Юлските девойки и момчета папкат ту ръчички, ту крачета

• 13 485
  • 293
  •   1
Отговори
# 240

Амери,ми аз кисел не съм давала още. Ти даваш ли и как се дава? Като следобедната каша .

Е доста късно се включвам ,ама ходихме за няколко дни при бабка и дедко в Русе. Изкарахме си супер. Та на въпроса, кисел и правя като смесвам оризово- царевичната каша с 1/2 бурканче плодово пюренце. Питах педи дали мога така да и го правя, че не искам да и давам от готовия с оцветителите. А не ми се бърка домашен Mr. Green Давам "кисела" през ден, като следобедно хранене.
По- късно ще изчета темата, че много сте напреднали  #Crazy
честити месечинки на виктория, гергана, йоанна, иван и стефан  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetчестито на рожденичките   bouquet

# 241

Честито на двете ни рожденички-Синеочка и Бибошка!!!

# 242
  • somewhere over the rainbow
Та на въпроса, кисел и правя като смесвам оризово- царевичната каша с 1/2 бурканче плодово пюренце. Питах педи дали мога така да и го правя, че не искам да и давам от готовия с оцветителите. А не ми се бърка домашен Mr. Green Давам "кисела" през ден, като следобедно хранене.
И аз така Peace
Гери,непременно ще я питам педката,още тия дни,като идем на ваксина . Само дано се махне тази гадна хрема, #2gunfireче да може да ни ваксинират Praynig
ПП. Давайте предложения за заглавие на новата тема,че мен ме е напуснала поетичната муза Whistling

# 243
  • някъде
ПП. Давайте предложения за заглавие на новата тема,че мен ме е напуснала поетичната муза Whistling
Ами ти нали беше дала две предложения, едното много ми хареса! Peace

# 244
Честит рожден ден на двете прекрасни юлски майчета Синеочка и Бибошка. Да сте най-прекрасните и обичани жени и майки на света. Щастие и много късмет.
 Hug Hug Hug
Да се включа и аз по обсъжданите теми. На нас ни препоръчаха безклетъчна ваксина Тетраксим. Включва и полиомерита. Още не съм питала в аптеката колко струва. Предписаха ни тази защото първата я сложихме по касата.
За пишората ние извадихме страшен късмет нашата си е заголена докрай по рождение. От време на време само я отварям за да почистя с реванол Simple Smile.
Нан пиши ми коя ви е педиатърката.  bouquet
Ето и една идея за темичка Не пропускат слънчев лъч Юлчета на вън кръжат Simple Smile

Честито и на малките сладките месечинковци.

# 245
Честито на всички празнуващи днес! Да растат здрави, красиви и щастливи!Честит режден ден на Синеочка! Бъди щастлива и обичана  майка и съпруга!

Ето една скромна почерпка от нас:

а след банята на Самуил ще се върна да почета по-подробно.

# 246
  • Варна
Синеочка, Бибошка   newsm59 newsm67
Честити месечинки на бебоците Виктория,Йоанна,Стефан,Иван и Гергана. baloni baloni baloni
На Мишо пишата я заголвахме, но никога не е имало кръв, а сега на Тодор не я пипам пък да видим.  bouquet

# 247
amerie - защо не се обади, нали съм от Русе Sad
И нашата пиша е заголена, още от 40 ден и нямаше ципи и кръв. Явно си е до самото дете.

# 248
Малии biboshka това си живо наяждане.  Много вкусно. smile3521 

# 249
Eti_31, sorry  bouquet нашият тати както винаги ми обяви, че ще пътуваме в последния момент, а аз няколко дена ту имах нет ту не. Има вероятност да караме нова г-на на къщата в с. Николово и ако сме там ще се свържа с теб.
Ние май ще си имаме зъбки  Grinning, педито каза, че е втвърден долния венец. Да я мажа с "Дентинокс гел" и ако вдигне Т да и давам Парацетамолче. За сега държи фронта. Купих и от ароматизираните чесалки на Чико - яко ги дъвче Laughing
Nan, аз докато се включа ти вече си дала киселче Grinning , а с месцето как сте,аз ще захранвам с заешко  chef
Някой питаше нещо за овлажнител, ние ползваме на RB, че нещо ми е сух носа сутрин и реших, че и на беба не и е добре. Слагам евкалиптово масло да убива вирусчетата  Mr. Green

# 250
prascho, да ти кажа и аз не съм съгласна за ваксините.Значи според тях се спекулирало с тези ваксини и някой си прави бизнеса с тях.Още нещо-каква била тази ваксина, която  се слага за 5 болести наведнъж.Аз доколкото зная пентаксим се слага в повечето държави от десетилетия, само в България са от по-скоро на пазара.Поне така ми казаха 2 лекари.Та и аз не зная на кого да вярвам вече.

