото просто няма начин и ще си продължавам да си "обслужвам" менажерията,но просто исках да споделя,да си обърнете внимание-щото знам ,че в началото всички сте се опитвали да се храните по-разнобразно и здравословно,пък и лято беше,а сега.....едва ли изобщо обръщате внимание какво и кога хапвате-а организмите ни се изтощават от кърменето,пък и като го комбинирате с разнасяне на бебоци,на колички.....,ставане по хиляда пъти на нощ....липсата на сън...и накрая резултата е Sick...та колкото и да е трудно-гледайте да си почивате,и яжте/ не пийте таблетки,а яжте витамини в натурална форма Naughty/
За кашите-то  и аз вече съм на път да се откажа с това захранване...абе,оплюхме света/ и най-вече мама и къщата/ и сме такъв цирк....то и аз съм упорита и се надявам,че все нещо стига и до стомахчето,ама незнам докога ще издържа Thinking..Тия дни вече ще пробвам и пюре да вкарам,но само да не е тиква,че нея пък как я мразим ooooh!...,че и акото неща се сгъсти/та пак ще трябва да е нещо разхлабващо newsm78.....Та аз количества не мога да коментирам,но се надявам вие да споделяте,пък аз ще видя как ще ги пробутвам.....
Сега ,като "омрънках" темата да мина на деловата част:
За крустите-ние май ги преборихме/да не ме чуе  Twisted Evil/,но това стана като поразредихме шампоаните,а и винаги след баня мажа и косата с бебешкото олио/до сутринта вече не личи/...че,иначе направо се излагахме с тия екстри/гаджета ще сваляме...пък... Wink,/
За пиенето от шише-положението е като при захранването-но поне се занимава с него-може да го дъвче сума време,обаче вътре количеството си е същото...язък ,че толкова шишета сме накиприли...ако не пробутам от време на време по-някоя лъжица вода,или с чаша/обикновена-лочим я като кученце/ ,ще си кара само голата кърма...заваалката Crazy
Вики,за печката,не  трябвало да казваш,че си в майчинство,че то нас нали ни пратиха вече и след минималната заплата/от нова година нали и нея ще я мечтаем/....Другия път хич не се обяснявай..и ако имаш нужда от съвет-свиркай,ние скоро си купувахме и засега съм доволна/ но понеже и тогава бях в майчинство,си взехме по-средна ръка/
За баткото на Мимозката и аз съм от гласуващите с две ръце,че е голям  чаровник...женските мами пазете си щерките Naughty...а,пък мъжките да се замислят,че тя и Жулката е сериозна заплаха.. Wink
Ирка,не се заканвай много на мъж ти,че то и аз от време на време така разправям...пък минат,не минат два дни и като се сетя ,колко го обичам.....ще се наспиш и ще ти мине....
А,за зъбите-не се плашете-не всички излизат със зор-Сами ми извади кътниците без да го разбера...е,вярно,че преди това кучешките ми разказаха играта,ама се преживява/щом още съм ентусиазирана за бебета/...
На,като казах бебета,та се присетих-тая вечер,като гледах ,че вече и в милата ни Родина ще има раждане във вода и заявих на мъжа,че третото така ще го раждам и той каза"Добре" Rolling Eyes....така,че почвам да планирам....а и да работим по въпроса....
Сега/понеже видях,че няма да отметна всички теми... Stopпък и не е нужно/,да мина и през веселата част:
Честит половингодишен юбилей на Лео и на Калоян...И първо зъбче на Килиан,на Божа нова шапка/дано мама и да не я загуби  Heart Eyes/..и на всички други  с повод и без повод Hug Hug Hug....И не мога да се стърпя,ама много хубави на снимките и Марти и Мия и Божа и Жулианката и ...абе всичките са страхотни..../и мама Уна и тя много свежа Peace/

Р.S.Таня 79,то вярно вчера времето беше скапано,ама ако вземеш да се разчистиш пак следващия път като ти се отвори път към Пловдив ....да знаеш,че ще се разсърдя сериозно и поне два дни няма да пиша при майските Naughty

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 01:24 от Анонимен

# 181
  • Велико Търново
Добро утро,мили ми момичета!  LaughingСтавайте горещото кафе ви чака,а закуската се пече!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит Рожден Ден,Bubble79!Желая ти,да си много здрава,щастлива,изпълнена винаги с любов и нека всичките ти желания и мечти да станат реалност! hbday baloni newsm51
Весел празник!

