*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 014
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Интересно какво ще видят фенките в палачинкиге на Чаалар, освен че е станал наобед

Впрочем, имаше видео секунди от бара с музика на живо, в който е бил, и там бяха мъжка компания.
Според резюмето на епизода, новото, което Сердар ще научи за миналото си, ще обърне представите му. Много любопитно.

# 61
  • au bout du monde
Гледах видеото, добре че е бил в мъжка компания 😄

Ето я хотелската стаяяяяя. Нали ви казах за нея. Леглото е много хубаво, но е само за фон. Стои и ни се присмива 🤣🤣🤣 Сердар и Зехра упорито го игнорират. Как се правят, че гледат в лаптопа Laughing

Сега да не се окаже, че баща му е бил замесен в нещо, или и той е бил агент под прикритие 🤔

Ето ги трите хубавици.

Маскираните са пак от нашия епип - Пънар и Сермет.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 13:30 от La Libellule

# 62
За кое видео говорите?
Аз пък си мисля, че всички са били на едно място.

# 63
  • au bout du monde
За кое видео говорите?
Аз пък си мисля, че всички са били на едно място.

В инстаграм попаднах на него. Някой го беше снимал. Беше с някакви мъже. Жени нямаше. Качеството е лошо, тъй като е тъмно.
 Според мен са били на различни места.
Или поне той после е отишъл другаде.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 15:20 от La Libellule

# 64
Ето кадър, те са в дъното, не че нещо се вижда. Той още като беше пуснал клипа, беше тагнал някакъв приятел

Не мисля, че е бил заедно с момичетата, защото това беше вечерта на лекцията. Имаше и кадър, че е сам на пиесата

# 65
Ето кадър, те са в дъното, не че нещо се вижда. Той още като беше пуснал клипа, беше тагнал някакъв приятел

Не мисля, че е бил заедно с момичетата, защото това беше вечерта на лекцията. Имаше и кадър, че е сам на пиесата

Благодаря ти! Не бях го видяла това

# 66
  • au bout du monde
Забелязвате ли, че напоследък получаваме необичайно много снимки на ЗехСер? 🤗

# 67
Особено снимките за този епизод, дори и фрага е само с тях. Дано е за хубаво Grinning

# 68
  • au bout du monde
Много са яки на снимките. Изглеждат толкова хармонично.

Езги пак е отмъкнала кучето.

# 69
Езгито май ще си я гледаме до финала на сезона. Щом още е в Анкара снимките продължават

# 70
  • au bout du monde
Сега снимат 42еп. Има още надежда 😄

# 71
Иска ми се някак напредък да има между тях. Повече погледи, малко нежност. Това е. Но работата им е такава, така, че засега само взаимно засвидетелстване на чувства.

# 72
Здравейте! Според новите правила сайта за награди няма да работи и ще се гласува през приложението! Изтеглете и гласувайте. Навсякъде сме първи, но за двойка сме втори и ни настигат. Моля изтеглете го от всеки телефон вкъщи и гласувайте !!

# 73
  • au bout du monde
Когато му е хвърлила 20лири са снимали сцената в хотелската стая хахах колко тематично 😄

# 74
Чаалар и Дениз подкрепят волейболистите от любимия клуб на Чаалар. Много са готини. Най-после слънчице и при тях

https://instagram.com/stories/caglarertugrul/2806677155554191222 … edium=share_sheet

Общи условия

Активация на акаунт