Честит Имен Ден на мама Веси нека е все така засмяна, обичана и желана съпруга и мама

!
и сега не ми се мисли от утре като тръгне на работа какво ще е. Лудница!!! да са ми живи и здрави лудетините - да ми късат нервите - айде пак изчезвам, че Ран откри интернет телевизията и постоянно гледа по дкте грижовните мечета и франклин 

И ние сме така. И точно сега започнаха да му излизат кътниците. Иво не се е сетил за ръцете, защото успоредно с махането на бибата му дадох един комплект от четки с гумени накрайници-/виждала съм на Чико и Бебе Комфорт/, много му станаха любими и с голям кеф ги джвака, защото ги мажа с гелче за венци, а то съответно го успокоява. НЕ МУ ДАВАЙ ВЕЧЕ БИБА, толкова много сте постигнали... 
Аз от днес съм на работа и малко ми идва на горнище след толкова стоене в къщи и вместо да си почина, аз се занимавах с болести. Всички до един се разболяха, само аз удържах фронта, както казва майка ми - мъжка майка юнашка. Вчера празнувахме в семейна обстановка, но най-хубавия подарък получих днес от баткото. Вчера беше много нещастен, че нямал подарък за мен и ми нарисува картичка за случая, а днес ме посрещна на вратата с направено от него герданче от мъниста (правел го в занималнята днес) с едно мъничко синьо сърчице, но най-много ме трогна с това, че беше ушил саморъчно една кисийка от плат с въженце (като тези от бижутерийните магазини), за да сложи герданчето вътре. Пасна ми идеално и му обещах утре да отида с него на работа, няма да ви казвам как му грееше лицето. А Дани му беше първи ден на детска градина, само като се прибрах непрекъснато се хвърляше на врата ми, голяма любов, голямо чудо.
В детската градина не я ползва, но влезе ли в къщи започва да вика "ми-ми" и да я търси. Мисля си да поизчакаме малко и да му я отрежа, но единствено детската градина ме бърка, защото там всички спят с биберонони и той ще я търси. 

).
.... и ние от около седмица сме без биба, защото я метна зад спалнята и реших, че това е момента. То и без това мислех да и я режа след Нова година. Все още я търси като легне и понякога като разбере, че няма биба става и не иска да легне пак. Така пропуснахме 2 следобедни спанета, а вчера заспа след като рева и видя, че не и обръщам внимание. Вечер понякога също така заспива, та и аз се чудех дали да не и я върна, ама рязана, че то са нерви, то е чудо.... реве и мрънка за щяло и нещяло. Снощи и сега, обаче, заспа без рев та засега връщането отпада. Единствения проблем е, че много трудно я задържам в леглото докато заспи.