Половин годинка мина, МАЙ-ската дружина

• 13 000
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
  Здравейте и от нас!
  Пропуснахме ден два и едва смогнах да изчета всичко!
  Бъбълче, Честит рожден ден на патерици! Много щастие и здраве ти желая!  bouquet

Честито и на всички озъбили се, както и на тези които имат празник!

Снощи така ни изплаши малкия. Не беше акал 2-ри ден и с труд изкара малко/давам му сок от круша и такива плодови пюрета, но без ефект/ и преди баня щях да го мъча със сапунчето и като ревна, направо пищи, дере се, нищо не го успокоява и  така около 20 мин. Обадихме се на педито каза да му дадем капки против колики и ако не се успокои да ходим в Пирогов на хирург. За наше щастие капките подействаха, но отидохме за наше успокоение. Оказа се, че червото празно, не е зор за акане? Можело да е вмъкмане не червото  в черво и да се затруднило пременаването на храната. И ако се повтори пак да го заведем за едно изслидване, за щастие ноща мена спокойно и дано не е било това, а само силни колики. Уплашехме се доста, защото друг път така не е плакал и колики сме нямали! Нищо ново не съм въвеждала храна, но днес ще е само на мляко, а утре сме на консултасия! Олекна ми като сподилих с вас. Снощи след прегледа, като се прибрахме каза "ма-ма".
   Иначе свеки е на гости, но в деня в който пристигна е тръшна една гнойна ангина и сега е изолирана в другата стая, но вече се пооправя.
   Пожелавам скорошно оздравявяне не всеки който има някаква болежка!  bouquet  
   Ние тежахме преди месец 8.500
    Цлувки от нас на всички бебоци Hug

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 10:53 от paizy

# 241
  • Плевен
Ива и Ави, аз не че знам как трябва, но четох  и аз много и като въвеждам нова храна, я въвеждам 4 дни подред според тази информация

# 242
Da6terq mi e rodena na 01.05.2006g.Kazva se Kristiqna.Rodi se 3.550kg,51sm.Sega e kam 72sm i kam 9kg.Da mi e jiva i zdrava,pojelavam tova i na vsi4ki drugi bebe6oci

# 243
Добър ден на всички ранни птички! Аз се каня да се постна от 8.00 часа, ама чак сега успявам!

ПЛАГИАТСТВАЙТЕ
на воля! Много се радвам, че ви допада моят писмен изказ! То не че аз съм го измислила, ама имах много люта учителка по литература, която се виждаше в чудо с моите изречения от по три реда и редовно ме хокаче по този повод! И аз, ща не ща, се поприучих да посъкращавам и поподреждам, че в един момент и аз си се губех в собствените си думи!

ДОВОЛНА
съм иначе от тази сутрин! Успях рано-рано да се изритам от леглото и да се захвана със задачите за деня и вече съм напред с програмата! На първо място - успях да Ви изчета, пуснах една пералня с бебешочески дрехи и сега упорито се опитвам да обясня на Жоро колко много му се спи и че няма смисъл да се съпротивлява! Ама засега той води в резултата! Хм, сега като се замисля - какви дребни битчици с бита, спечелени или не, ми осмислят или развалят деня! Ама, нейсе!

ПЕЧЕНА ТИКВА
Ако знаете, как ми се яде печена тиква! Вчера нали му правих пюре на Жоро и като ми се дояде и на мен, ама пусто, не мога да се преборя с цялата тиква и се наложи да чакам до вечерта мъжа ми да я нереже! Натискам яз тиквата - тя не подава, така и се ядосах! Ама, няма къде да иде! Пени се, не пени се, шъ та ядем!

ЧЕСТИТО БГ ВОЛЕЙБОЛ
Да ни са честите петте поредни победи на нашия волейболен отбор от световното в Япония! Тази сутрин се игра мача с Чехия, спечелехме го и него и мъжът ми тръгна подкефен на работа по този повод! Горди сме!

ПАЛЧЕТА-БОЗАЛЧЕТА
Ле-ле, че сладки тез крачета, бе! С такъв кеф си ги смукват сладурковците! Жоро и той вчера за първи път се запозна отблизо с онеци стърчащи и мърдащи неща на върха на стъпалото си, но още не съм успяла да го снимам!

КУЛИНАРСТВАХ
вчера приготвих цели три бебешки манджи - круша, зеленчуци и тиква с картоф! За първи път днес го настаних да яде в люлката! Ето радушния прием!

http://images12.snimka.bg/001576156-thumb.jpg
http://images12.snimka.bg/001576157-thumb.jpg
http://images12.snimka.bg/001576158-thumb.jpg

ХЕМОГЛОБИН
tanya_79, Stryper, сериозно ли така бързо се движи този хемоглобин? Направо се зачудвам тогава, да почваме ли да пием капки, или не? Докторът каза, че не е опасно да се взима желязото така или иначе, та не знам! Ако не го болеше толкова докато му взимат кръв, щях да направя пак изследване!

МИЛУВКА ЗА ОЧИТЕ
Siska, Божа е страшна сладурана с тази розова шапка! А Килиан аха-аха и ще почне да се разхожда, толкова сладко наднича в кашона! За съжаление, не можах да изгледам клипчетата - нещо не ми се зареждат! Ами мома - бургазлийка - Сиси на FY, готова е за фешън каталог, така уверено позира край морето! Жасмина много кефено си седи в гърнето, а?

paizy,
добре, че всичко се е разминало!

БОРМАШИНИ
над нас поставят изолация и едни гадни шумове ни бъркат в здравето! Ще поизлезем малко на по-тихо навън, че не се издържа!

# 244
lusmar-мерси за инфото,и моето е такова с разликата,че се чака по 3 дена.

# 245
Zdravejte i ot men
Sorry, no mi izchezna neshto fonetikata na PC, zatova pisha taka.
Nie sme v jestoka kriza- vadim vtori zyb- ne spi po cqla nosht, dyrpa si ushite miloto, ujas.
Misleh da pisha oshte, no se vbesqvam ot lipsata na kirilica.
Pozdravi na vsichki praznuvali, koito propusnahme tezi dni  Hug Heart Eyes  bouquet
Lek den

# 246
  • София
Stryper аз също съм с таласемия и сега чакам изследванията на Евка кави ще са. В никакъв случай не давай желязо преди да е сигурно дали детето я е наследило. А вашата педка не ги ли знае тези неща?

# 247

Kato vidim fotoaparat, telefon ili kamera, nasochena kym nas sme vinagi gotovi s edna poza za snimka Simple Smile

P.S. i az sym s talasemiq, nasledena ot maika mi. Kazaha mi, che se predavala po maichina liniq

# 248
  • Бургас
ХЕМОГЛОБИН
tanya_79, Stryper, сериозно ли така бързо се движи този хемоглобин? Направо се зачудвам тогава, да почваме ли да пием капки, или не? Докторът каза, че не е опасно да се взима желязото така или иначе, та не знам! Ако не го болеше толкова докато му взимат кръв, щях да направя пак изследване!

Не бе душа, хемоглобина не мърда - в лабораторията май нещо се движи  Joy

# 249
  • Варна
Уф, май отбора на неспалите се затвърждава все повече. Аз вече си мисля, че моя хитрия син просто иска да спи при мен  newsm78 и ме прави на луда калинка вечер. Нямам нужда от фитнес, то като скоча от леглото 5-6 пъти за един час, и в казармата професионален войник могат да вземат даже  #Crazy

И на мен как ми се е яде тиквааа.... ама тежат пусти му и тикви, как да я измъкна от мазата, а мъжо вечер все има оставена количка за качване като се прибира  Mr. Green да му е честито за след работа

Абе как ги правят тия номера с лапането на краката ваште сладурковци. БРАВО!!! Ние май сме от схванатите и можем само толкова
Ето ги моите съкровища Прическата на татито я избарах аз толкова къса, след като ми се прибра уж оформен от фризьор и приплака да хващам машинката, че го направили смешен. Идеше ми да я  #2gunfire оная фризьорка и да ида да си искам парите....
А това ни е прическата след банята снощи -  hahaha аз имам 2 косъма стърчащи!!!

Показахме се, разписахме се, сега да отивам да му готвя на тоя малкия, че от вчера не ще да яде, ами само се лигави с по макс 10 лъжици и после ме блъска...
Цунки   bouquet

# 250
tanya_79,

много ми хареса този твой коментар! Много подвижни тези лаборатории, бе, или може би- лаборантките с пръсти чевръсти! Не е ясно!

Аз ще почна да давам, пък ще видим как ще ни се отрази!

Vif, ще ме умори от смях този Макси, с тези две щръкналчета на главата!

# 251
Eto me otnovo, samo da vi pusna neshto, koeto spored men shte vi zainteresuva, makar che e malko sys zakysnenie  Embarassed:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=19501

# 252
Здравейте и от нас мама Еми и Дея.
Само да се похвалим хемоглобин 122   newsm44
Мама е много щастлива.

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 16:20 от e_vurbanova

# 253
Добре дошли на мама Еми и Дея!  Hug
Ние одеве също ходихме да го боцнат - хич не разбра какво стана. Даже БУУ-каше и се хилеше на лаборантката, докато му взимаше кръв   bowuu Извадиха резултатите за 3 минути  Shocked в държавната болница, чак не мога да повярвам... ама бяхме последни, в 14.00 нямаше никой.. може би затова.
Утре ще занеса урина, че не трябвало да е стерилна  newsm78
А хемоглобина ни е 112 (пише граница 110-165), аз мисля, че е нормално  Rolling Eyes Да видим педката кво ще каже  Crossing Arms

Стефани е страшна сладурана с тия бузки  Heart Eyes
Виф, Макси направо ме срази с тая прическа! Същите сме и ние след баня, много да го нацелуваш от мен  Hug
Деспет, адашке, и ние гледаме волейбола сутрин  Wink Много се радваме на всяка победа  newsm44
А ти поразително приличаш на една моя съученичка от техникума, беше една година по-голяма от мен. Страшно много я харесвах, в смисъл, като човек, де  Blush ДА не си помислите нещо  Mr. Green А и беше невероятно красива, същата като аватара ти! Даже няколко дни се чудех дали не сте един и същи човек, но не. Разгледах ви днес снимките, наистина много приличаш на нея  Peace Heart Eyes

paizy, дано да са само колики  Praynig
Танче, Жасмина е вече детенце, никакво бебе не е  Shocked Много е порастнала, бе, лелеееее  Crazy Пу, пу! Да скандализирам и аз малко англичаните  Mr. Green
Кате, на мен също не ми се отвори клипчето, дето е mp4  Rolling Eyes

Аз малко изкопирах стила на писане на Ирка и Сиска, ама много весело става така  Heart Eyes

p.s. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 252 нови отговора.  Shocked Shocked Shocked А сега, де..... Малко се бъгва форума днес...  Grinning

# 254
Стайпърче,да ти кажа и аз,че от лаборатория до лаборатория има разлика/но мисля че в здравния имаше тема къде са горе долу точни резултатие в София/,та ако питаш мен първо направете още едно изследване/по-добре да ви боцнат още веднъж,отколкото да се лекувате и не дай си боже да стане някоя бела.../,а дотогава защо не пробваш с каша от елда/гадна била на вкус но имала много и лесно усвоимо желязо в нея/,както и да наблегнете на желязосъдържашите храни...щото това с Малтофер-и  и разни там подобни...не мисля,че е добър вариант/предполагам знаеш,че повечето такива препарати запичат и имат странични ефекти-като например коликообразни болки/
А,за крачетата...ние вече до такава степен сме се усъвършенствали,че даже и седнали можем да го правим...и памперса вече не ни пречи...абе да имаме и ние някакъв талант....
А,аз да се изфукам,че днес детето се държи подозрително добре/яде,спи,играе си сам/....чак почвам да се съмнявам да не ме подготвя за интересна вечер newsm78...
Крейзи,къде си скрила останалите 251 нови отговора...признавай бързо Wink
Добре дошли на мама Еми и Дея!

Общи условия

Активация на акаунт