Ние в момента сме в онази прословута криза в 12 седмица и не спазва никакъв режим,плаче и се дърпа по време на кърмене!Днес на обяд се изцедих и бяха 120 мл,Вие по колко цедите и давате?,но като че ли повече няма
,пия чая на Хип,изцеждам се,но не знам дали му стига,иначе спи спокойно,но само вечер от 22.00-22.30 до 2.30 след това се събужда и иска да си играем И аз нямам търпение за срещичката,но има още много време!Аз съм настроена доста предколедно и нямам търпение да купувам подаръци и да украсявам вкъщи,много го обичам този празник!
За килограмите- и аз съм с 10 отгоре,правя упражнения,свалила съм около 8-9 с раждането,но оттогава само 3-4,но все пак кърмя

Добре дошли на всички нови мамчета!

Денис,оправяй се по-бързо и хайде вече стига с тия болести!
Да нагушкаш Арен!Валентин,бързо оздравяване и на вас! 
Момичета,не ви ли е страх да извеждате бебчовците на тази мъгла,все пак въздухът е доста тежък
Ние излизаме,но само ,когато няма мъгла и дъжд!Хайде,лек ден от мен и само положителни емоции.....

Името Александър беше най-многобройно и преди новите попълнения, а пък сега - съвсем!!! Аз нарочно викам на нашия Александър Сашко, защото представяте ли си като се съберем всички на едно място и една мама викне "Алекс", колко деца ще се обърнат.
Искам да сме малко по-различни. Със Сашко на Mertzy ще са двама.