Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 136
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Не се сдържах, Ели. 🙃И не успях да запазя за себе си непоисканите съвети. С инцидентното си включване имах една-единствена цел и тя е да не изпада Азисия повече в неловко положение. Както и да е... Ако не ме е разбрала, няма и да разбере...
Светли празници ви пожелавам. До нови срещи!!!🙃

# 421
Azisiq, 🤗
объркала си темата, миличка. 🙂
В днешния ден на смирение, нека не се опитваме да се дразним. Виждам, че май, това е целта. Мисля, че не това е целта на форума, обаче. 🌝 Аз нямам нищо против Ханде Ерчел, просто не ми е интересна.🙂
 🌿🌿

🍀
Преди също съм казвала, че ме
интересуват професионалните проекти на любимите ми актьори. 🐣
Питам с какво съм объркала поста че ми пишеш това .
Не ти разбирам посланието нещо, с какво съм те подлазнила? По никакъв начин не желая да се дразня с никой, ако постът ми те е подразнил понякакъв начин извинявай много. Просто си изказвам мнението. И това го казвам към онези момичета което ме критикуват за изказването ми относно Керим и Ханде. Мисля че живеем в свободна държава и всики има право да си изказвам своето мнение,никой не ангажирам да се съгласява с него, нито пък да че чете щом смята че са глупости.
Лека ден и Весели и благословени празници ви пожелавам.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 15:36 от azisiq

# 422
Не се сдържах, Ели. 🙃И не успях да запазя за себе си непоисканите съвети. С инцидентното си включване имах една-единствена цел и тя е да не изпада Азисия повече в неловко положение. Както и да е... Ако не ме е разбрала, няма и да разбере...
Светли празници ви пожелавам. До нови срещи!!!🙃

Светли празници и на теб, Марги!
(Много ми е ценна тази маргаритка, гледам си я вкъщи, подарък от любим човек!)

🐣🐣🐣🐣
Редактирам се, защото последния пост е мой: Azisiq, жива и здрава, аз просто се чудя на поста ти, не ме дразниш. 😉

# 423
Азисия и който и да е било не би ме подразнил по простата причина че така съм устроена да не се дразня за такова нещо.

Щом почнаха да се кълнат извън форума а в Т ще е един кантар Марго 😂🤦 но там беше много трагично дано това трае по кратко но те сами са виновниците и аз го казах няколко пъти...
Както и да е живота продължава.❤️

# 424
Аз пак нахлувам след дълга пауза, но само искам да кажа, че за партньор на Пънар Дениз за Дисни + се говореше именно за Ураз, но пък хич няма да откажа Керем и Ураз в един сериал, независимо чия партньорка ще е Пънар. Те са си приятели, и двамата участваха в Айнен Айнен, но не по едно време, Ураз напусна и Керем се включи на негово място.
Оффтопик: Всъщност след манията ми по СЧК именно Трите куруша с Ураз е единственият сериал, който успя да ме впечатли толкова много, така че една колаборация ще ми дойде много добре Smile

# 425
Аз пак нахлувам след дълга пауза, но само искам да кажа, че за партньор на Пънар Дениз за Дисни + се говореше именно за Ураз, но пък хич няма да откажа Керем и Ураз в един сериал, независимо чия партньорка ще е Пънар. Те са си приятели, и двамата участваха в Айнен Айнен, но не по едно време, Ураз напусна и Керем се включи на негово място.
Оффтопик: Всъщност след манията ми по СЧК именно Трите куруша с Ураз е единственият сериал, който успя да ме впечатли толкова много, така че една колаборация ще ми дойде много добре Smile
Привет Али! 🤗
Партньорство с Ураз и според мен е добра идея! 🌷

# 426
Днес е Ден на независимостта в Турция и Ден на детето

Бебе Керем 😍

С Тео 💓

💖

💖

И Международен ден на книгата

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 10:11 от Miraland

# 427
Омесихте ли козунаците?
Курабий и яйца
Ами честит да е

Моето мухтешем икили:

# 428
  • София
Христос воскресе, момичета! Hands Pray

Усмихнати празници от един усмихнат Керем.

# 429
# 430
Светъл празник! Бъдете здрави и благословени! 💖 🍀

💥

💥🍀

# 431
  • София
Който е ял много козунаци, бърЖЕ да отива в залата, да потренира с Керем и свали излишните килца от днес. Grinning

“Последна тренировка преди снимките с Under Armour.” Керем намеква, че скоро ще снима нова реклама за любимия му спортен бранд, дано има и снимки, и видео. Heart Eyes

# 432
# 433
  • София
Ели, тъкмо идвах със същата снимка и аз. Щях да си редактирам горния пост, за да я добавя. Не харесвам Керем толкова мускулест, заприличва на Хълк. Grinning

Но явно е с цел - за реклама, роля. В такъв случай можИ. Joy

Хайде и аз, че да не отиде зян скрийншотът. Пък и голият гръб на Керем си заслужава да се види още веднъж… Sweat Smile

# 434
Машаллах 32 пъти за Кире хубавее младее същинска краставичка така не съм го виждала доста отдавна много е реален напоследък върна се реалния Керем не илюзията.

Само голотии показвате не ви е срам

Общи условия

Активация на акаунт