Честита месечинка на Анастасия на FY!Да е много здрава,да папка и да слушка! baloni

Честита половин годинка на Велизар,Симона и на много скъпата ни приятелка Траяна!На всички те сладурчета им пожелавам да са здрави,да папкат и да слушкат! baloni

Тази нощ съм спала като къпана и в 05.00 часа се събудих с кеф,ама то Божито си спинка от 21.00 и сега ще спи до девет.Ама,аз нали съм тъпа и упорита и все да кърмя,ама то явно вече не и стига и то до никъде.Снощи след като накърмих я сложих в кревата и дадох 150 мл.АМ тя сама си държи шишето изпи го и заспа,ами то тъй рахат работа.Та стигнах до мъдрото заключение,че трябва вече да дохранвам и то по-сериозно.

Скоро не съм ви се оплаквала от моя благоверен,ама то е било затишие пред буря.Въпреки,че отдавна не е студент винаги празнуват 8 декември и куп още банкети,та по този повод ме уведомява,че е на купон,а миналата седмица данъчните празнуваха някакъв празник и аз му казвам,че и на мен ми се излиза,а той ами кой ще гледа Божа,аз му обяснявам,че ще намеря кой да я гледа,а той не та не.Ами като е не та не,аз с най милия си глас му съобщих,че съм си поръчала един малък сладък Жадор и той сигурно сто пъти съжели,че няма да изляза,ама късно либе за китка.

Вижте като се наспи човек ,как у шест часа му иде музата за писане Mr. Green.
Желая ви много хубав и слънчев ден! Hug
Смайли,разбирам,че ще се отбива,защото като я сложа на гърдата все едно ток и пускам.То не е въртене,гледане,ритане,скимицане и накрая рев,ама то тъй не може.Ама,все си мисля,че близо 6 месеца на кърма е добър старт пък после каквото дойде.

# 182
  • София
 newsm59  newsm67 Честит рожден ден Бабълче!!! Желаем ти много щастие късмет и любов!!!   ura  bigdance2 Tada newsm67
Честито и на всички сладки месечинки  Hug
Сиска тя нашата снахичка най-хубавата  bowuu /пу-пу/ Да я нагушкаш и нацелуваш от бъдещите свеки и зетя   love001 Heart Eyes И шапката е много сладурска. И имаме същия шезлонг  Grinning  Моа мъж никога не може да се измъкне на 8ми декември защото тогава е и рождения му ден и нали ще има развод  Mr. Green Не, че не се измъква по други поводи ама му е простено защото и аз го правя от време на време  Wink
Мимозке знам, че горе долу количеството на изяжданото пюре трябва да е от 30 до 50мл. по малко от млякото, но в крайна сметка си е доста индивидуално. На моят лакомник не му стига толкова каша /още не съм заместила хранене с пюре, а само с каша/ изяжда по 180-200 и си отваря устичката за още  Laughing, ама като преяде после си го повърне  Mr. Green Sick
Мога още доста да пиша ама трябва да ходим на гимнастика   Grinning и после ще ходим на Илиенци  newsm08
Приятен ден на всички  Hug Hug  love001

# 183
Честит рожден ден Bubble79,  желая ти много щастие и любов!
Честито на всички месечинки!
Крусти  - имахме многоо втория месец, мазах я с преварен зехтин, че от бебешкото олио се обринахме и след това с четка.
И аз се опитвам да изместя обедното хранене с пюре, но не става, може да изяде почти цяло бурканче  след това и АМ то си го хапва.
Ивайла вече не мога да я излъжа да си седи на дупето ако може все права да е и да се разхожда или да е върху масата да прави разчистване, вече и кръст и крака всичко ми е схванато, а и по цял ден не спира да ръмжи, но така ще е занапред.
Страхотни шапки имат и Божа и Жулката и Миа, аз обожавам шапки и още малко отделен шкаф трябва да има само за шапки.
А сега да ви покажа моето селянче как си тръгваме от село - с шарена жилетка с червена шапка.

Лек ден и приятни разходки на всички.

# 184
Честит рожден ден БабълчеМного здраве и много любов около теб да има.
Честито и на месечковците празнуващи днес

Времето е малко намръщено, но мисля пак да сме навън цял ден.
Поне температурата е сравнително добра....дано да се задържи така поне до края на месеца Simple Smile

За спането...и аз съм щастливка днес.....Мони спа от 20:00 до 7:00 ...можеше и още ама аз в 7 започвам да навиквам по Габи и Свет.....да стават и да се обличат.....че на тях все им се спи..то и на мен...ама кой ме пита Simple Smile

Ето Габи и Мони на тръгване от детската градина

Отивам за кафе
Весел ден на всички

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 08:46 от BgViki

# 185
  • Велико Търново
Вижте докато аз се мотам с какво си играе моето дете Heart Eyes!Играчката не остана доволна от вниманието и избяга.

# 186
Добро утро,
ее много ми беше драго като се видяхме с Вики и Мони! Да ви кажа и той като Велизаркин на Оля - малък се роди - а сега си е истински голям мъж!
Тъй като не можем вече да плуваме - отесня ни ваната - ето какво правим с новото столче

Сиска - е не мога да не покажа и наша ХАпличка

И да не пропусна - Честит рожден ден Бъбълче - много радости и щастие!  Hug Hug Hug
Честито и на месечковците Траяна, Велизар, Симона и Анастасия! Hug Hug Hug

# 187
  • София
Малей, много съм зле, написах голям постинг с голяма почерпка, отворих една картичка от icq-то и взех че го затрих Blush Момичета, много мерси за пожеланията, много сте милички. Заповядайте:

Румчо ме вика от спалнята, ама набързо да ви кажа, че много ме кефят свежарските ви постинги, всички сте големи терци и определено имате писателски талант. Hug
Бебчетата на снимките са сладури, по-късно и Румчо ще го покажа, изкефи ме и Божа с котката.
После ще пиша по-подробно, а като гледам има мъгла и май днес ще сме си повече време вкъщи.
  bouquet  bouquet

# 188
  • София
БАБЪЛЧЕ, ЧЕСТИТО!!! Много обич и радост през идната година!

реших да похапна за да ми мине яда.....и....в МОЛа на Стамболийски.
Там се видяхме с Юнос.....много сладък Никола...осъзнах колко много и колко бързо е порастнал Мони....и колко ми е мъчно за останалите бебета......
Та ДА НАПРАВИМ ЕДНА СРЕЩА ПРЕДИ ДА Е НАТРУПАЛО СНЯГ Simple Smile

И не се обаждаш, а  Confused За срещата -кажете кога и къде!

Съкварталки, хайде днес на обедно кафе в Мола. Ние ще дойдем към 13 ч.

# 189
Ц-ц-ц-ц!!!!!

ИЗЛАГАЦИЯ
Искрено съжалявам за допуснатата грешка! Ужас! Страшно ме е срам! VIF, не знам къде съм гледала, но толкова бях въодушевена, че виждам бебе с костюмче като нас, само дето ние нямаме шапка, че нещо съм се отнесла! Мама LaDiDa, извинявам се и на теб! Mimozata, мерси, че ми каза! Поне да мога да се извиня!

