Половин годинка мина, МАЙ-ската дружина

• 12 999
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро на всички
Честито на всички празнуващи днес
Добре дошли на новодошлите   bouquet

Ние сме добре...въпреки че времето е ужасно и днес по всяка вероятност ще пропуснем разходките....както и да е.....

Ето как се присмиваме на мама:

Следващата е много гадна.....и няма да ви я показвам въпреки че е смешна....докато се напъваше да се хили срещу апарата взе че изкара част от закуската.....а аз и да исках нямаше да успея да го хвана така Simple Smile

Аз съм гадна майка.....да знаете.....снощи без да искам докато се въртя в кухнята съм забравила Мони в проходилката и той взел че заспал....добре че беше Габи да ми каже.....нали е тихо....кой да се сети че има нещо съмнително.....наслаждавайки се на тишината вкъщи....то нали не се случва често Simple Smile

Люба.....получи ли мейла....чете ли се Grinning
Чао от нас...отивам да си играем

# 271
Смайли,много красива тая Йона бееее Crazy пу пу ,че и каква коса..
Добре дошла на новата мама!  bouquet

И Мони и той какъв малък беше ,а вече бира пие  Party Вики кажи тая хубава възглавница откъде я взе?
При нас май ще става за разходка.

# 272
Възглавницата за седене я купих от продавалника за 10 лева
Не беше ползвана и с резервна калъфка.....
От всички придобивки за Мони на тази най се радвам...
Много добра работа върши, защото му пречи да пада настрани....
доста време прекарва в нея Simple Smile в игри и забавление.....на шезлонга вече не иска

# 273
Тази Йоана много сладка,бееее!
Тъкмо щях да питам къде е този парк с тези люлки и видях....

# 274
Смаяна съм! От уменията на Килиан! Не съм си представяла, че толкова малко бебе може така хубаво да лази!!!!!! еееееех, че е готин. Сигурно 3 пъти подред го пусках клипчето да го гледам и пак не мога да повярвам! БРАВО!  smile3501

Пейзи, радвам се че Ради се е успокоил. ДАно му няма нищо на червата (как само звучи). Дано нямате повече тревоги! И как така е казал МАМА??? #Crazy Браво на него и блазе на теб! Grinning

Ще се повторя много, ама БЕБЕТАТА ни са МНОГО МНОГО сладки! кое от кое, вече не смея да похваля никое по-специално, щото всяко си е със собствено очарование. Толкова са различни всички!
Смайли, страхотна снимка на Йоанка в люлката, като картичка е! Йонито изглежда много пораснало.

newsm59 (мини-рожден ден) на Николчето! Да е здравичко и весело детенце!

Добре дошли на Мама таня_стефанова и мама Върбанова и техните рожби!

Малка_мама, това костюмче е страшно сладурско! На нас ни го подари свекър ми. Той е главният гардеробчик (купува дрешките) на децата - и на Благо и на Ани.

# 275
  • София
мамита, привет! Simple Smile

тук е дъждовно и май ако не спре да капе ще си останем у дома, жалко...

йонито много порасналаааааааа, кукличка!

и мен ме накефи възглавничката на мони, практична вещ!

дарито , страхотни букли!

ето ни и нас в захлас  Joy  http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1030636.jpg

така ще си се гледкаме, ако не спре да прикапва  Confused

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 13:10 от vaniliaice

# 276
Честит рожден ден на иКати   bouquet  bouquet много радост и щастие!
Първа съъъъъъм  newsm44
А уменията на Килиан наистина ме изумиха и мен..браво.Ние нито зъби имаме ,нито  сами се изправяме Confused

# 277
чЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН НА ИКАТИ И мНОГО мНОГО ПрЕКрАСНИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СлУчАТ!!!
И на мен ми хареса много възглавницата на Мони и как плува  и пълзи Килиан направо страхотно, моята Мариса явно е от по мързеливите деца тя още не се обръща пък какво остава за пълзене или изправяне в седнало положение но се успокоявам с това че сме по малки (седмица две ама си е от значение пък).
Да наистина днес времето не става за излизане и всички ще се гледкаме в къщи - Ваня страхотна снимка.
Хайде игрив и забавен ден на всички, че моето съкровище се събуди и си говори нещо (сега като ме види и ще почне да мрънка да отивам при нея).

# 278
crazybrat,

ЧЕСТО МИ СЕ СЛУЧВА
някой да ми каже, че приличам на негова позната! Явно ми е много характерна физиономията! Аз пък имам една приятелка, която поразително прилича на моя братовчедка! Направо, като я видях за първи път, така се вторачих в момичето, че тя сигурно се стресна! Но после й показах снимки и тя разбра какво имам предвид!

ПАЗАРДЖИК
А то освен, че сме адашки, сме и съгражданки! Сега живея в София, но иначе съм от Пазарджик! И съм запланувала като тръгнем пак натам, не знам дали ще е скоро, обаче, да Ви помоля да се срещнем! Иначе съм малко по-голяма - набор 80 и съм завършила ЕГ-то.

ЯБЪЛКИ И ДЮЛИ
аз ги давам на пюре сварени предварително, но с добавена круша! Втвърдява се определено, затова следващите дни редувам с тиква и така! Също така задължително му давам вода след всяко хранене с пюре и оттам нататък когато се сетя! Той много обича и си пие без проблем!

МНОГО ГЛАДЕН
не знам какво му става на това дете, но вчера и днес умира от глад - непрекъснато иска да яде, то не бяха плодови пюрета, каша, кърма и т.н. и тази нощ пак ме събуди 3 пъти да си дояжда! Направо ме разбива с този негов апетит! Увеличавам му дажбите от всичко, без да го насилвам или ограничавам, но този рязко увеличен глад ме стряска!

ОБЛАЖИХМЕ СЕ
с тиква и ние с мъжа ми! Най-накрая! Добре се получи и си хапнахме на воля снощи докато гледахме двубоя в синьо-оранжево!

lony_13,
жесток е адашът в тези дрешки, особено дънките - на мен бялото ми е слабост и не пропускам да го ползвам на Жоро! Гледам, чета и се чудя - като и нашите запъртъци бяха такива малки, малки, а сега вече гледат бебетата и притихват! Много ми е чудно, дали разбират, че онова там е бебе и как ли го възприемат?

http://images12.snimka.bg/001582293.jpg
http://images12.snimka.bg/001582294.jpg
http://images12.snimka.bg/001582295.jpg
http://images12.snimka.bg/001582296.jpg

Ама, много са сладки тия жени, бе! Даринка, Мия, Йоанка! Какви красавици са само станали! Сърцеразбивачки!

babydust7

# 279
Здрасти мамчета,
 welcome  Таня Стефанова & Криси и Е Върбанова & Дея
Кате – Килиан е страхотен – направо зяпнах като видях как лази – БРАВО!  love001 smile3501
Май можем да отчетем – първото пролазило бебе! newsm44
Ние ядем кашата всеки ден – и пак нямаме бузи – я дайте насам малко и на нас! smile3521
Лусмар – за тези „видове” близки и роднини – хич не обръщай внимание – аз много много не обичам да коментирам, просто препочитам да не мисля по темата въобще!
Да се отчетем - спретнахме една квартална среща вчера с Румя и Бубилинка и много усмихната се прибрах! smile3521 newsm53
Днес отиваме при детски хирург в Пирогов - ще се видим с доктора дето пише тук във форума - че да ни каже за пишлето на Никола, че имахе една изненада (но по-подробно писах в здравния и по съвета на Вики на доктора). Стискайте палци -   каквото и да е - да не го боли! newsm17
Иначе - вече имаме външна изолация на новото жилище - урааааааааа! С малки стъпки се приближаваме към целта!

# 280
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА IKATI. МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.

Аз каши давам по 1, 2 пъти в седмицата, само съм заместила обедното хранене с пюре. Другото ни кърма и АМ. Малката доста често подремва през деня. На спалнята разбира се и то по корем. Обърна ли я по корем и след 5мин е заспала. А когато седи в мен, непрекъснато се клати напред-назад, вече съм заформила бицепс. Ето една прясна снимка как се събуждаме:

А ето какви сме бузанки и без каша:

# 281
Добро утро и от мен /то вече е добър ден, ама докато сколасам/. wash hang newsm75 1dishes Аз бързам да се разпиша, че ще ходя да помогна на сестра ми малко, че бебока нещо не ги е оставил да спят тази нощ и сигурно е гроги smile3507.
Ние тази нощ /за първи път от много време/ не спахме от 4 часа. Гоги се събуди и реши, че трябва да си играе. Подариха ни светеща играчка на Чиполино /от тези дето като ги гушнеш и светят/ и си правеше густо с нея в кошарата посреднощ. Да, ама на майка му и се спеше. Оставих го да си играе в тъмното. Като се укроти станах да го завия и го видях, че спи по корем. Взех, че го обърнах. Но на сутринта пак така го сварих. Дали да го оставям да спи вече така? Сигурно му е по-удобно, щом се обръща newsm78. Сега моят таласъм спи като къпан и като гледам скоро няма да стане. Ама кой ще си играе в 4 през нощта!
Деспет, аз също давам вода след всяко хранене. Даже и да е няколко капчици. Моята зъболекарка е и детска и каза задължително да давам вода, дори и още да няма зъбки, за да не гният от храните, които остават след ядене в устната кухина. Ама той и моят Георги и без това много си я пие. Когато и да му предложа вода - не я отказва.
А ето и снимка с новата ни прическа.

Извинявам се за лошото качество на нашите, но ги свалям от камерата и излизат такива, а още не сме смогнали да си закупим цифров апарат. Нали знаете - ще ми купят, ама друг път. newsm62
Четито на месечинките!Честит рожден ден на ИКАТИ - много щастие и  txtloves

От нас весел и слънчев ден!

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 11:13 от lony_13

# 282
  • Варна
Здравейте, мами!
Аз от снощи съм малко  #Crazy Малкия в 1 часа се събуди от пръцкането си, има разстройство. Станах да го преоблека, а той целия гори. Измерих температурата - 39 градуса, и то под мишницата, че не ми се събличаше пак. Поиграхме малко и заспа. Вардила съм го цяла нощ, така се притесних. Към пет часа пак пълен памперс, пак гори. Тоя Панадол май не върши работа при такава висока температура. Иначе няма други симптоми, за да е настинка, и ми прилича на нещо като зъбоникнене. Не ще да яде - само малко мляко цокна преди малко и сега спинка. Но температурата под 38.5 не е падала. Дано се оправи миличкото ми  Praynig

Иначе да не забравя: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИКАТИ!!!! ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!!!!

# 283
Кате (икати) честит рожден ден newsm51 – да си жива, здрава, усмихната, щастлива, обичана, уважавана – и въобще всичко най най! smile3525

Хайде приятно изкарване на празника, пък по-нататък да се видим, а?

Виф - с тая температура -що не се свържете с педиатър?

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 11:21 от eunos03

# 284
ето ви една снимка от рожденния ни месец.признавам си че идеята за свещичките изплагиатствах от една от вас Embarassed дано ви хареса

Общи условия

Активация на акаунт