Пропуснахме ден два и едва смогнах да изчета всичко!
Бъбълче, Честит рожден ден на патерици! Много щастие и здраве ти желая!

Честито и на всички озъбили се, както и на тези които имат празник!
Снощи така ни изплаши малкия. Не беше акал 2-ри ден и с труд изкара малко/давам му сок от круша и такива плодови пюрета, но без ефект/ и преди баня щях да го мъча със сапунчето и като ревна, направо пищи, дере се, нищо не го успокоява и така около 20 мин. Обадихме се на педито каза да му дадем капки против колики и ако не се успокои да ходим в Пирогов на хирург. За наше щастие капките подействаха, но отидохме за наше успокоение. Оказа се, че червото празно, не е зор за акане? Можело да е вмъкмане не червото в черво и да се затруднило пременаването на храната. И ако се повтори пак да го заведем за едно изслидване, за щастие ноща мена спокойно и дано не е било това, а само силни колики. Уплашехме се доста, защото друг път така не е плакал и колики сме нямали! Нищо ново не съм въвеждала храна, но днес ще е само на мляко, а утре сме на консултасия! Олекна ми като сподилих с вас. Снощи след прегледа, като се прибрахме каза "ма-ма".
Иначе свеки е на гости, но в деня в който пристигна е тръшна една гнойна ангина и сега е изолирана в другата стая, но вече се пооправя.
Пожелавам скорошно оздравявяне не всеки който има някаква болежка!
Ние тежахме преди месец 8.500
Цлувки от нас на всички бебоци

и ме прави на луда калинка вечер. Нямам нужда от фитнес, то като скоча от леглото 5-6 пъти за един час, и в казармата професионален войник могат да вземат даже 
оная фризьорка и да ида да си искам парите....

Извадиха резултатите за 3 минути 
Много се радваме на всяка победа
ДА не си помислите нещо

Пу, пу! Да скандализирам и аз малко англичаните