Пожелавам

• 1 946
  • 23
  •   1
Отговори
Здравейте, в забързаното си ежедневие често забравяме как се чувстваме и от какво имаме нужда.
Идеята на темата ми е всеки да напише пожелание към всеки, които чете тук. Нека внесем малко светлина в тези тъмни времена.
Започвам аз:
Пожелавам на всички да черпите вдъхновение от онези малки неща на деня - усмивка, мила дума, цветовете и онези сърцати хора, които са около нас. Да забравите за момент за тревогите си, защото всички ги имаме и всеки ги понася по различен начин. Дарявайте светлина на онези, които са затънали в собствените си дупки. И почивка.

# 1
Благодаря! Simple Smile
Аз пожелавам на всички нас по-малко алчност, по-малко нерви, повече спокойствие и умиротворение (смирение), за да не загубим човешкото в себе си. Животът става все по-труден, нека не си го усложняваме излишно.
Мир в душата –> мир в семейството –> мир в страната –> мир по света.
Иначе няма как да стане...

# 2
Благодаря! Simple Smile
Аз пожелавам на всички нас по-малко алчност, по-малко нерви, повече спокойствие и умиротворение (смирение), за да не загубим човешкото в себе си. Животът става все по-труден, нека не си го усложняваме излишно.
Мир в душата –> мир в семейството –> мир в страната –> мир по света.
Иначе няма как да стане...
Благодаря за пожеланието и за включването.
Нека направим положителна темата и цветна.

# 3
Пожелавам на всички да сте изпълнени с позитивни мисли, които да изпълнят деня Ви с положителни емоции, защото това, което чувстваме и мислим е това, което привличаме към себе си. Усмихнати и щастливи почивни дни.

# 4
Пожелавам на всекиго да получи мил жест от близък човек. И да дари добро на непознат.

# 5
Пожелавам здраве, мир и хармония!

Пожелавам ви достатъчно, защото на многото не можете да платите цената, както е казвала Ванга

# 6
Пожелавам си да сме живи и здрави!
Пожелавам си да намеря мира в себе си.
Пожелавам си много пари.

# 7
Пожелавам си всички хора да прогледнат. Че както е тръгнало има много да патим.

# 8
Пожелавам си всички хора да прогледнат.
Ще станат нещастни, ако прогледнат колко са зле. Не е ли по- добре да си живеят в инстаграм и фейсбук?!

# 9
  • Крайбрежен район
Пожелавам вътрешен мир, спокойни мисли, изпълнено с благодарност и радост сърце.
Пожелавам вяра в мечтите, в живота, в любовта и в Бог. Yellow Heart

# 10
Прекрасна тема, браво! Flowers Rose
Ще се включа и аз! Благодаря за хубавите пожелания!
  Пожелавам ви като за начало здраве, всеки ден да бъде изпълнен с прекрасни моменти които да ви карат да се усмихвате и радвате от сърце! Пожелавам Ви вяра, защото някак тя държи духа ни по-бодър! Пожелавам доброта, винаги е красиво когато видиш доброто в хората и в нас самите! Пожелавам семействата ви да са в хармония, задружни и много обичащи се!

# 11
  • Банско
Пожелавам да сме здрави най-вече! Да бъдем добри и да вярваме повече в чудеса.

# 12
Пожелавам на всички да намират сериозна доза удовлетворение от всичко, което правят и имат. Във всеки аспект на имането.

# 13
Пожелавам на всички здраве и да имате близки хора, на които да се опрете в трудности. Пожелавам всеки ден да намирате поводи да се усмихвате и да благодарите на нещо или някого!

# 14
Пожелавам здраве на всички и нека да направим щастието личен избор, а не низ от външни събития Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт