МАРТенчето няма да се колебае, скоро в снега ще си играе

• 11 806
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
честита ни новата европейска 2007г,нека да сме живи и здрави и достойни европейци,и нека всички желания и мечти се сбъднат   bouquet
Честит Имен Ден на мама Веси нека е все така засмяна, обичана и желана съпруга и мама  bouquet

# 241
ЧЕСТИТА НОВА ЕВРО 2007 ГОДИНА! НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЕРЕКЕТ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАМА ВЕСИ! НАЗДРАВЕ И ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО!

Wine Glass smile3509  party006

НИЕ ДНЕС БЯХМЕ НА РАЗХОДКА НА ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ. ВРЕМЕТО Е СТРАХОТНО И МОРЕТО НИ ЗАРЕДИ С НОВА ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ. МАРТИ НЕ СПРЯ ДА СЕ СМЕЕ И ТИЧА НА ВОЛЯ. ВЕЧЕ РАЗДАВА БЕЗБРОЙНИ ЦЕЛУВКИ.

Може да разгледате нашите снимки на посочения адрес:
http://community.webshots.com/user/marti2005

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 16:36 от didi77

# 242
Диди, Марти на теб прилича  Peace

# 243
Благодаря ви за поздравленията. Не знам дали носталгията ме наляга по тия празници, дали защото братлето ми е в БГ сега, но категорично реших, че и мъжо успях да убедя, догодина да си бъдем за Коледа в БГ. Съгласна да съкратим лятната ни ваканция в БГ, за сметка на коледната, но да си бъдем в БГ. Гледахме дори, ох направо съм куку, но проверих, че имало полети до Варна и през зимата, е с прикачване от друг град, но важното е, че има, така че догодина ще си поживеем по нова година.
Ох, сори за оффа, ама ми беше много подтиснато тия дни, нали и с олести се занимавам само. Сега е на ред Дани, добре че беше само един ден с Т, но за сметка на това кашли много лошо. ooooh!

Ето и нашите снимки от Нова Година- http://vessela.multiply.com/photos/album/48

# 244
Мерси Villione за комплимента. Нали казват, че момченцата приличат на майките си, а момиченцата на бащите си. Като гледам сега Марти наистина започва да заприличва повече на мен, макар че в началото като го видях в болницата си казах, че е точно копие на баща си. Но всички деца се променят и естествено вземат най-хубавите черти от двамата родители.
Мамо Веси, наистина ще ви е по-приятно да прекарате толкова много празници догодина в семейна атмосфера.

# 245
  • Габрово
ЧеститаНова Година!!!Нека ви донесе много здраве,късмет и вълшебни мигове!!!
На мама Веси,честит имен ден,на патерици и Честит Рожден Ден!Бъди все така енергична,весела и обичана  bouquet!
Купона на който посрещнахме Новата година беше много весел.Мишо също изкарал добре с баба си и дядо си.На 1.01. сурвакал съседите и събрал 5 лв. и лакомства.Баба му го научила да казва "сурва,сурва" и да удря със сурвачката.Жалко,че не съм присъствала,паднал е голям смях!

# 246
Благодаря ти ivap!

Виртуално ви черпя за случая. Flutter

# 247
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА- ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВЕТЕ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАМО ВЕСИ и имен на патерици - ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ПРЕКРАСНИТЕ ТИ ДЕЧИЦА САМО ДА ТЕ РАДВАТ

# 248
МАМО ВЕСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.   bouquet
Най вече здраве, а другото се купува. И весело изкарване от нас. Ние в нашето семейство, като дойде януари, и като се започнат едни празници - на 02.01 рожден ден на голяната ми сестра, на 04.01 рожденден на племеницата - нейната дъщеря, на 06.01 аз и заедно с тов аи имен ден, защото е Богоявление, а и пак сестрами има имен ден защото е и Йорданов ден, а на 07.01 племеника пак на същата сестра има имен ден защото е Иван, баща ми също е Иван - и какво да ви кажа друго аз януари месец, като се почнат едни празници във сестра ми, не се вдига масата до 07.01 защото все гости, а после пък празнуваме и по стария календар.......
НАЗДРАВЕ cheers

# 249
е, може да сме без-делници, ама не сме без празници Simple Smile

Ние на Нова година си бяхме в къщи, само че в 23.30 отидохме на площада да видим светлинното шоу- добре беше, ама чак пък невиждано... най- хубавото от празниците беше, че тати не ходеше на работа и много ми помагаше и си свикнах да е край мен - мног си го обичкам Simple Smile и сега не ми се мисли от утре като тръгне на работа какво ще е. Лудница!!! да са ми живи и здрави лудетините - да ми късат нервите - айде пак изчезвам, че Ран откри интернет телевизията и постоянно гледа по дкте грижовните мечета и франклин

МАМИ, ПОМАГАЙТЕ!!!  От 2 седмици Ран е без биба- не страда толкова за нея- трябва малко повече да разказвам приказки при заспиване, но нищо- ОБАЧЕ от няколко дни ръцете непрестанно са му в устата- не знам какво да правя- казвам му не, махни ги- той слуша и след няколко секунди пак ги лапа- с пляскане по ръцете не става- чак му почервеняха от пляскане- не и не- ако някой знае друг метод освен люта чушка - само това не съм пробвала- да каже - моляяяяяяяяяяяяя - или пак да връщам бибата....

Последна редакция: вт, 02 яну 2007, 20:17 от Цветина

# 250
  • Варна
Честит Рожден Ден, мамо Веси!  bouquet
Да си здрава и винаги обичана! Много радост и удовлетворение да ти донесе новата година! Hug

Цветина , незнам какво да те посъветвам. Мисля, че по аптеките има някакво гелче за целта, но не съм много убедена. Другото е че може да го мъчи зъбче и затова. Хриси е без биба почти, давам я само ако се събуди много рано сутрин за да си поспим и за следобедния сън също, ако се събуди по-рано. Не заспива с биба и т.н., но от няколко дни и неговите пръсти са в устата. Никне му кътник и затова не се притеснявам. Гледам обаче ръцете да са му заети, давам му ядки да си чеше венците и така. Дано и при вас да има ефект!

# 251
Честито Рождество Христово и Здрава и Спорна Нова Година, момичета! Най-много здраве и усмивки за мъниците ни.

Мамо Веси, честит имен ден и  честит рожден ден, на патерици! Желая ти всички твой планове и желания да се сбъднат и да сте здравички всички в отбора Simple Smile

Цветина, кажи му, че пръстчето му ще остане малко, че зъбките ще станат криви (или ще се повредят?!), обеснявай го и на играчките му (и под каквато друга забавна форма се сещаш). Лекичко му махай ръката от устата, кажи му за зъбките и... му предложи морковче или бисквита или нещо което обича "за здрави зъбки".

Ние имаме -дневен опит без бибата. Трудно й е да свикне, че вече бебе Ели смуче бибата и като се разплаче почва да нарежда "бебе Ели смуче бибата, дай... не бебе Ели, дай", но го приема. Не е страшно. Още еднаседмица ще си е в къщи и дано я забрави, че в яслата ги дават с поводи без повод...

За празниците си бяхме в къщи. Но утре ще разправям повече, че ми се спи. Исках само да ви поздравя!

# 252

МАМИ, ПОМАГАЙТЕ!!!  От 2 седмици Ран е без биба- не страда толкова за нея- трябва малко повече да разказвам приказки при заспиване, но нищо- ОБАЧЕ от няколко дни ръцете непрестанно са му в устата- не знам какво да правя- казвам му не, махни ги-
PeaceИ ние сме така. И точно сега започнаха да му излизат кътниците. Иво не се е сетил за ръцете, защото успоредно с махането на бибата му дадох един комплект от четки с гумени накрайници-/виждала съм на Чико и Бебе Комфорт/, много му станаха любими и с голям кеф ги джвака, защото ги мажа с гелче за венци, а то съответно го успокоява. НЕ МУ ДАВАЙ ВЕЧЕ БИБА, толкова много сте постигнали... Whistling
Също и с много говорене както мамa c'Mon те е посъветвала
Успех

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 23:44 от lennka

# 253
Привет мамчета,
Благодаря ви за поздравленията.  Hug Аз от днес съм на работа и малко ми идва на горнище след толкова стоене в къщи и вместо да си почина, аз се занимавах с болести. Всички до един се разболяха, само аз удържах фронта, както казва майка ми - мъжка майка юнашка. Вчера празнувахме в семейна обстановка, но най-хубавия подарък получих днес от баткото. Вчера беше много нещастен, че нямал подарък за мен и ми нарисува картичка за случая, а днес ме посрещна на вратата с направено от него герданче от мъниста (правел го в занималнята днес) с едно мъничко синьо сърчице, но най-много ме трогна с това, че беше ушил саморъчно една кисийка от плат с въженце (като тези от бижутерийните магазини), за да сложи герданчето вътре. Пасна ми идеално и му обещах утре да отида с него на работа, няма да ви казвам как му грееше лицето. А Дани му беше първи ден на детска градина, само като се прибрах непрекъснато се хвърляше на врата ми, голяма любов, голямо чудо.

Като ви чета, направо ви завиждам за бибите, ние не стига, че още ползваме, ами и сме с две. ooooh! В детската градина не я ползва, но влезе ли в къщи започва да вика "ми-ми" и да я търси. Мисля си да поизчакаме малко и да му я отрежа, но единствено детската градина ме бърка, защото там всички спят с биберонони и той ще я търси.

А иначе за пръсчето, мога само да кажа, че съм чувала, че в БГ, продавали някакъв лак с горчив вкус, точно за отказване от смукане на пръсчето. Аз Тони го отказах с люта чушка. Казах му, че бибата е станала стара и мирише на лошо и по-добре да я хвърлим. Дадох му първия път да я близне, той се отказа и при следващия път само докато я помирише и се отказваше сам, но пусто не си спомням как беше през нощта.
Но Цвети, аз също ти препоръчвам да не му я даваш отново, макар, че може да настъпи такъв момент да започне да ползва бибата на Неда. Thinking

# 254
  • Sofia
Здравейте и от мен   55
Аз се поизгубих около празниците, но вече наваксах с четенето (не че много сте писали де....   Wink).
Първо да ви честитя Новата година, да е мирна, здрава, щастлива и изпълнена с много много късмет и весели моменти. Eто и една снимка да се порадвате:
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IM … 8&USER_ID=166
После да честитя на мама Веси именния и рождения ден и да и пожелая все така да е оправна с мъжкия отбор   thumbsup
Брей, за бибите небива да сме се наговорили....  Smile.... и ние от около седмица сме без биба, защото я метна зад спалнята и реших, че това е момента. То и без това мислех да и я режа след Нова година. Все още я търси като легне и понякога като разбере, че няма биба става и не иска да легне пак. Така пропуснахме 2 следобедни спанета, а вчера заспа след като рева и видя, че не и обръщам внимание. Вечер понякога също така заспива, та и аз се чудех дали да не и я върна, ама рязана, че то са нерви, то е чудо.... реве и мрънка за щяло и нещяло. Снощи и сега, обаче, заспа без рев та засега връщането отпада. Единствения проблем е, че много трудно я задържам в леглото докато заспи.
Яна също си лапа ръцете, но обикновено го прави, когато е нервна и тогава няма вадене. Засега не съм предприела мерки. Попадна ми една рекламна листовка на продукта Stop’n Grow, който се маже по ноктите и ръцете и има горчив вкус. Лошото е че трябва да се пазят очите....
Толкова засега, че Яна всеки момент ще дойде....

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 17:25 от liana

Общи условия

Активация на акаунт