Siska,
снимката на Божа с тази розова шапка е направо уникална! Не знам какво точно си е мислило детето, докато сте снимали, но определено красноречиво изразява мнение!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на BUBBLE79!
Да си жива и здрава и много щастлива! Ех, изпревари ме с 1 мин.! Мммм, много вкусно! И кафенцето си го бива!

nadia_77,
на каква гимнастика ходиш, че ме заинтригува?

# 190
Пфу, този път пропуснах една 7-ца! от името на nadia_777! E, не мога да го докарам безгрешка и това си е!

# 191
Честит рожден ден Бабъл! smile3525 newsm59  Много,много здраве и щастие!
Честито и на бебоците ,които днес ще празнуват.
Деспет ,моля те не се притеснявай едва ли някой се е засегнал,аз просто поясних кое бебе на кого е .. Wink

# 192
Руми - там сме!! Хайде и Бубилинка да агитираме- да и звъннеш! Някой друг ако прояви интерес към едно обедно-следобедно бъбрене е много WELCOME!!!! Hug Hug Hug Hug

# 193
Здравейте!
Моля почерпете се:
.Popcorn cheers Wine Glass  food010 morning
Днес Симона става на половин годинка! Снимки от рождения ни ден очаквайте утре....
Честито и на всички останали, които празнуват днес![/[/size]move]

# 194
  • София
Бъбълче, Ч.Р.Д.!!! Да си много щастлива, здрава, все така красива, влюбена, силна и грижовна мама на малкия сладур - Руменчо!!! smile3510
Честито и на месечковците, да са здравички и игривички! newsm19

Вики, ама МНОГО порастнал Монката!  Shocked Лелее, той си е мъж за женене отвсякъде...  Hug

Юносче, и Никола много сладко рибенце!  Heart Eyes

За среща (ако има) този път ще сме на линия, миналия нещо не се разбрахме, но този път сме там с Велизаркин! Naughty Само нека да е почивен ден, pls!!! Praynig

Сиска, и аз страшно много се кефя на постингите ти - винаги си много свежа, звучиш много хумористично и бодро (това за либето и китката ме разсмя искрено, чак щях да си събудя детето...  rotfImao), Божа, голяма кукла! 4470

Аз не съм от наспаните тази нощ, май на нас кашата ни идва следобяда в повечко, давам му на Хумана - бананова, ей и паничката ще изяде ако може мойто прасенце...  Animal Pig Деспет, ние даваме желязо, в резултат а*ото ни е сиво - черно (нали се получава тази "реакция") и се запекохме сериозно.  ooooh! Може би от това е неспокоен, папка си добре пу пуу!, но нищо не "излиза" навън.  Laughing И с това негово лягане вечери с  newsm57 (към 7 - 7.30! Crazy) продължава да си се буди през нощта, като първото е най - късно 22.30 - 23ч. Ама а не го сложа да си легне рано, настъпва Война на световете - 2 епизод. Mr. Green Снощи и преди обичайното му (първо) будене мрънка и се напъва сериозно, буди се 4 пъти, аз само сновях между неговото легло и нашето, взимам го - той цокне, мрънка, че му тясно, връщам го на негов терен, уж се закроти, чуе се един напън и пак УААА, еее откачих.  tantrum И от 6ч. сутринта вече е сериозно буден, дадох му сок от круша и "разтоварихме" малко... Иначе уж не яде чак толкова каша - 150 - 160 г. (както пише на опаковката, че се дава за 5 месеца), след това има малко цокане преди лягане (ако иска, че и той като Божа нещо ме отлюспва  Laughing напоследък...) Незнам, то не депресия, а незнам какво да те хване, искам почивкаааааа  smile3514 Ама:  finger
 rotfImao rotfImbo rotfImao
Ей, изпростях вече, айде стига толкова.
Лек и спокоен ден от нас с бандюгата!  Hug  

Общи условия

Активация на акаунт