Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 10

• 67 733
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
krem123 Знам само, че мечото грозде не трябва да се приема повече от 2 седмици плътно.За червената боровинка няма ограничение.
Аз бих те посъветвала да си вземеш УРОбиотик някакъв.Да стигат и до отделителната система полезните бактерии.И си го пий поне 6 месеца.

Мишана Уролозите обикновено изписват това:

Скрит текст:
1 таблетка на 3-ти ден, една на 6-ти и една на 9-ти.

Не знам дали има смисъл да слагаш глобули с полезни бактерии, докато пиеш силен антибиотик.

# 316
няма смисъл
да пие микомакса две седмици, не 9 дни

# 317
Здравейте момичета,
След болничен престой заради бъбречна криза се сдобих с ешерихия коли. Всеки месец стерилна урина и антибиотик ,общо 3 антибиотика.
Днес излезна поредния резултат и изненада-  клебсиела Sad
Отчаях се, приемам всякакви съвети за лечение.

P.p приемала съм амоксиклав,левокса,нутроцилин.

# 318
krem123 Знам само, че мечото грозде не трябва да се приема повече от 2 седмици плътно.За червената боровинка няма ограничение.
Аз бих те посъветвала да си вземеш УРОбиотик някакъв.Да стигат и до отделителната система полезните бактерии.И си го пий поне 6 месеца.

Благодаря за отговора. Днес минах през билковия магазин, билкарката каза че можело да пия мечото грозде 20 дни и 5 дни почивка( друг вариант е 6 дена пия и 1 ден почивам). Иначе си купих Цистиклийн ( вече изпих почти 2 опаковки по 1 т вечер), урокод и фитолизин. Уробиотик кой имаш предвид, аз пих преди уробиотик форте на лактофлор? Има ли и други уробиотици?
Иначе пия пробиотик Омни 10, но това заради многото антибиотици и химиотерапевтици.

# 319
Аз лично пия урогард , предполагам, че има и други.
И го пия по 2 на ден, вече година.
Не смея дори да намаля дозата.
Казват ми, че уж не е вреден.

# 320
Здравейте, и аз от една година съм с ешерихия. Правих три пъти антибиотично лечение. Това което ме притеснява е, че температурата ми през цялото време е 37.5. Нямам периоди на спадане и покачване. Мисля, че не е нормално така. През последните месеци изследванията ми са чисти, а кръвната картина вече не дава данни за инфекция, черния дроб е добре. Изследвах за хламидия, уреяплазма, ебщайн бар... При вас как е температурата? От три месеца пия Уростим, но не вярвам това да влияе.

BIBI 1 правихте ли хемокултура? До колкото знам Клебсиела излиза в урината при бактериемия.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 13:00 от Касия

# 321
Честита Коледа, момичета!
Желая на всички здраве, мир и спокойствие Simple Smile

# 322
Време е за чудеса! Пожелайте си ги!
Как сте,момичета?
Аз съм след аг операция,но ми пипнаха сръбската урологична пластика и пак ме върнаха години назад,от които бягам...
Надявам се никоя от вас да не е с циститни неволи.

# 323
Sun, бързо възстановяване и всичко лошо да остане в старата година!

# 324
Честита Коледа и на вас! Sun, бързо възстановяване! Нека бъдем оптимисти за бъдещето!

# 325
Сън, дали случайно операцията не е от Ендометриоза?
Питам, защото аз имам този проблем и понякога го свързват с циститие Simple Smile
Бързо възстановяване ти пожелавам! Simple Smile

# 326
Не,не е ендометриоза.Чакам биопсия,но доброкачествен тумор на матката.Бях стигнала такива размери,че от месеци запек и притискане на мехура съответно с трудно уриниране,голямо количество остатъчна урина,но пък за сметка на това стерилна след фуралина( от март месец).Е.коли ми се изолира вагинално.Февруари ще проверя стерилна и вагинален секрет .Сега съм с катетър през корема и дали ще се запази стерилността...
Благодаря ви на всички за милите пожелания.

# 327
Как така през корема?! Заради цистите ли? Аз изпитвам ужас от операции точно заради катетъра. Но може са ми се наложи защото имам 2 см камък в жлъчния мехур...и напоследък имам дискомфорт..

# 328
Как така през корема?! Заради цистите ли? Аз изпитвам ужас от операции точно заради катетъра. Но може са ми се наложи защото имам 2 см камък в жлъчния мехур...и напоследък имам дискомфорт..

Аз се оперирах преди три месеца от такава операция, но не ми сложиха катетър. При доц. Тошев в Александровска болница, много съм доволна от него. Мен също много ме притесняваше този катетър както съм чувствителна към тия инфекции, но се разминах без. Моя жлъчен мехур беше с 17-18 малки камъчета, операцията бе едноскопска.

# 329
Момиче,моята ситуация е различна .Имам н-броя урологични операции и унищожен сфинктер.Цялостна пластика от бъбреци до уретра + коремна и вагинална стена след всичките в България операции.Окепазеният сфинктер е нерешим в световен план.И д-р Джинович направи чудеса с възможност за катеризация заради остатъчна урина и неврогенен мехур .

Общи условия

Активация на акаунт