Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 10

• 67 077
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Сън, много ми е мъчно, че страдаш..а аз си мислех, че няма ли бактерии всичко е ок. И все пак от какво се е получило, нали операцията ти беше гинекологични, какво общо има с пикочния мехур?

# 646
Аз имам неврогенен мехур,нещо го отключи
Да,беше гинекологична,но ми пипнаха урологичната пластика и ме върнаха години назад .С месеци стоях с катетър и не е наред.
Отделно е нормално да ми се разбъзикат хормоните и пери/менопаузата чисто хормонално води до циститни симптоми.
Но кое от всичко е виновно?!
Ще търся сръбския си уролог,но никой не ми обясни,още по-малко написа в епикризата какво и защо се бъркали,за да го ориентирам .

# 647
Някой беше питал за лактобацилите нещо полезно, не помня кой, защото изчетох всички теми от 2007 до днешна дата… На мен лактобор ми е помагал изключително бързо, но да е на капсули Simple Smile

# 648
Мерси,аз питах.

# 649
Out,пусни нова урина.
silvi,на Ламбрев е хубав,но сам по себе не мисля,че ще изчисти бактерия.
Vervam,посъветвай ме за добър вагинален пробиотик,че нямам лактобацили вагинално.
Пандорина,какво се случва с теб?

При мен за лактобацили супер добре ми действа единствено Гинофилус.
Но мисля, че изчезна от аптечната мрежа Sad
Казват, че чакат доставка, но няма нищо от януари още.
Ако успееш да го намериш по някакъв начин, него препоръчвам.
За друго не мога да кажа, защото на мен друго не ми и действа.
Видермината е добра, но тя е по-ското за друго.

# 650
Благодаря на всички.Но вчера като задълбах ,явно съм с GSM.И от там тази свръхактивност на мехура.И протоколът е Д-маноза,цинк ( пия от 10 дни) и гинофлор ( с естриол),та днес ще го набавя и дано овладее на фона и на допълнителен хормон.

# 651
Какво е GSM?

# 652
Геникоуретрален синдром на МП.

# 653
Как сте?
Пандорина,в болничен ли си? Възстанови ли се?

# 654
Здрасти, Сън!
Добре съм аз за сега.Лудница ми е на работа яко, отделно други лични проблеми, но сме здрави, това е важното Simple Smile
Ти как си?

# 655
Как сте?
Пандорина,в болничен ли си? Възстанови ли се?
Сън, благодаря добре съм и вече на работа. И тук идва проблема - след месец откъсване сега просто не мога да вляза в ритъм. А и трудно съчетавам грижата за майка ми, която разви деменция и работата. Ти как си, има ли подобрение?

# 656
Вервам,дано утре да почиваш и малко отдих от работата.Дано и другите проблеми са зад гърба ти.
Пандорина,оф,съчувствам ти.
И при мен е екшън,предстоят ми изпити през ден и всеки ден ,и трябва да ги съчетавам с работа.
С мехура не смея да се похваля,че напоследък от ден до пладне ..,но с прогестерона нямам всекидневната мигрена и онези ужасни позиви.Слагам и свещи с лакто и естроген,но няма да посмея повече от 1 кутия.Ще мина на лактожин.Пия пробиотик от д -маноза и боровинки.Но и още куп добавки,мисля,че прогестерона най -много ми повлия.

# 657
  • София
Здравейте!
От 10 дни имам усещането,че ми се ходи до тоалетна нон стоп(особено вечер)
Изхождам се и пак ми се ходи...
След изхождане усещам една тежест,няма парене,не е типичния цистит явно.
Посетих личния и той ми изписа антибиотик,който пих 5 дни и грам ефект не усетих.След това ми пусна изследвания,които като гледам са добри.
Сега не знам,на гинеколог ли да ходя,какво да правя?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 658
Нямаш урокултура.Да се види има ли бактерии.

# 659
Вервам,дано утре да почиваш и малко отдих от работата.Дано и другите проблеми са зад гърба ти.
Пандорина,оф,съчувствам ти.
И при мен е екшън,предстоят ми изпити през ден и всеки ден ,и трябва да ги съчетавам с работа.
С мехура не смея да се похваля,че напоследък от ден до пладне ..,но с прогестерона нямам всекидневната мигрена и онези ужасни позиви.Слагам и свещи с лакто и естроген,но няма да посмея повече от 1 кутия.Ще мина на лактожин.Пия пробиотик от д -маноза и боровинки.Но и още куп добавки,мисля,че прогестерона най -много ми повлия.

Защо прогестерон, как влияе той на цистита?
Аз си слагах глобули поради друга причина, не усещам разлика.Освен, че получих сърбеж и дразнене отдолу.

pandorina съжалявам за майка ти.Минали сме го този път с мойта майка относно баба ми.
Когато стигна степен, в която не знаеше какво прави, губеше се, подпали къщата и други неща, я дадохме в дом.Просто нямаше как хем да си 24/7 с нея, хем да си на работа, защото сметките сами не се плащат и храната не се появява в хладилника от нищото.
Има не толкова лоши места за възрастни хора.Ако се стигне до там, не се чувствай виновна да го направиш, стига да ходиш да си я виждаш често, ще е по-добре дори.

Общи условия

Активация на акаунт