Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 73 969
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Алекс, ама моля ти се, недейте стреля по мен и Керем като ни хванете! Grinning Grinning

# 166
  • Кърджали
А, БРО, на Каан ( да уточня Не този който приписват на Ханде, а другия по-готиния ) му е писнало от полиция покрай сериала, тъй че стрелби защо да има. Аз си го представях похтака, заведение до Босфора, после малко разходка, после...там вече не казвам)

Полигавих се. Сега ми стиснете палчета. Почвам работа. Не че е кой знае какво, далеч е от мечтаното, но поне вече няма да съм само вкъщи.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 19:05 от Aлекcандрa

# 167
Защо не можем да им се радваме на постиженията, на Керем в Испания, на Ханде в Дубай?

Защото едните харесват повече Керем, други Ханде и се настройват негативно срещу тях заради коментари.
А някои сме посредата. На мен ми трябва отделна тема за тях. Да си пиша сама.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 18:54 от midnight__sun

# 168
Окей изчезваме
Долунайови
Бюрсинови
Урганджъоулуви

Кои са влюбените от Толедо пред нас....😂😏

# 169
  • София
Ама как хубаво си ги поделихме! Някой да им пише, да им каже. Да не си правят други сметки те. Няма да им се получи. Заплюти са вече от нас. На мен как ще ми тича фамилията Бюрсин, ако знаете. Стягам се тогава, че Виза ще взимам явно. Чакайте снимки от САЩ. Керем може да не споделя, но аз гладни и жадни няма да ви оставя. Grinning
Окей изчезваме
Долунайови
Бюрсинови
Урганджъоулуви

Кои са влюбените от Толедо пред нас....😂😏

Алекс, честито, успехи желая и приятни емоции на работното място! Chocolate Bar

Диди също има да почерпи, да не се крие. И тя започва нова работа. Tada

# 170
Здравейте, мили момичета Sparkling Heart

На патерици искам да честитя рождените дни на Мики и Златна Sparkling Heart и да им пожелая много здраве, любов и сбъдване на всички прекрасни мечти!

Много беше красива Ханде в Дубай по повод 85-годишнината на бижутерската фирма "Атасай"! Интересна ми е новата им колекция и как ще я промотират.

"За да отпразнува значимата годишнина, Атасай освети най-високата сграда в света Бурж Халифа със специален филм.
Самата Ханде Ерчел беше част от филма и той разкри следващата глава от партньорството на 28-годишната актриса с Atasay, капсулна колекция, която „предстои скоро“, според марката.
Засега не са оповестявани други подробности за предстоящата колекция, но не се съмняваме, че тя ще бъде хит.
Бижутерската компания има богата история, лансирана за първи път в Турция през 1937 г. и, в основните си ценности, има за цел да даде възможност на жените чрез уникалния дизайн на Atasay."

По повод срещата на Ханде с Каан Йълдъръм - може да има съвсем друго значение - двамата да са обсъждали бившите си възлюбени, на които им предстои да се оженят. Каан след развода си беше с Хадисе, а Ханде през 2017 г. след раздялата си с Екин Мерт Даймаз имаше връзка с Мехмет Динчерлер.

Хадисе, бившата приятелка на Каан Йълдъръм, в момента се готви да се омъжи за Мехмет Динчерлер.

Предполагам, че Ханде и Каан като добри приятели от времето на "Халка" са си поговорили напоително за бившите си.

Някои шеги и закачки към Ханде /не днес/ наистина преминаха границата на добрия тон. Забележката на Гери Sparkling Heart беше абсолютно права!

По същия начин не е приятно да се шегуваме и пишем недобри неща за Керем!

Вижте какво се случи на "Оскарите"! Уил Смит защити съпругата си от дебелашката шега на водещия, защото знае за нейната болка!

Нека не си разменяме виртуални и словесни шамари тук, където пишем за удоволствие!

Хубава вечер, мили момичета! Sparkling Heart

# 171
Алекс и аз твоя милост ама на късмет да ни е и на спокойствие най-вече...
Да поздравя всички празнуващи че от подготовка за други неща забравих
Всичко най-добро им желая без да изброявам...

Мали Бъри къде ми са видеата аз чакам вече тя за работа говори 😂
Как ще ни е хубаво и тримата обичат да пътуват ще си обиколим света направо...😂🤟

# 172
Бамбини, сряда вечер е, време за парти Wine Glass
Ето линк с бг.суб. на еп. 29
https://ok.ru/video/2291758992055
и по традиция стартираме в 20:00 часа Movie Camera
Gift Heart

# 173
По традиция:

С намигване към Джулия, 🤗 ако съм запомнила правилно им се наслаждава.

Благодарности на Налбантова и Бро за новата тема - много хубава и свежа заглавна страница.
Онзи ден малко прибързано се шашнах заради липсващите теми в архива и че се налага някой да замазва моя гаф, но впоследствие като погледнах в стара и нова тема, че нещата са си по местата изпитах облекчение.

Златна, честит юбилей! Да си здрава и много щастлива
Скрит текст:

Мики, ЧРД и на теб! Пожеланията ми са същите, преди всичко да си жива и здрава, останалото се постига.
Скрит текст:
На патерици, но надявам се няма да ви дойде в повече още малко внимание насочено към вас ...

Криси, Heart Нани Heart Flowers Cherries не толкова активна като преди, но съм тук. Все едно сте се наговорили - едната сложила цвят, а другата плод. Развеселихме ме и пак се сетих за една моя любима притча - за солта в кафето, но по този въпрос ще задълбавам допълнително някоя друга сряда:)

Алекс, радвам се за теб и стискам палци.

# 174
Честита нова работа на Алекс и Диди! Sparkling Heart

Нека да е лека и доходна! Ходете на работа за удоволствие, а не по задължение!

Слънчице, Sparkling Heart когато Ханде започне нов проект, може да направим тема за нея, където да си я обсъждаме на воля! Тя няма нито една тема във форума за разлика от Туба, която се сдобиваше с такава при всеки неин нов сериал.

Марги, Sparkling Heart страхотни гифчета за днешния епизод! Радвам се много, когато чета твои постове! Зареждат ме с положителна енергия! Бъди винаги все така слънчева!

mi_si, Sparkling Heart благодаря за напомнянето за днес и за всички прекрасни, сутрешни пожелания!

Мики, Sparkling Heart забравих почерпката за рождения ти ден! Ето го Керем, който вдига наздравица за твое здраве:

# 175
Sparkling Heart Мира, Ханде си има тема от две години. 80 теми са изписани с активно нейно участие колкото и да не им се иска на някои. Всъщност винаги съм била от тези малкото, които след сериала искаха да има нейна тема. Помня, тогава Гости писа и аз подир нея, но ни отрязахте. Satisfied За момента мисля, че това е нейната тема! Заглавието не променя съдържанието. Simple Smile

Може да има и обща тема? Кой знае, както дойде. Ще се мисли в движение.

Марги, радвам се че се появи. Flowers Hibiscus

Алекс, успех в новото начинание. Flowers Four Leaf Clover

# 176
Какво се сетих сега всичките сериали на Керо са били в различни дни

- ГБ започна вторник после неделя
ШМ - неделя
Шехира - сряда
МИ - четвъртък
Капъто - сряда / събота/сряда/

ПП:Сънувах ,че влиза в Забранената Ябълка преди време това не съм го разказвала като поредния за Йълдъз...

# 177
  • София
Те напоследък много го шипват с Еда Едже. Харесвам я. Сладка е и е добра актриса. Особено за комедийни роли. Но Керем не го виждам в ЗЯ. Не знам защо. Въпреки че може да се получи интересно. Този сериал за мен няма определен жанр. Всъщност има - сеир. Хаха! Ще е ново амплоа за Керем да участва в такъв тип сериал. Ще поживеем, ще видим. Чакам си аз с нетърпение новите му проекти. Simple Smile

# 178
Те напоследък много го шипват с Еда Едже. Харесвам я. Сладка е и е добра актриса. Особено за комедийни роли. Но Керем не го виждам в ЗЯ. Не знам защо. Въпреки че може да се получи интересно. Този сериал за мен няма определен жанр. Всъщност има - сеир. Хаха! Ще е ново амплоа за Керем да участва в такъв тип сериал. Ще поживеем, ще видим. Чакам си аз с нетърпение новите му проекти. Simple Smile

Те се познават доста добре когато беше при Гайе тя беше го снимала даже
Благодарение на Гайе Ажанс остана и снимката ни за спомен с Къванч
Не знам дали тя още е при Гайе и аз я харесвам много иначе.
Супер натурална мадама...

Иначе Озан и той беше при Гайе после при Симге забелязах снощи,че сладураната от Бахт Ойуну която е моделка е при Гюнфер забравих и името....

# 179
  • София
Привет!  Heart Eyes   В шеги и закачки минава денят, време е за преговор! Stuck Out Tongue Winking Eye
Миси,  момичета, Heart Exl очаквам отново подкрепа от вас!:grinning:
Марги, Heart радвам се да те видя! Липсваш ми/ни! Flowers Cherry Blossom

29 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Излъчен на 30.01.2021
Хаштагът на епизода:#sendenönceben Аз преди теб.

Обичах те толкова много...

След 2 месеца

Еда: Ела тук, седни. Момчето ми, скъпи! Скъпи мой

Ben Seni Çok Sevdim - Cem Adrian
Обичах те толкова много - Cem Adrian

Скрит текст:
Скъпоценната перла на стрида
Аз те крия, както ти се криеш
Нежните пъпки на пролетен клон
Ще те защитавам, както ти избягваш
Толкова дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко
Твоите ръце дълбоко в мен
Като дар от Бог за мен
Твоите златни мигли на зимното слънце
Обичах те толкова много, обичах те толкова много
Може би му е трудно да разбере от моето мълчание
Прочетеш думите от очите ми
много те обичах
много те обичах
много го обичах
Толкова дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко
Твоите ръце дълбоко в мен
Като дар от Бог за мен
Твоите златни мигли на зимното слънце

Еда: Момче, какво искаш? Не се ли умори? Хайде, това е последен път. Имаме много работа, това е последен път. Хвърлям. Носи. Донеси. Донеси го. На мен го донеси. Не може да го ядеш. Дай го. Не може да ядеш това. Хайде, тръгвай. Но имаме много работа. Цял ден ли ще играя така с теб? Добре, хвърлям. Хвърлям. Тичай, тичай.

Серкан ще се върне. Вървам в това, чувствам го.

Мело: Идва, идва! Тя идва.
Джерен: Дайте поне да се постараем да изглеждаме енергични.
Мело: Браво!
Еда: Какво е това посрещане? Защо е нужно?
Енгин: Човек не получава всеки ден такива награди, Еда.
Мело: При това за първо място.
Ферит: При това напълно заслужена. Честито.
Пъръл: В номинацията за най-добър архитект на годината най-добър социален дизайн. Поздравления.
Еда: Всички заедно се справихме с това. Нали сте наясно? Всички заедно.

Джерен: Да, всички заедно. Но всички тук прекрасно знаят как ти се стара и работи ден и нощ. Затова е твое право.
Еда: Това беше последният проект, който пое Серкан. Не можеше да се остави недовършен.
Енгин: Ако Серкан беше тук, щеше да се гордее с теб, Еда.
Мело: Не само че не то остави недовършен, но и спечели първа награда, Дада. Дай да се прегърнем.
Еда: Какво правите тук? Да отидем в кабинета.

Мело: Много си подхожда на това място. Изглежда отлично на това място.
Джерен: Според мен и наградата за най-добър бизнесмен е на път.
Еда: Не преувеличавай.
Джерен: Преувеличавам ли, Ферит? За Бога, ти кажи.
Ферит: Мисля, че Еда много отдавна е показала, че заслужава това. И не само по проектите, тя е и отличен ръководител пред нас.
Пъръл: Само си представи, какво ще стане, когато университетът свърши.

Еда: Наясно съм, че се стараете да ме продкрепите.
Енгин: Това е истина, Еда.
Еда: Вижте ,само се опитвам да правя това, което ми харесва. Иначе нямам намерение да ръководя фирмата. И без това съм тук временно.
Мело: Какво означава временно?
Еда: Временно. Докато Серкан не се върне. Серкан ще се върне. Вървам в това, чувствам го. Ще се върне. И след като се върне, всичко ще бъде прекрасно.

Пъръл: Приятели, какво ще стане така с Еда? Точно когата се беше съсредоточила над работата, когато се беше съвзела.
Ферит: За съжаление. Най-лошото е, че не приема реалността.
Джерен: Но от друга страна, това не е ли нормално? Дори ние едва започваме да се съмземаме.
Енгин: Според мен, всички се преструвамее, че сме добре.

Джерен: Така е. Но в крайна сметка, Еда сега е по-добре. Спомни си, какво беше преди, Мело.Гладна, без вода се затваряше в стаята си.
Мело: Не ми напомняй. Наистина, сякаш ще ми спре сърцето. Еда идва.

Еда: Момичета. Излизам. Ще отида при Дениз. Не искате ли да дойдете с мен?
Мело: Добре, Дада. После ще дойдем.
Джерен: Предай поздрави от нас.
Еда: Добре, но непременно се отбийте.
Джерен: Мело, слава Богу, че го има Дениз. Ако го нямаше Дениз, Еда никога нямаше да е в това състояние сега.
Мело: Права си.

Общи условия

Активация на акаунт