На някой ако не му се чете, няма да се разсърдя 
Ооооох, и Ани е писала за доматите, ама не си бях дочела темата... предната.
Момичета, за сиренето не ви ли е ранко още ?
То е кравешки продукт, аз много обичам да ги наричам така. Все се избързва с въвеждането на пустите му "краво-тйй" 
А за прясното мляко - аз не пия! Преди време бях много захласната по едно течение в здравословното хранене и всички от тамошния форум се снабдявахме с изследвания и проучвания. Та се доказа в крайна сметка, че прясното краве мляко (варено, то незнам някой да го пие натурално, де...) прави слуз
Аз понеже съм прост икономист, може и да бъркам. Някой учил по-близко до гастро-ентеролозите може да каже далии ма нещо вярно. Но определено ме отказаха от прясното краве мляко.
Козето било по-хубаво и по-лесно се смилало от човешкия организъм
За детето смятам козе мляко и сирене да давам, но след 10 месец сирене, мляко след година. Точка. Че попрекалих с краво-тийте Коприва по мойте таблици се дава към 12 месеца, а авокадо - началото на 7-ми месец.
Какао аз смятам да избягваме доста време... нали шоколада заради какаото не се дава. Като се знам какви сме буйни с мъжо след употреба на какао, детето трябва да стои далеч от такива неща
Черешите при мен ги дават 12 месец, аз мисля да дам като излязат....
Тиквичките ги дават за 8 месец
Аз дадох като 2-ри зеленчук (3-та храна) и не му хареса, но нямаше реакция. На други места ги препоръчват за началото. Има разминаване и с карфиола - за 8 месеца пак, другаде за 6 м....Абе...тия таблици са ми сам оза ориентир. Вече ми е такава каша в главата, че ще ги ДЕЛ-на и ще карам на интуиция
Ааааа, зая броколи-то да кажа само
Покълнали семена от броколи имали най-много такива вещества, по 1 с.л. на ден била достатъчна от тия кълнове, за да се предпазим от рак. А на мишките с тумор, дето има давали - колкото повече давали кълновете, повече им се смалявали туморите.Айде, стига от мен! Икскюзми, ако досадих
Цун по гъзун набързо и по терлици да си лягам

п.с. последно вече:
Кабранска, не си последна
Ще събудя детето тука от хилеж, жестока е! Не се връзвай на педката, сама знаеш, че е тъпа уфтсъ и нЕма смисъл... Ще ти мине, другия месец (като я смениш)
Риен, и аз те помня
Редовна беше в бремелинските и пишеше много хубаво. Да правиш пак така 
ох, сега като си прочетох постовете се посмях на една-две глупости, дето съм написала
Ама утре ще поправям, та да може някой друг да се посмее също

.
. Но стига по темата с храненето, че е неизчерпателна и всеки много знае по нея и всеки акъл може да ти даде.
....на 10 месеца се пусна спокойно а на годинка отказа да се качи в количката.....оттогава ходим пеш.....

и в резултат в момента
ама така е, като цяла нощ се буди като озверял от глад вълк и яде като разпран... 
От 2 дни давам по 3 - 6 лъжички пилешко, МНОГО му харесва, май в скоро време ще си поиска пържолата.
, днес пак ще е страхотно времето.
Писна ми вече от Pampers, само да свърша пакета и минаваме само на Can bebe, че от тях май бях най-доволна като пробвах марките. Почти през вечер Pampers имат пропуск, обаче най-често от дясната страна, а много старателно ги слагам, еднакво от двете страни и дори нарочно Румчо повече на другата страна лежи обърнат, не знам как се получава

НА zuza за таблицата (въпреки, че тя май не чете и не пише). А иначе - ние едвам едвам хапваме зеленчукво пюре, макло по-лесно плодово и най-лесно каша, която е всеки ден в менюто засега.
- и гледам на стъпалата - на дължина са му добре, само дето са му малко широки...та кой се оплакваше от голям крак... ние можем да се кандидатираме да 'дълго" стъпало

и при нас май ще е така 
Относно броколите, тук ги препоръчват за след 4 месеца, и да ви кажа малката много ги харесва, особено комбинация с картоф, пък и помагат срещу запек, нещо което го имаме често 
.
- мами и бебоци и ... марш навън , че сиромашкото лято
скоро ще свърши !
е спешъли за Велизаркин! Да не ни забравя! 
Ама използвах случая да се гушкаме и обичкаме

, сега започнаха да се подават горните зъби,но подуват се , отдуват венците и пищи това дете като замаяно...