Вики, Мони много пораснал и как прилича на какаси, особено в очичките.
Кате, този сладкия Килиан да не проходи след някои и друг месец, както се е засилил, да му нацелуваш дупето от мен!

Аз отговарям :ми аз още кърмя, а той-не ти давам зор, но твойто място те чака , може да почнеш на 4-5 часа.... Е , стана ми ясно, че скоро ще трябва да се връщам, то и аз си мислех евентуално след Нова година, но след този разговор е почти сугурно. Не се оплаквам, даже ми стана смешно, хем не ме юркат, хем на 4-5 часа
, а пък биберона го гризе, разтяга ,дърпа шишето и пак става мокра. Ако видят зор ще хапва пюре, поне лъжичката , за сега, не е за игра.
е за вас . Прекрасна темичка
Искам само после да видя колко сте му засилили люлката. Само да не го карате детето от сега да практикува екстремни спортове. 

.../По тоя повод черпим с една снимка от основното преобличане което последва:
/ на снимките...да не е кантара като на нашата педка/бивша вече/
..а,ти да се оправяш,че като знам каква е болка...нямате ли там "чекръкчии"/незнам как иначе да го кажа,ама такива дето наместват/,че то с лекарства и мазилки бавно става ...
morning

.
.Аз,май изобщо не си давам сметка,че детето расте
.А,Мони е от нашата бирена партия.Много са сладурести с каката.
.А пък на тоз Румен да му нацелуваш дупето от мен.Ох,ама всички са много сладки просто думи нямам.Килиан е страхотен ,Ивчо как лапа сладките пръстчета,принцесите на малка мама,Велизар на икати,абе и аз да кажа пу-пу на всички.

!
Е успешно бях изместена от "топлото" местенце до синчето. Не стига това, амо сякаш тези хора (свеки и чичото) никога не са имали деца. Такива гърлени звуци издаваха, че по едно време чак аз се стреснах. А при тях Траяна почти винаги ревеше, но те тъпо и упорито продължаваха с този вид "радост". Свеки постоянно се оправдаваше за този рев пред другите, как като идвала (2-3 пъти), винаги си играели с Траяна и тя колко й се смеела и т.н. След всички циркове и логично късното им тръгване от къщи бях в питанки
, как ще изкара ноща Траяна след толкова страшни маймунджелъци
Е, ноща мина горе-долу добре, само с 3-4 събуждания, въпреки късното й заспиване, което бе нормално след многото емоции. За друго ще пиша друг път, че май много дълго стана, пък и очаквам включване за папкане. Подкрепила съм партито с малък снимков материал в предишния пост.
от нас!