ми показа днес моичкият бебе-син! Правя си му аз пюрето от круша в кухнята и съм го оставила уж кротко да си се занимава с играчки в спалнята! А той, без шум, без стон, без вопъл даже. успял да се отвие и да си събуе ритънките! Направо ахнах от изумление! Как е успял и то за нула време, просто не знам! Влизам аз в стаята и какво да видя - по голи крака ме гледа умно-умно и леко си подритва ритънките! Гледа ме хитро и с очакващ поглед - я, да те видим, мамо, какво ще кажеш сега! Питам го аз - какво си направил, сине?! А той ми се хили с една такава разливаща усмивка, че няма как да не се ухиля и аз!
ЗАТРУДНЕНИЯ
му уредих, като е такъв умник! Нали Ви споделих, че много дърпа кабелите на тонколонките! И днес, му сложих да дърпа и едни слушалки, включени в компютъра! Разсърди се, защото сега не може да разбере, как така, не става толкоз лесно, вчера кабелът си се издърпваше чудесно! Да видим колко време ще му трябва да разбере, че с кабела не трябва да се задява!
P.S. Но пюрето си го хапна сладко-сладко
Честито на Симонка, сладка като бонбонка!
Ol4e,
и нас ни предупреди доктора, че ще стане по-тъмно а*ото! Той иначе и в момента е запечен, та затова му давам круша, а следобед ще му дам и тиква! Вие по колко капки взимате? На нас са ни предписани 10к на ден!
хехеееееееееее, така се смях!
Само така!
Bubble 79! Желая то много щастие, любов, късмет и сбъднати мечти!
, я мамите с второ да кажат?
//
на всички!
лусмар с този селскостопански двор ме разби преди няколко дни, бях оставила мъжо да си играе с малката и ги събудих даже, но какво да се прави...

. кой друг е в отбора на осемкилограмовите?
? все пак в кашите е АМ.тук е прието да се дава 5тия месец разредено наполовина с вода прясно мляко от тетра пак,тип ултра. а след 6тия месец прясно мляко от тетра пак,тип ултра, неразредено. даже хип препоръчват да се приготвя тяхната картофена каша с мляко, вместо с АМ.
много щастие и любов и поне още едно бебче!
нали вече не ме боли от раждането
..вчера пък отиваме да вземем снимките на мая от една профи фотосесия/ голяма зарибявка за родители- уж безплатно 2 снимки, а ако искаш другите 50 евро. че кой родител няма да си хареса детенцето и да си вземе всички снимки....Гадове!
/ та както и да е, настоявам аз да си грабнем безплатните снимки, а той не та не, даже допълнително поръча.сега ще потърся скенер да ви покажа малката манекенка...В този ред на мисли , кое списание има конкурс за бебе на корицата, да им изпратя коледната на мая
?
/ супер е столчето!сега ще издебна мъжо и ще купя едно такова.нали видях как подковават коня, та да дигна крак 

БРАВО само ще кажа!