Половин годинка мина, МАЙ-ската дружина

• 12 997
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИКАТИ!
Честита половин годинка на Никол, Емануил и Мая!
На тези и всички останали празнуващи желая много здраве и късмет!
Eunos права си, че не бива да обръщам внимание на тези ...,но когато се "радват" по неподходящ начин на бебка и тя после се стряска, ми става мноооого криво. Идва ми да... Rage
Както и да е, нашия хемоглобин е 117, док каза, че за бебе е много добре. Също , че сме изравнили обиколката на главата с тази на гърдите, което трябва да стане на тази възраст. Та засега съм спокойна относно тези показатели.
Спирам, че много мрънкаме вече и песните добиха тъжни трели.
Весел ден , тук все още става за разходки и ще се възползваме докато не е заваляло!  smile3531

# 286
  • Плевен
Виф - с тая температура -що не се свържете с педиатър?
и аз така смятам
А за Панадола, аз съм купила и Нурофен ,който има подобно действие , но е с друга активна съставка. Естествено не бива да се дават и двете едновременно, но ти предполагам знаеш. Дано всичко мине по-бързо  Praynig

# 287
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

Днес Никол Ви черпи   party023 Misc Baby Bottle beer2 Wine Glass Popcorn по случай 6-месечинката си! Благодарим за поздравленията и много   love001 на всички беборанки!

newsm59 на Икати! Много здраве, щастие, радост и късмет на цялото семейство!

Отивам да дочитам темата, че пак не съм в "час"!

Лек и   Nature Partly Sunny ден!

# 288
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте милички, майчета!

Чета, чета и не вярвам на ушите си  Wink- колко много и колко бързо ни порастнаха децата. Просто не мога да се нагледам на снимките и като си спомня някой бебчета какви мънички бяха, а сега... Мони на Вики е станал голямо човече, Йоанка Ласвегасова е страшна мацка, а за нашата Нели на Калия просто нямам думи - сладка розовка принцеска. Килиан ме разби с това пълзене и изобщо всички са супер...

Прочетох за клуба на 8-килограмовите, но не видях дали има и клуб на 9-килограмовите, че ние сме вече 9350 г, онзи ден на косултацията. При това май само аз още не съм захранила, т.е. нашите бузи не са от каша. Днес за пръв път ще му давам вече оризова каша.

Вече започнах да се притеснявам с това неспане нощем - буди се понякога през 15 мин и иска цицата ми да му е в устата - не суче, просто така да си е спокоен, че съм наблизо. Колко мога да спя така - да не ви обяснявам... уж зъби го мъчат, ама още нямаме ни един... уф, не знам...

Честит рожден ден, Икати! Да си жива и здрава!

Това е от нас засега, пускам две снимчици, ама идея нямам как се смаляват:

# 289
  • София
Честит рожден ден, Икати! Бъди много много щастлива и обичана и всички вкъщи много да те слушат!
Честито и на месечковците Никол, Емануил и Мая.
Добре дошли на новите мами, често да се разписват.
Хубаво е, че пускате снимки на бебоците в темата. То едно че са големи сладурковци, ами и като ги гледам от страни, си давам сметка колко са ни пораснали бебчовците. Йоанката е много чаровна шофьорка, много ми харесаха и специалните люлки в градината... Grinning
Виф, дано на Макси да му избие зъбче и да спадне температурата Praynig
Аз тия дни съм много сдухана, едно ми е депресирано нещо и много се потискам, а и страдам от свръхчувствителност - лесно се засягам и ми дотежава от дребни неща Confused Може би една от причините е умората и недоспиването, обаче нещо все не успявам да наваксам. Румен снощи се буди n-найсе пъти, въпреки че следобед яде каша, а вечерта изпи около 140 мл размразена кърма и цока. Та се надявах да спи, обаче още към 1 и нещо беше буден, а след това спа много неспокойно и се будеше много често, преял ли беше, болеше ли го нещо, вече не мога да си го обясня... newsm78 Не се живее така Sick, ух оплаках ви се.
Лек ден на всички и дано времето скоро да се пооправи. Sunglasses

# 290
Леле забравих да честитя месечковците! Никол, Мая и Емануил!
Да са здрави, весели и много да радват мама и тати!
Бубилинка - да нацелуваш малката от мен! smile3525 newsm51

# 291
  • София
 nbirthday ikati, мила, Ч.Р.Д!!! Да си много, много, много щастлива, усмихната, осъществена, свежа и мечтаеща, и нека всяка твоя мечта се сбъдне! Безкрайно да те радва сладкия адаш, много да те слушка и да направи празника ти неповторим с присъствието си! Heart Eyes
Честито и на месечковците, да са все така сладки и милички! Най - специално нежната принцеса Никол! Heart Eyes  Tada
Аз доизкусурявам новата тема, като ще и сложа следното заглавие: Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама! (ol4eto), защото миналия път събра болшинството гласове.  Peace
Бъбълче, не си само ти депресирана и недоспала (не че много ще те стопли тази мисъл Laughing, но и аз се чудя и мая какво му става на моя малък мъж, та се буди като хала и яде като новороден през 2 часа точно! Shocked) И аз си мисля какво ли не - че е гладен, жаден или преял  Crazy, ама явно си е бум на растежа в 6 месец. Иги, понякога и мен ме будят само за да ме "усеща", не цока, ама ме търси и за собствено спокойствие е налапал цица и не ми дава да мръдна. Съчувствам ти как се "спи" така, дано наистина е период, че вече и моите нерви са изпилени до краен предел. Twisted Evil
ВИФ, задължително се обади на педито ви, такава висока тeмпература е много опасна за мъниците (не искам да те плаша, но не я отдавай на зъбки само или нещо, което ще мине от самосебе си.) Да не се обезводните, че тогава - лошо... Бързо да се възстановявате и да се обадиш как сте! Naughty
МНОГО красиви всички май-чета на снимчиците! Онемявам като ги гледам (колко са порастнали!), думи нямам, пу пу пу! И аз да се впиша в характерното бълг. "плюене", като видим нещо красиво! Blush
Засега чао, ще се видим в новата темичка

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 13:07 от ol4eto

# 292
Крейзи, пюре от ябълка давам готово. Не ми се занимава да правя.  Rolling Eyes Не стига че всеки ден мия сокоизстисквачка заради едно сокче. Но какво да се прави. Толкова много се радва като види шишето със сок че не бих могла да го лиша.

Икати, честит рожден ден, мила!   bouquet

А клипа дето Калиан пълзи , май само аз не успях да го видя.  Sad

Честити 6 месеца на Никол!

# 293
дано успея да се впиша преди да ни заключат, че не ми се търси новата тема...
Днес,направихме сефтето, Мая падна от половин метър..бях я оставила навътре и отидох само за памперс, и чух едно хлуп и мълчания. слава богу кашона от велоергометъра(който не работи и трябва да го сменяме) беше до леглото и тя се беше хързулнала по него и не се беше ударила....
ох отивам да спя, 4е две не виждам  1-3 1-3:crazyeyes: #Crazy #Crazy

# 294
Zdraveite i ot nas dnes.Nie sme na 6meseca i polovina,vse o6te nqmame zabi,hodim v paqka usileno.O6te ne sme padali ,no nikoga ne e kasno.Po cql den se ligavi,ramji,mranka,spinka po 15 minuti i haide pak nanovo da tormozim mama.Ot po4ti mesec sme na kuhnq,qdem vsi4ko do dano,s izklu4enie na supata.No nali trqbva da ostane za mama.Ve4er ni tormozqt vencite,milata mnogo q sarbqt.Slagam i Dentinoks gel,no vaob6te ne pomaga,prepora4aite ni ne6to,koeto da ni pomogne.6te sam vi mnogo blagodarna.

# 295
Честито и на месечковците Никол, Емануил и Мая! Да са живи и здрави и много послушкави....
И на ИКати,честит рожден ден от мен!Много късмет и любов да я спохождат!

Вики-благодаря много мила,получих и мейла и снимките,,и даже си мислих,че съъм ти отговорила...ама може и да не съм newsm78/ама се надявам да съм ,де/.сега отивам да проверя...А,иначе имате по една  beer3 от мен/ и на Мони да дадеш,виждам,че е любител/

ol4eto ,то май и ние ме в нещо като бум,все търсим нещо да ядем....пък то май и мен основно за залъгалка ме използват...а от няколко дни имаме и нова мода-ритаме мама по цяла нощ,вече съм на път да хвана гората....

Общи условия

Активация на акаунт