Много ви благодаря за поздравите за рожденния ден на мъжа ми! Аз му ги предадох и той много се зарадва

В предната темичка стана дума за жълтъка. Аз вече от един месец давам четвърт жълтък през ден, кога в зеленчуковото пюре, кога смесен с малко АМ. Дарито много го харесва, нямаме проблеми с него. Яйцата са пресни-свеки ги носи от село. Вече започнах и месното пюре-пуешко с царевица и картофи на Хип. Давам го разделено на половина в понеделник и вторник от миналата седмица, а после сме на зеленчуково(от сряда до неделя). За сега не мисля да го давам по-често.
Кабранска, моята мома беше с мерки 6 800 на 68 см началото на 5-тия месец, на мен ми се струва, че е добре. Храни се нормално, но е много подвижна и предполагам затова не наддава повече. Пък и не ще да яде повече от 4 пъти на ден
Аз днес такива разходки му дръпнах, сега мисля да си полегна малко, че направо ми се подгъват краката
Дано Дарито ми позволи.И накрая да не забравя да поздравя майсторките на новата ни прекрасна темичка
Какво ли си викаш -Малее тая дали ще млъкне
,годишнината на Катя и на Имар -рожденния ден на патерица,че ги пропуснах тия моменти.

. виж с пюретата не е така.
. Винаги е на телефона, по което и време да я потърся. Ако има спешен проблем и посред нощ пристига вкъщи. Да не говорим, че с малкия ни посети още в болницата, в деня на изписването и след това и вкъщи. Понякога се случва да и звъня и по 3-4 пъти на ден. Никога не е показала някакво раздразнение. Даже на последната консултация съблече Гого чисто гол, а аз я предупредих, че може да я „застреля”. Отговори, че ще рискува и това и е работата. Абе, супер е и Гого я обича много. Е, стига съм я хвалила. Пожелавам ти да случиш и ти на педиатър, защото е много важно да си сигурна в него и децата да се чувстват добре при него.

май освен парадонтозата ми се събраха още гадории.оказа се че на един зъб нервите сами са се умъртвили и са започнали да гният и от там са били големите болки ама вече ситуацията е под контрол 

!!!
...добре,че си я сменила дано новата да не е срам за професията си...

качих два пъти една и съща снимка съжалявам.... 

) Биха ни Пентаксим, даже не разбра какво става. Браво, втори път реагира така и всички бяхме очудени
Сега го оставих да се приспива сам в леглото, да видим .. 

от мен и да знаеш,че няма да се разминеш така лесно-искаме пълен отчет за времето дето те нямаше на линия ,и сериозно подплатяване със снимкови доказателства... 
/