Захранилите майчета да попитам-плодовото пюренце кога го давате? Аз вчера дадох на ЕВа от него между 1 и 2 хранене.

# 251
Съжалявам за ОФФФ-а,но 10000000 пъти обсъждахме вече въпроса с ваксините...И още толкова пъти да ги обсъдим,пак ще има противоречиви мнения.
Дори и някой да си прави бизнеса с тях(с което не съм мн. съгласна)За мен е важното,че е по-добро за детето ми.Друго-не знам защо я отричат без основателна причина(няма логично обяснение),но от 1.1.07 г. ще слагат нея по здравна каса.
Също така,защо да не може да е срещу 5 болести,или тук още смятаме,че за всяка болест трябва да ни боцкат  newsm78
И аз като НАН бих искала да помоля нящо,пък който иска да го прави.Като се дават такива мненеия,да бъде обосновано с линкове,за да се обедя,или поне да видя др.мнение  Peace Аз обичам да се информирам за това как да си отглеждам детето,и чета(не само тук) за това кое е по-добре.И мисля че Българите не са много вещи в здравеопазването в сравнение с Америка,Германия и т.н.Та затова аз не ходя като кон с капаци,и се информирам за новостите,били дори и от десетилетия прилагаи в чужбина  Grinning

# 252
Здравейте!Много пишете! Crazy
Ние след вчерашната Фторнишка консултация вече трябвало да ядем 1/4жълтък с зеленчуковото пюре,на другия ден месно пюре като почна от пилешко и така да ги редувам,зеленчуково с жълтък,месно,зеленчуково с жълтък, месно,отделно сок,отделно плодово!Олееееееееееееееееее!Полудях!Няма да давам още жълтък,след нова година ще е !Аз още не съм и почнала зеленчуковите,тя ми говори за месни и жълтъци! ooooh!
 Сложихме втория прием полиомиелит и ДТК,с един назад сме,чета че някои вече са сложили трети път!Карай!
Педи каза че сега на 4 месеца  и половина се ходило на рентген!Каза на 1 декември да отидем с татито,защото трябвало да са и двамата родители!Аз питах не е ли вредно,тя мълчи и излезе да ми вземела направление за ортопед щом съм питала така,а сестрата ми вика-Е малко облъчване има но не е вредно!Та сега ми даде направление за ортопед и няма да ходим на рентген(така ли се пише незнам newsm78)
Друго ново newsm78 днес ще и купя молфикс или пък памперс 4, че вече и е малък 3,а на молфикс 3 са големи!
 Асето набързо мина и пак не идва ааааа не така!

А, Изи Кам да се връщаш, че кой ще ни пише стихчета да ни развеселява!Не се засягай от разни мнения нали затова сме тук всеки да си каже мнението и довода, а другите ако искат да се съгласяват!Аз например имам много познати които не са чували за форума и които от 20 дневните си бебета правят шампиони по пиене на сок,а за други работи да не говоря,НО като им казвам моята информация ме гледат така Shocked ,!@#%те си решават!Така че нищо не пречи на никой да каже само как той действа, а всеки друг може да си прецени дали ще се съгласи!
    Влизай при нас и  споделяй каквото и когато прецениш,Всички имаме нужда от съпоставка на различни мнения,за да отсеем най- доброто за децата си!
Кажи  как е Валери? Той на Юлчето на месечинката и изпрати много целувки и ние си го мислим!АААА хайде! Hug

Мгиздова аз давам пюре между две следобедни хранения,или непосредствено преди хранене като после давам мляко!Сега обаче незнам и аз кога какво да давам,сутрин сок,на обяд да съм замествала с пюре зеленчуково,следобяд пюре плодово?!Обърках се и аз!

Хайде стига съм писала за днес!
Бай!  bouquet

# 253
Добро утро и от нас  Grinning
Тъмен ми е този въпрос за ваксините  Tired Аз съм решила да слагам Пентаксим-а  Whistling
Виждам че повечето момичета вече дават твърди храни.За нас не остана.След някои друг ден и ние почваме.
Искам да ви кажа че  вчера Галко се сдоби с чаша Авент от тия Magic cap,non-spill и се справя чудесно.Купихме един мек и един твърд накрайник.Засега сме с мекия :

Всъщност той вода така и не запи  ooooh! Слагам гранулки от чаят на Хип вътре за да добие някакъв вкус иначе не я иска  Naughty А трябва да пропие течности че с тия твърди храни...

# 254
Здравейте и от мен!
Аз също давам плодово пюре между две хранения следобяд. И от 2 дена се опитвам да дам и  малко зеленчуково на обяд, ама малката ми сладурка не ще - Naughty много сладко го плюе и ми се смее, hahaha все едно ми се подиграва и ми казва "а, това не е сладко, не го ща, яж си го ти". Така че май ще отложа за сега зеленчуците да видим до кога.
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт