Честито на месечковците
Хайде на разходка

! Честит на всички празнуващи - весели и щастливи!
!Всяка следваща все по-хубава! Поздравления за Катето и Олчето 
И после: за гърнетата четох, че децата се слагали, щом започнели да седят стабилно (даже май тук го четох....
)

БРАВО!!!

Вчера бяхме на консултация при новия доктор. Направо съм очарована от него, да не кажа и влюбена
Обърна много внимание на Ели, не си скъпеше нито времето, нито обясненията. А и от всякъде много го хвалят. Момата е добре, каза да почваме месните пюрета. Противник е на проходилките, защото децата по-късно прохождали, а и стават много инциденти. Имаме нови снимки най-после. Пускам една, само дано не е много голяма, но мисля че ще ми простите!

/то май вече не е утро
/

Много ми беше приятно.Благодаря за вниманието много си мила,само дето аз малко те стреснах с бърборенето 

незнам на вас,но на мен нещо не ми стана ясно....та като за последно поне го преслуша, и прегледа за рахит/щото последния път и това не направи/.... и накрая ни заряза да се измитаме като се облечем.....та ,незнам защо но ми се струва,че след като не си е свършила работата както и когато трябва,няма място за сърдене и детински истории....И за пореден път си мисля,че като си избираме педиатър трябва да имаме правото да си кажем и ние какво очакваме,както и той какво предлага/щото колкото и да реват,че са зле платени,не мисля че това е основание да си претупват работата-аз години наред съм работила с хора,но не съм си ги избирала,нали.?../ Накрая само да попитам-според вас дете на 5 и половина месеца-7кг и 68 см нормално ли е?/
/