Половин годинка мина, МАЙ-ската дружина

• 13 012
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Риен и аз те помня ,даже питах за теб няколко пъти  Hug  welcome  отново.

Кажете кой е шампоана на Мустела за крусти????

# 61
  • Варна
Хе-хеее, всичко живо е било по разходки и още няма навалица тук.... та успях да изчета страничките...

Честито 2-ро зъбче на Лео!!! Да папка месце и да гризка сиренце след време с него!!!!

ЧЕСТИТО И НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!!!!

И аз се чудя на майките, дето слагат космонавти в това време. Аз имам чувството, че нашия ще ни стане малък, аз докато реша, че е достатъчно студено за него  Laughing

Аз също чета какво има в пюретата, защото Макси не харесва тези, в които има домати. А спанака му е ужасен, така му се мръщи, че надминама Ивко с тиквата  Laughing По тоя повод, той Ивко, и намръщен, пак голям сладур  Hug

Аз слагам Макси в проходилката за няколко минути - докато отида до WCто, да му стопля пюре или нещо набързо да свърша. Предпочитам така, отколкото да се дере от рев на дивана и да ми направи някоя херния.

Друго, друго.... по което да си изкажа великото мнение, май не се сещам  Blush

Цунки на всички сладурковци и мами   bouquet

# 62
  • Варна
Мимозка, виж тук http://www.roditeli.info/mustela/bebe/ и особено тук  http://www.roditeli.info/mustela/dermo-pediatrics/cap/  Има инфо за продуктите им.

# 63
  • Велико Търново
Мимозке,докато кърмя да ти отговоря-пяна за новородени на Мустела се води
Foam shampoo for newborns-ей това пише на флакона,150 мл. е.Така  подробно ти го пиша,че съм се напатила от пишман консултантки в нашите аптеки,все ми пробутват различни неща Twisted Evil

# 64
ВИФ,Сиска благодаря   bouquet
Сиска вие ползвахте ли го?И ако да точно за крусти ли го ползвахте?На мен искаха да ми дадат Стелакер обаче то е крем,а от ЛаДиДа знам,че с шампоан на Мустела си махнаха крустичките,само,че ЛаДиДа сега я няма,че да каже.
Варненки какви са ви плановете за утре следобяд?Може да идваме за малко.

# 65
  • Varna
Сиска,  почивните дни ще бъда в нашия край ако намеря време ще ти се обадя  незнам точно какви ще са ни плановете, но тръгваме с една приятелка.

# 66
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте мили, майчета!

Ние все по-рядко пишем тук, ама какво да се прави, като много задължения, пък и времето хубаво, не ни оставя на мира (пу-пу, дано да откара така до март, пък после да се затопля Simple Smile), а и мама има да пше дипломна работа и вече малко я притискат сроковете... и така!

Аз, да ви се жалвам, тъй като другата седмица вече ще започнем със захранването, та почнах да търся безмлена оризова каша и... никъде не намерих - има млечна, има с моркови, но не и чиста и сега май ще правя домашно производство...

Иначе благодаря на всички, които така подробно споделят тук патила покрай захранването, Крейзи особено, Еунос, олчето... и със сигурност изпускам поне още 12 човека, ама ... кво да прайш Embarassed

Честито на презполовилите годината ... още поне 200 половинки на годинки да са им живи и здравички дечурлигата...

Честито на всяко поникнало малко зъбче, а най-големия мъж още изостава в това отношение, ние нямаме и изгледи скоро за зъби.

Целувки на всички по сладките дупета!

# 67
  • Велико Търново
Мимозка,моята неонатоложка още като родих ми каза да купя серията на Мустела и аз я ползвам от новородена,но е факт,че крусти никога е нямала.След това за тяло и взех на А-дерма млякото,но за главата Мустела остана.Купи няма да сбъркаш! Peace

Иночка,дано да намериш време да ми се обадиш и да се запознаем-0887930549 това ми е мобилния.

# 68
мамчета, набързо - днес Никола изяде пърото си почти цяло зеленчуково пюре Laughing Laughing - СЕмпер - картофи и грах. (малко гъсто е , но го разредих с вода Wink) Много съм радостна - след като плю всичките Хипски зеленчуци  Crazy- сега май открихме марката за зеленчук! Peace
бягам, че терминаторчо вика....после пак...

# 69
олеле,че мая от началото на 5тия месец яде по цели пюрета....ама ми е едри4ка 8100 току 6то я изтеглих, около 67 см...също ядем месо..това забравих да кажа
също относно шампоана > при нас има шампоан на пенатен, една розова пяна...супер ефективен и не много скъп! Wink

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 20:58 от rien

# 70
  • София
Здравейте и аз да се разпиша в новата темичка, както обикновено тя е прекрасна, браво момичета!  bouquet

# 71
Здравейте

най-накрая да се разпиша и аз. Направо въздух не можех да си взема от много задачки, но успях да преправя колажа и наредих всичките бебоци http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/forum_01.gif. Олче, би ли го качила   bouquet?

Обривът на Килиан не се знае от какво е, но не е притеснителен. Иначе е наддал за две седмици 150гр. и е пораснал с 1,5 см. От днес прави опити да се поизправя на колена и затова си трясна два пъти главата в пода. Аз съм против проходилките, те пречат за естественото развитие на бебето, затова аз оставям Килиан на земята, слагам играчки около него и той си се занимава много добре с тях.

риен, добре дошла отново  welcome! И аз си те спомням  Wink

Честито на днескашните половин годишни месечковци! Да растат здрави и щастливи!

Честито второ зъбче на Лео!

И аз започнах да се оглеждам какви пюрета има тук и какво пише на етикетите им и като чета, реших, че няма да купувам ами сама ще си му ги готвя. Единствената мара пюрета, в която няма захар, нишистета, сол и др. са на Holle www.holle.ch, такива може да купя за резерва ако нямам време да готвя.

И накрая да се похваля, че най-накрая си имаме ново легло. За първи път от доста време насам спах мноооого хубаво, а сутринта се събудих без болки в кръста.

Лека вечер!

# 72
Честита половин годинка на Никола, Марк, Стела и Дани! Да са здрави, весели, щастливи, много да папкат, слушкат и спинкат.

Много нещо се е изписало за захранването. То аз по тази причина си следвам собствената интуиция /е основно аз си му ги приготвям/, но ще видим като включим и мръвките. Това ще минем на купешко или направо на пържоли.
Иги на Нестле има оризова каша която е безмлечна. Аз такава съм му взела на детето, но ориза запича та ще видим. Иначе вече с голям кеф си яде царевична на Фризокрем и тя е безмлечна.
Честито второ зъбче на Лео.

Започнала съм да чета и пиша от 17 часа и с много прекъсвания мисля, че това ще е от нас. Исках още нещо да пиша, но newsm78 друг път.

Чао и лека вечер и сладки сънища на бебчета и мами.

# 73
Честити юбилейчета на Марк и Никола!

Крейзи, в зеленчуковите пюрета на Ганчев в почти всички има домат,ако не и във всички! Та аз се ориентирах засега към Нестле. И месни и зеленчукови само на Нестле взимаме и някои зеленчукови на Хип. А бе голяма мъка са му тези пюрета на това дете. не ги ли смеся малко с плодово и не иска да яде. Нестлето по ги прояде, та затова.

Иги , оризова безмлечна каша има и на Милупа. Аз такава съм взела. Но да ти кажа и на нея и се мръщи. Вчера я започнахме, не я яде, днес вече си мислех че ще я подаря на някого, но сложих 3 лъжички плодово пюре в кашата и така я изяде. Кабранска, сподели по нататък как ще пробуташ и твоята. А Ивчо голям сладур. Наистина е направил физиономия "изненадите в живота"  Joy

Кате, колажа е станал още по хубав. Така с рамки снимките и подредени , много ми харесаха.

И аз благодаря за инфото за крустите. Изведнъж му станаха много. Но все си мисля че някакъв крем беше на Мустела.   newsm78

# 74
добро утро Heart Eyes
днес ставаме на половин годинка!
кога мина това време ooooh!
поздрави и целувки и на другите две месечинчета
много да ги слушкат и да ги глезкат,апък те да си правят каквото искат Wink
днес се очертава хубав ден така че палете гумите на количките и газ по паркове и градинки Mr. Green
айде до утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт