Днес както ви казах бяхме на ортопед и той за наша радост каза, че всичко е наред!

Във вторник бяхме на консултация. Еми е станала вече 4 килограмово бебче и от неделя започваме с масажите и гимнастиката:-)
АИР просто подлагам ръка под главичката и вратлето и с длан я хващам под мишницата. На мен ръката ми се опира на коритото и не ми тежи, поне все още не ми тежи:-) Все пак на Кръц бебока е цяло кило по-тежък
Така ни показаха в училището. Когато я мия през деня на чешмата подлагам ръка под двете й ръчички или над едната и под другата. Дано да съм ти обяснила добре. Ако не съм ще пробвам пак За книгите и ние имаме последното 8-мо преработено и допълнено издание на Спок, както и една две други книжка. Определено си струва човек да си има нещо такова под ръка.
Хайде лека, спокойна и безпроблемна нощ ви пожелавам
Нека да е здраво и щастливо!!!

Като знам майка ми с мен какви мъки е брала с маститис се ориентирах набързи4ко към болницата.Зна4и като се нахранихме в 00.30 се 4увствах ок,а като се събудих в 4.30 пак да се храним половината гърда беше на камък.Бб4о сука,но не се подобри,посл действах с помпата,но същия ефект.Така 4е пиготвих бебо и се вдигнахме към болницата.Плана е следния.Су4ещо бебе,горещи кърпи,кръгови масажи,атибиотик на всеки 6 4аса в продължение на 10 дни и още едно лекарство,което не про4етх за какво е.Ако вдина пове4е от 38 Т пак до болницата.Сискайте палци да се подобри,защото си е болезнено.

Въобще като тръгне...А да..и свещи на колата + труд..80лв...абе направо издухах парите. Естесвено сега му свършавта пампите и АМ-а..познайте
В парка където се разхождаме с мъжо,вчера имаше две големи банди майки и си викахме че са само от форума и така излезна,бяха много сладки,толкова много бебоци на една възраст
ЧАО за сега аз отивам да си доспя
Ама дано се разкара.
.