Половин годинка мина, МАЙ-ската дружина

• 13 009
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Честит рожден ден Бабълче    bigdance2 smile3525! Бъди щастлива и обичана!
Честита половин годинка на Велизар, Траяна, Симона и Анастасия Gift  Party Time  costumed034 Tada

А на всички останали честит празник на християнското семейство!

Сиска, и аз дохранвам вече...мъчно ми е  newsm45, но няма как. Пробвах всичко -течности, ядки...Сега поне вечер спим и сутрин като се наспя добре съм  bombs Шест месеца никак не са малко за кърмене все пак. А като спомена купон на данъчните...имам една приятелка, която работеше като юрист в данъчното във ВТ. Ива се казва, има дъщеря София...преди време бяхме колеги с мъжа и и много се имахме. А аз съм учила магистратура в Търново и обожавам този град!

Десиив, това с жилетката и шапката от село и при нас го има. Ами терличките??? Как без тях... Laughing Ивайла си е сладуранка в каквото и да я облечете  Wink

# 211
Здравейте! Да се разпиша и аз за днес!
Мен тази сутрин ме събудиха по по-различен от плача начин. Спя си аз и сънувам, че някой чука на вратата, ама много настоятелно чука. Събуждам се и какво да вида - моят син се събудил, поиграл си и като разбрал, че няма кой да го вземе се разхлопал по решетките на леглото с една гумена играчка. Много се смяхме с баща му.
Сега се връщаме от консултация. Поставиха ни Хепатитната ваксина и ни взеха и кръв. Да се похваля, че успях да взема урина от първия път с колекторчето и то за 15 минути, но като чета поста на Галя, май просто съм имала късмет, че му се е пишкало на Гогито. Ама много мъжки се държа. Съвсем леко проплака докато му поставяха ваксината, а докато му вземаха кръвта изобщо – по-скоро се сърди на лаборантката, че му държи ръката. Накрая му стана интересно как се пълни епруветката с кръв. Направо ме смая.
За протокола: тежим 7.780 кг. и сме 67 см. Качили сме 450 г. и сме пораснали с 2 см. Мисля, че е повече от добре.
За крустите: ние не сме имали проблем, защото от самото начало след баня мажа и главичката с бебешко олио и разресвам внимателно. Така съчетавам полезното с приятното – хем нямаме крусти, хем си имаме прическа /Георги се роди с голяма коса и вече на 3 пъти сме го подстригвали/.

Количеството на пюрето: аз замествам цяло обедно хранене, като Гоги изяжда от 100 до 150 г., същото е и с кашата, че даже и АМ изяжда по 150 мл.
И аз като повечкото мами харесвам много подредените и подробни постове на Деспет, за което я поздравявам и си позволявам да плагиатствам нейния стил. Надявам се, не се сърди!
Честито на месечинките - Траяна, Велизар, Симона и Анастасия! Да са здравички и да слушкат мама и тати!
Честит рожден ден на Бъбъл! Желая ти да си много обичана и щастлива!

# 212
Честит рожден ден, Бъбълче!  bouquet Желая ти да си много щастлива, да сте здрави и усмихнати вкъщи и всяка следваща година да е по-добра от предишната! Приеми едно цветенце от мен!:)

Честито и на всички месечковци и половингодинковци! Да са ни живи и здрави и да изпълват дните ни с радост!!

Целувки на всички бебонковци!! Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 17:43 от gwendoline

# 213
rien, много сладка щерка си имате  Hug . Да са ни живи и здрави съкровищата и все така добре да си хапват.
Крейзи, чакаме снимки от купона на Лео  Grinning .
Момичета, вашите бебчовци леко ли спят? Венци се буди много лесно, особено като се е понаспал. Не съм го учила да спи на тишина, обратното. Винаги нещо съм му шумкала или съм му оставяла телевизора да работи. Но явно си е до дете. Лошото е, че като се събуди недоспал е много кисел, нищо не му е интересно и реве.
Бабълче, много е сладък Румен, но втората снимка не се вижда  Sad . Пробвай да ги намалиш. А Жадор е парфюм на Кристиан Диор.. нa мен ми е любим от години..

# 214
Ето така си прекарахме следобеда днес Simple Smile

Захранихме се.....или по-точно.....ЗАПИХМЕ се

# 215
Здравейте майчета!  Hug
Бързам поне веднъж да се включа в тази хубава newsm51 темичка !
Извинявайте, че пиша рядко ( може би често ме виждате да стоя дълго в темата - това е защото я оставям отворена и почитам от време на време).
Мама (баба) миналата седмица ни беше на гости (тя живее в друг град) и как бързо свиквам да имам помощ в къщи. А после пак същата лудница  #Crazy.
Та, да ви се похвалим за шареното елече , което изплете на бебуна.
Galya, знаеш ли, че на нас ни подариха същото костюмче  Grinning
zvezdolina и нашата бебка спи много леко, направо понякога муха да бръмне, се събужда. А у нас тихо ли? Тя нашата кака една певица и артисткааа.
Като я споменах - голям мерак да носи беба, давам й от вр. на вр., че е тежка за нея и ето : голяяям кеф

Много сте ми мили всички! Много свежест внасяте в ежедневието ми! Благодаря ви!  bouquet

И аз за майтап да ви покажа една сутрин с каква опасна прическа се събуди сладкишата.

Целувки!

# 216
Сега по-спокойно да си попиша, че днес всичко беше на педал.
Първо с честитките.
Bubble79 Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве за теб и любимите ти хора, много любов, радост и щастие. Руменчо е страхотен, ти внимавай с тези голи снимки, че момите като ви накацат и ще има бой и рев. Няма да могат да си го поделят.
Честито на месечинките половин годинка на Велизар,Симона, Траянаи Анастасия. Да растат здрави, весели, папкащи, спинкащи и много да радвам мама и тати.

desiiv- страхотна е жилетката на Ивайла много ми хареса, а за манекенката просто нямам думи.
Вики- Монката много е пораснал страхотен сладур ми е той и кака му не отстъпва  още по голяма кукличка е станала. Ама не е ли много рано за запиване с биричка. То и Зари снощи посягаше към чашата ми, нооооооооооо бирата  за него е само в млечен вариант.  Да ги нацелуваш от мен.
Юносче и Никола много е пораснал. Направо като голямо момче си седи в това столче. И аз съм решила да му взема такова. Моят син още не седи сам и отлагах. Но като знам каква борба става в банята вече едвам го удържам и няма да му се размине. Котетата са страхотни, хубаво е че нашият любимец е големичък и не може да се на мърда на детето в столчето, но вчера забелязах че е лежал на спалнята и имаше наказателна акция.

Охххх да ви се оплача. Днес сутринта ми се счупи едно парченце от зъба /хубаво е, че е заден/ и съм много нещастна, после ритнах леглото и ми отиде пръста на крака и отгоре на всичко  кръста пак ме схвана, а довечера сме на рожден ден на чичо и направо не знам как ще се закараме до там. Обещали сме и трябва да отидем.
Приключвам с писането, че Велизаркин и той иска да се изкаже и само се бутаме за клавиатурата.

# 217
Привет от нас със Сиска,

Честит рожден ден на Bubble79   bouquet! Да е жива и здрава и много щастлива със семейството и приятелите си.
Честито и на всички празнуващи. Много любов, здраве и усмивки.
Влизам само да почерпя, че ставаме на 7 месеца.

Мисля непрекъснато за вас, но не ми остава никакво време да пиша и да чета. Скоро се надявам да се похваля, че сме си взели нова къща. Ето и една лятна снимка на Сиска

Целувки на всички  Heart Eyes

# 218
  • Варна
Да попиша най-сетне, докато ми се готвят спагетите по италианска рецепта / с Маги фикс/  smile3503  Мъжо много ги харесва, и аз нямам нищо против щото става бързо, ама не се замислям много какво има вътре, че сигурно лошо ще ми стане....

Бабълче,  newsm59  Всичко най-най-най !!!
Честито на сладките месечковци!!!!

Ей, Монито, чашката не му ли е голямка малко а???  newsm10
Много сладки бебоци, ей  newsm10

Звездолина, и Максим спи много много леко, чак ме е страх да ходя из къщи докато спи, да не говорим за повече....
Мимозка, май пюрето трябва да е колкото грамажа АМ/кърма за съответния месец, но това е много относително защото едно дете яде 190 гр, друго 150, трето 230. Макси изяжда 160-170 гр пюре при изцяло заместено хранене.

Щях и още да пиша по темите.... ама като чета от сутринта и вече забравих....
Хайде, че сос не остана май.....  Laughing

# 219
  • София
Малей, Сиска колко е готина, пу-пу, FY, имахте ли си гадже, щото ако си нямате, няма как да не се кандитатираме ние.  Heart Eyes Пожелавам ти скоро да се похвалиш с нова къща.
Румен и той доста леко спи и ходя на пръсти около него или въобще не влизам в стаята, особено, когато се е понаспал.

