ПЕТИЦИЯ СРЕЩУ НАСИЛИЕТО ВЪРХУ ДЕЦА- отзвуци и коментари

• 6 115
  • 145
  •   1
Отговори
# 30
  • София, в полите на Витоша
Благодарим на г-жа Марияна Векилска за бързата и адекватна реакция!   bouquet Още вчера, като й се обадих за петицията, веднага задейства нещата.  Днес Пипи ще отиде в БТВ да направят репортаж за обедните новини днес . Гледайте ги! Пиша ви сега, защото за 3-4 часа ще съм навън . Моля, който гледа новините да сподели какво са дали за Петицията! Темата ще има продължение със сигурност, тъй като и един друг журналист от БТВ е заинтересуван, така че Инициативния комитет трябва да може да отговаря на медиите. Момичета, дайте си тел. за връзка на лични на Пипи или мен, за да можем да координираме действията си по-нататък. Добре би било от Инициативния Комитет на родителите  поне някои от нас да си имат телефоните, защото както снощи се задействаха бързо нещата, аз писах на лични, но човек не може постоянно да виси в Интернет и накрая от 3-то място взех тел.на Пипи, за да се уточним за днес.

От вратата за краката- в случая пред камерата, така стана интервюто, не си събрах много мислите, ама те ще го поорежат и ще стане, важното е , че ще се чуе за Петицията и темата ще има продължение!

По- важното е че г-жа Мариана Векилска има среща днес в ранният следобяд с Жени Живкова и ще й връчи Петицията!!!

Дами, напредваме, това е  страхотно!

Благодя на всички помагащи и моля да не ми се смеете, ама стана много набързо- снощи в 10 разбрах за срещата... за това се присъединявам към молбата на Бинито- дайте телефони за контакт. Hug

Иначе за това, че потвържденията отиват в папка СПАМ- това зависи от сайта, а не от нас, за жалост....Но имаше една петиция с над 8000 подписа, така че явно става и така!

bouquet

Радио Витоша - Тройка на разсъмване имат инициатива Детство без насилие или нещо такова, чух сутринта , докато карах към БтВ, нека някой даде и там едно рамо!!!

Те имат призив да подкрепим тази тяхна инициатива, какъв по- добър случай!

# 31
Момичета, Tangerine се е потрудила - много й благодарим!!!- и е направила списък на мейловете на медиите, вижте го и допълнете, ако има нещо.

Нека отбележим с кои вече сме се свързали и да решим от кой мейл да се праща петицията.
Тя предлага да ги изпрати, но ние трябва да поемем отговорите при интерес, защото тя освен че работи и не е в Сф.

Ето списъка:

1. БНТ - news@bnt.bg
2. БТВ - news@btv.bg
3. НоваТВ -
4. БНР - bulgarian@bnr.bg
5. Радио Франс Интернасионал България - nelly@rfi.bg
6. БГ Радио - bgradio@uno.bg
7. Дарик - dariknews@darik.net
8. Дойче Веле България - bulgaria@dw-world.de
9. Стандарт - office@standartnews.com
10. Монитор - monitor@monitor.bg
11. 24 часа – gfbuerotenev@zgb.bg
12. Труд – mradeva@media.zgb.bg; vveleva@media.zgb.bg
13. Капитал - society@capital.bg; pisma@capital.bg
14. Дневник - dnevnik@dnevnik.bg
15. Банкеръ - info@banker.bg
16. Сега - society@segabg.com
17. БТА - kn@bta.bg
18. БГ НЕС - bgnes@bgnes.com
19. Media pool - mediapool@mediapool.bg
20. Фокус - focus@focus-news.net
21. ТВ Европа – mralcheva@tvevropa.com; n_vasileva@tvevropa.com
22. Евроком Сф - ceo@eurocom.bg
23. Евроком Пв – mail@evrocom.tv
24. МСАТ - office@sofia.m-sat

bouquet

# 32
Пипи, аз имам грижата за радио Хоризонт, както се разбрахме, щом имам отговор, ще ти пиша.

# 33
  • Sofia
Браво на Пипи, току що я дадоха в обедните новини на БиТиВи.
Говорих с "24 часа" , очаквам отговор.

# 34
Браво на Пипи, току що я дадоха в обедните новини на БиТиВи.
Говорих с "24 часа" , очаквам отговор.

А, браво, браво, толкова се притеснявах!!! Hug

Въобще не съм готова за медиини изяви, но все пак от всичко, което казах са взели двете най- важни неща... само не съм сигурна че правилно цитирах настоящото наказание.... newsm78 дали сгафих?

И дадох линка на петицията с голееееми букви!Дано повече хора се включат!

# 35
БТА пускат информация до всички медии - национални и регионални, така ще имаме двойно подсигуряване.

http://www.bta.bg/site/bg/html/06contactus.htm

Браво на Пипи!

# 36
  • Sofia
... само не съм сигурна че правилно цитирах настоящото наказание.... newsm78 дали сгафих?

Споко, не е фатално. Тези до които е адресирана петицията - знаят много добре какви са санкциите предвидени в закона и най-вече, че те не са достатъчни. Wink

# 37
  • Кори Селести
Искате ли да направя един gmail и той да служи за тази цел?

# 38
  • Sofia

Давай! Peace

# 39

Не че съм сигурна, че знам какво е , но сигурно идеята е добра, само обясни за нас, лаиците!!! Joy

# 40
БТА пускат информация до всички медии - национални и регионални, така ще имаме двойно подсигуряване.

http://www.bta.bg/site/bg/html/06contactus.htm

Браво на Пипи!

Супер, напредваме!!!

А за браво- то - благодаря, не съм ви изложила много все пак....  Embarassed Embarassed Embarassed

Hug

# 41
  • ново
Браво Пипи, гледах новините Simple Smile
Както писах и по-горе пратих петицията на Радио Лиани, сп.Розали, сп.9 месеца, приятели, роднини и продължавам да я разпращам. Колкото повече - толкова повече!

# 42
  • Кори Селести
www.gmail.com

username: bgmamma@gmail.com
pass: ***

Написах паролата, но се сетих че може би не е добре да е съвсем публична.
Пишете ми на кой да я изпратя...

Иначе, това е един съвсем нов (току-що регнат) мейл, който може да се ползва за каквото решите.
  bouquet

# 43
  • Sofia
www.gmail.com

username: bgmamma@gmail.com
pass: ***

Написах паролата, но се сетих че може би не е добре да е съвсем публична.
Пишете ми на кой да я изпратя...

Иначе, това е един съвсем нов (току-що регнат) мейл, който може да се ползва за каквото решите.
  bouquet

Т.е., Пипи, от него може да пращаме съобщения до медиите примерно или да поддържаме всякаква кореспонденция свързана с петицията. Това е много по-удачен и сериозен вариант, отколкото всяка да си праща от личните мейли инфо. Все пак е добре да демонстрираме и добра организация, защото тя пък говори в не малка степен, че акцията е сериозна и добре подготвена Wink
Реза, метни ми на ЛС паролата, моля  bouquet

# 44
  • Кори Селести
Пък и ще получавате отговорите на едно място, което ще е доста по-удобно от постоянно препращане  Wink

Общи условия

Активация на акаунт