Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 116
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Ханде май е на гости при Мави?

Керем като истински и любящ син почита деня на майката винаги когато има възможност я поздравява.

# 496
  • София
Хайде малко да разгорещим темата! Nature Fire

# 497
Bell Ей на това му се казва изпращане. Guitar

Bell И едно прекрасно приятелство. Така се правят най-хубавите интервюта. Разбрали, неразбрали, музиката свири.

Bell Неделя, празник, никога не е късно да вземем пример. Хубав завършек на деня. Beers

# 498
Снимка споделена от майката на Керем по повод деня на майката 💖

# 499
[video][/video]
https://www.facebook.com/groups/1198001857037872/permalink/2096830353821680/
Малко сърцетуп за приятна вечер! ❤️🙃🥰
Дойдох за редакция, че редактора пак друго е измислил. 🙃

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 21:35 от Ели-mama

# 500
По социланите мрежи се пише, че "Почукай на вратата ми" стартира по BTV Lady от 05.06.
Дано и в България получи голяма популярност и от някое TV show извикат нашия любимец на интерю тук и да го видим на българска земя. Аз пак си мечая Simple Smile))

# 501
Хубави новини за Вратата в БГ , дано дублажът не е дразнещ , особено женските гласове понякога са ужасни Money , ще го рекламирам на колежките , те под мое влияние се запалиха много по дизитата Stuck Out Tongue Winking Eye Но се надявам да го дават вечер .
Много хубава снимка на порасналите Керем и Мелис с майка им . Прекрасни деца на една прекрасна жена , а Керем и е одрал кожата Grinning
Здравейте дружки , макар да не съм много активна напоследък ,  ви чета с удоволствие .
Heart

# 502
Дано покрай "ценната Врата" вземат да купят и другите сериали на Керем,че само Шехира са купували тук.

# 503
Дано покрай "ценната Врата" вземат да купят и другите сериали на Керем,че само Шехира са купували тук.
Точно Сехира на мен не ми хареса като сценарии ( не беше доизпипан и за това не продължи дълго ) и като партньорка ( сори , мое мнение , беше по химичен с Нилпери ) , но Керем игра превъзходно , разгърна таланта си момчето .
Вратата си е чаровен летен сериал с чудесни актьори и хубава история ( е, по средата имаше доста тъпотии ) , той не е кандидат за ЕМИ , нито е еманация на сценаристкото , режисьорското или актьорското дарование Laughing ,но понякога , ако си актьот те прави супер популярен някой тъп екшън ,даже повече от филм за ценители   с Оскар Stuck Out Tongue Winking Eye .Живот ...но място под слънцето има за всички .

# 504
Точно Сехира на мен не ми хареса като сценарии ( не беше доизпипан и за това не продължи дълго ) и като партньорка ( сори , мое мнение , беше по химичен с Нилпери ) , но Керем игра превъзходно , разгърна таланта си момчето .
Вратата си е чаровен летен сериал с чудесни актьори и хубава история ( е, по средата имаше доста тъпотии ) , той не е кандидат за ЕМИ , нито е еманация на сценаристкото , режисьорското или актьорското дарование Laughing ,но понякога те прави супер популярен някой тъп екшън даже повече от филм за ценители   с Оскар Stuck Out Tongue Winking Eye .Живот ...но място под слънцето има за всички .

Шехира и аз не го харесвам,но харесвам Керем като Али.
За Лидия да не говоря ,че от скачане от сериал на сериал вече хал за гледане нямаше камоли да играе.
А не е чак толкова лоша актриса ама гръмна бомбата баш в нашата градина.
Вратата не е моя сериал нищо ,че има сериали летни които харесвам и съм гледала този и Ранобудна птичка просто с едно отворено око съм ги гледала.
И се чудя какъв е този успех наистина?
 Просто не ми върви благодарение на този сериал разбрах
,че все пак не мога да изтърпя всичко заради любимия си актьор да видим дали ще реагирам така за напред и с другите си момчета и с него разбира се...

# 505

Да, съгласна съм. Надявам се на "Въпрос на чест"

# 506
Лейля Лидия ми направи лошо впечатление в Сехира , все едно не се беше подготвила , за разлика от Керем . Той абсолютен боксьор , тя балерина та дрънка Persevere , Stuck Out Tongue Closed Eyes . Нямаше химия , грешно избрано чифте . Но после я гледах във филма Делибал с Чаатай и ми хареса . Важно е да си паснат актьорите , няма спор .
Е, вече си представях Керем с моята Несли , но тя се зае да спасява актьорската кариера на мъжа си Satisfied Rolling Eyes Ама може и да се случи в бъдеще !

# 507
  • София
След като лично моята еуфория по “Почукай на вратата ми” затихна, мога да кажа, че гледам доста обективно на нещата. Да, сериалът в никакъв случай не беше уау откъм сценарий и режисура, но беше събрал много добри актьори на едно място, имаше хубав замисъл и не малко приятни епизоди. Синематографията също беше на ниво. А лично за мен Ханде и Керем бяха много убедителни като Еда и Серкан и страшно химични, ще си ми останат любима екранна двойка и това е. Но не знам дали бих гледала сериала отново. Разбрах, че ще го дават вечер по бТВ Лейди, май беше от 21:30 до 22:30. Хубавото е, че тези, които не са го гледали онлайн, сега ще имат възможност и фен базата на Керем ще расте. Той го заслужава. Този сериал го прослави по цял свят и това не може да се отрече. Може да не е с най-добрия сюжет, но дойде в правилния момент. Серкан Болат ще си остане в сърцето ми и се радвам, че приказката му имаше щастлив край. Heart Eyes

Успех на сериала в България - дано има добър рейтинг! Nature Star

А от Керем очаквам много по-амбициозни проекти и по-силни роли! Sunglasses

# 508
Лейля Лидия ми направи лошо впечатление в Сехира , все едно не се беше подготвила , за разлика от Керем . Той абсолютен боксьор , тя балерина та дрънка Persevere , Stuck Out Tongue Closed Eyes . Нямаше химия , грешно избрано чифте . Но после я гледах във филма Делибал с Чаатай и ми хареса . Важно е да си паснат актьорите , няма спор .
Е, вече си представях Керем с моята Несли , но тя се зае да спасява актьорската кариера на мъжа си Satisfied Rolling Eyes Ама може и да се случи в бъдеще !
Несли я искам и за тримата любимци освен Керем просто имам нужда от качествена драмичка.
Иначе за мъжо и не ми се говори,че нали само проповеди чете и дава речи все едно есе написал
Откачи ли това момче какво става с него не знам....
Много ми беше симпатичен навремето ,но сега май не само брат му Бурак се  променил и той с него и двамата ми опротивяха на равно в различен период.
Нищо,че имам към 2-3 лайка от Кадир.

# 509
Керем ще присъства на панела Goodspaces тази събота, 14 май, от 13.30 ч., който ще проведе среща на върха, фокусирана върху трансформацията на изкуството и технологиите за устойчивото развитие на планетата.
Събитието се провежда от 13 до 15 май и в него ще вземат участие представители на науката, изкуството и технологиите.

Общи условия

Активация на акаунт