# 220
  • София
Дано не са много големи, Олче, каква беше максималната резолюция?

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Руменчо, както винаги много сладък.  Heart Eyes Надявам се, много хубаво и незабравимо да си прекарате рождения ден, за първи път с това ангелче вкъщи.   bouquet
Мони много ме разсмя с тази снимчица, и ние сме от бирената партия, но сме "закърмени" така да се каже от рано и е разбираемо.  Mr. Green
Деспет, ти май питаше колко капки Малтофер пием - по 7, 2 пъти дневно. #Crazy
Всъщност, се включвам СПЕШЪЛИ да изразя искреното си обожание към малката беба Валерия на малка мама, жалко че вече сме "заплюти" от красивата Еличка, ама ако бяхме свободни, направо ще се бием за нея...  hahaha Направо ме разтапя, с тези сини очи и плътни устенца, ПРИКАЗКА! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
FY, много ви е голяма снимката, ще те помоля да я намалиш, че на мен ще ми трият сол. Иначе може да я използвам и аз, че ви няма вас на първа страница. Peace

# 221
  • Пловдив
Привет и от нас,
едва смогнах да ви изчета, браво!
ЧЕСТИТ ПОЖДЕН ДЕН НА БЪБЪЛ!!!! [/i] Много любов и пожелаваме  newsm51

Честити месечинки на празнуващите днес! Да радват много мама и тате!
Честито зъбче на Килиан!
Днес като прочетох се успокоих че не сме само ние все още без зъбче  Wink
Да ви се оплача днес се чъвствам като Марко Тотев на годината....изпратих татето на работа, оправих малката за ясли и като се наведох да я гушна ми прещтрака кръста и не мога да мръдна, ами сега...гушнах е като чувалче и криво лчво се довлекохме до колата, аз пъшкам и ме боли то милото си мисли че си играем и ми се смее...напражо съжалих че още не може да ходи. Отидох на лекар, но бързо оправяне няма, така че сега ходя като 80 годишна (така поне казват колегите ми). Старост нерадост  Cry
Относно количеството на хранене, малката Ламя изяжда по 190 г на обед и следобед плодове с бисквити над 200 г, но все още сме сред 6 кг бебоци.
Приятна вечер от нас

# 222
Айде на пресните клипчетаааа тук Килиан как плува

тук как лази, а

ето и снимка

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 20:50 от Катя

# 223
  • София
Тази вечер дойде ред и на мен да се отчета.
Bubble ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59,бъди здрава и много щастлива.
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!
Майските бебета от красиви по-красиви,направо да ги ненагледаш,но Мони направо ме смая как е пораснал само.И плетивата много ме впечатлиха,жалко че сега почти не ми остава време за плетки ама ръцете много ме сърбят и май трябва скоро да сътворя нещо.
Много искам да се видим на една срещичка,но вече не обещавам наше присъствие,защото незнам до МОЛ-а как ще се организираме,но въпреки всичко ако има среща ще се постарая и ние да дойдем.
Мами накрая имам едно питане,защото съм малко притеснена.На 15 октомври ми дойде цикъл за първи път след раждането,беше нормално,но този месец няма никой newsm78.Правих си тест,беше отрицателен,но незнам дали да му се доверя.Дали е нормално при условие,че още кърмя сутрин и вечер цикъла да ми е нередовен или причината е някъде другаде?

# 224
  • София
бабъл, честит рожден ден! весела и много обичана!

руменко е много готин на снимките, бебе модел хаха, как е застанал напреки само, тия деца са толкова пластични, направо очите ни на 4 малко ще е да се отварят.  Flutter Crazy

незнам откъде да почна Simple Smile, кате, страшно се накефих на килиан как гони това сметало Simple Smile и на гоговото динг донг Simple Smile и плуването, кееееееееееф.

ойнос Simple Smile) (по немски хихи), страхотни снимчици, удобно е казваш това джадже Simple Smile, че и на нас скоро ще ни омалее коритцето. и котката в шезлонга много ме разсмя, изобщо днес толкова весели снимки.

малка мамче, принцеси си имаш направо, каката е толкова красива, валерито е бонбон, но ти си го знаеш Simple Smile'

вики, много е голям вече мони.....толкова е различен, как им се менят физиономийките само....

Общи условия

Активация на акаунт