*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 274
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Чаалар си снима сандвичите 😂 и се шегува, че това са неговите идеи за ифтар. Доколкото знам, ифтар е благотворителна вечеря, която се дава за бедните или може би греша.
В инста са писали, че и двамата с Гюркан имат рожден ден утре. А аз чак сега забелязах, че и Лео е на снимките.

# 121
И аз си мислех скоро време за тази сцена
Няма да я видим скоро... Или никога.

# 122
Миналогодишният поздрав от Чаалар

# 123
Чаалар си снима сандвичите 😂 и се шегува, че това са неговите идеи за ифтар. Доколкото знам, ифтар е благотворителна вечеря, която се дава за бедните или може би греша.
В инста са писали, че и двамата с Гюркан имат рожден ден утре. А аз чак сега забелязах, че и Лео е на снимките.

Ифтар мисля, че е развалянето на поста-тоест след като са постили цял ден и е време за вечеря се нарича така.  Чаалар дали ще поздрави Дениз утре според вас? Тя беше качила клип на неговия рожден ден.

# 124
Яница, права си. Ифтар е вечерята по залез слънце след целодневния пост. А аз съм останала с впечатлението, че така наричат само благотворителната вечеря. Факт е, обаче, че често се дават и благотворителни вечери. За свое оправдание ще кажа, че не знам и християнските термини - добре, че ги съобщават по новините 🤭
Не се съмнявам, че Чаалар ще поздрави Дениз и в мрежата. Тези дни, предвид присъствието на мъжа й, тя пуска доста снимки и клипчета. Може би, като е с нея, не я ревнува толкова 😂

# 125
  • au bout du monde
Може да пуска след негово удобрение Laughing

Може пък изобщо да не я ревнува. То по тази логика и тя може да го ревнува. По цял месец обикаля разни турнета.  Thinking

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 08:22 от La Libellule

# 126
Аз чакам поздрав от Чаалар. Grinning Още никой нищо не е качил, освен Баръш разбира се.

# 127
Аз чакам поздрав от Чаалар. Grinning Още никой нищо не е качил, освен Баръш разбира се.
Баръш сигурно виси в караваната сега ако Дениз е на снимки и днес

# 128
Чаалар с фенове

Дениз явно има пауза и пусна залпово поздрави. И вижте от кого има ЧРД

# 129
От Чаалар ни вест ни кост, но Кайла поздрави Дениз Heart

# 130
След Кайла се отчете Езги и гаджето на Яъз от Фазилет. Така че, може за се каже, че Дениз вече е поздравена от всички бивши на Чаалар. 😂😂😂 Но предвид, че почти няма поздрав от екипа, явно работят

# 131
  • au bout du monde
Сега гледах сцената в хотела... естествено не са сами. Пънар е при тях.
Позата на Зехра как се облегнала на леглото и Сердар как я гледа... за жалост Пънар влиза Laughing

Между другото, всеки очаква поздрава на Чаалар Laughing

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 14:54 от La Libellule

# 132
След Кайла се отчете Езги и гаджето на Яъз от Фазилет. Така че, може за се каже, че Дениз вече е поздравена от всички бивши на Чаалар. 😂😂😂 Но предвид, че почти няма поздрав от екипа, явно работят

Е стига де, Фара не му беше гадже Grinning Grinning

# 133
Vk на телефона се отваря, но на компютъра - не.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 15:51 от tigasa1

# 134

Е стига де, Фара не му беше гадже Grinning Grinning

Коригирам се. Friends with benefits 😎
С Дениз са семейни приятели - продължават да се виждат със съпрузите
Е, снимат, явно

Поздрав и от Езги

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 16:12 от 6brn

Общи условия

Активация на акаунт