Амери,ми аз кисел не съм давала още. Ти даваш ли и как се дава? Като следобедната каша .
По- късно ще изчета темата, че много сте напреднали

честито на рожденичките

че да може да ни ваксинират 

.

нашият тати както винаги ми обяви, че ще пътуваме в последния момент, а аз няколко дена ту имах нет ту не. Има вероятност да караме нова г-на на къщата в с. Николово и ако сме там ще се свържа с теб.
, педито каза, че е втвърден долния венец. Да я мажа с "Дентинокс гел" и ако вдигне Т да и давам Парацетамолче. За сега държи фронта. Купих и от ароматизираните чесалки на Чико - яко ги дъвче
, а с месцето как сте,аз ще захранвам с заешко 
Аз обичам да се информирам за това как да си отглеждам детето,и чета(не само тук) за това кое е по-добре.И мисля че Българите не са много вещи в здравеопазването в сравнение с Америка,Германия и т.н.Та затова аз не ходя като кон с капаци,и се информирам за новостите,били дори и от десетилетия прилагаи в чужбина

)
днес ще и купя молфикс или пък памперс 4, че вече и е малък 3,а на молфикс 3 са големи!

Аз съм решила да слагам Пентаксим-а 

Слагам гранулки от чаят на Хип вътре за да добие някакъв вкус иначе не я иска
А трябва да пропие течности че с тия твърди храни...
много сладко го плюе и ми се смее,
все едно ми се подиграва и ми казва "а, това не е сладко, не го ща, яж си го ти". Така че май ще отложа за сега зеленчуците да видим до кога.