90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 311
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Меркантилна е - толкова се зарадва, като видя къщата и подаръците. Има и два развалени от нея годежа, защото хората не са отговорили на високите й критерии (не знаем подробности).

# 616
Меркантилна е - толкова се зарадва, като видя къщата и подаръците. Има и два развалени от нея годежа, защото хората не са отговорили на високите й критерии (не знаем подробности).
Не проумявам как няма грам достойнство и го търпи.

# 617
Някои американски зрители коментираха в Редит, че тя може да се ожени без предбрачен договор и след някоя година да се разведе и да вземе много пари от него.

# 618
Някои американски зрители коментираха в Редит, че тя може да се ожени без предбрачен договор и след някоя година да се разведе и да вземе много пари от него.
Той обаче е подготвен, адвокат, договор...

# 619
Ще видим какво ще стане, понякога и да няма договор пак е все едно. Ето Джулиана и Майкъл не подписаха договор, той уж беше голям тузар, а сега няма никакви пари.

Един спойлер за Емили и Кобе - не знам дали е вярно, но според изтекла информация в Инстаграм
Скрит текст:
тя отново е бременна от него.

# 620
Майката на децата на Майкъл правилно се безпокоеше за Джулияна. Ако не греша, тя сега е бременна от новия си приятел.

# 621
Но тя казва, че са я третирали като прислужница. Не знам дали е вярно, но е разбираемо, че не е искала да бъде нонстоп с Майкъл, бившата му и децата. Тя е млада жена, не е толкова уседнала.
Бившата също се развеждат сега, явно и тя не е направила добра преценка. Може с Майкъл да се съберат, щом са си такива добри приятели.

# 622
  • София
Да, тамс е оказа, че Джулияна ги е издържала началото на пандемията и ти всички барабар с бившата. Тя не му измъкна пари, не живее в САЩ, така че не мисля, че се е възползвала от него.

# 623
Джулиана е скрита лимонка, а това с парите, колкото може да е вярно, толкова и не. Моите наблюдения са, че тя търси някой да си я обгрижва и да си я гледа. Не ѝ е чиста много работата. А за двамата ѝ партньори мога да кажа, че просто са си купували красива статуетка.

# 624
Някой знае ли кога започва третия сезон на "Семейството на Шантел" по нашето ТЛС?

# 625
  • София
Джулиана е скрита лимонка, а това с парите, колкото може да е вярно, толкова и не. Моите наблюдения са, че тя търси някой да си я обгрижва и да си я гледа. Не ѝ е чиста много работата. А за двамата ѝ партньори мога да кажа, че просто са си купували красива статуетка.
Със сигурност си търси някой с достатъчно пари, но тя самата се стреми към това. Това, което е постигнала, не е малко. Тя е живяла толкова бедно, че се е постарала да се измъкне от гетото още преди Майкъл. Джулияна си е била модел в чужбина и продължава.
Аз не смятам, че търси някой много богат, целта ѝ са достатъчно доходи, че да помагат и на роднините и мъж, който да е склонен да отделят за тях. Според мен наистина е красива и не виждам лошо да се възползва от това. Не говоря да е с някой без любов, но човек се влюбва в някого от своята средата. Нормално е да не си избере някой от гетото, както и ние тук не го правим, а си избираме поне образовани хора и такива, с които няма да гладуваме, както се случва в родното ѝ място.

Либи и Андрей чакат момче.

# 626
Според мен е задължение на мъжа да се грижи за жена си, но аз съм консервативна (подчертавам, че да се грижи не значи да я контролира или омаловажава). Освен това е силно препоръчително да има повече пари от нея (поне на мен би ми било трудно да уважавам партньор, който иска пари от мен за нуждите си - знам, че има такива двойки, не ги осъждам, лично на мен не би ми харесало да съм в такава ситуация и едва ли ще издържа дълго).

Семейството на Шанел е започнало на 6-ти юни в САЩ, не знам кога ще започне тук.

П.п. това всъщност е братът на Усман - Али:

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 18:43 от pppqqq

# 627
  • Швейцария
И аз мисля, че мъжът трябва да може да се грижи за жена си. Имаше период, в който аз работех и издържах ММ и хич не му беше приятно да е домакиня. Той самият мъж ако не се уважава, как аз да го уважавам...
Сега съм се приготвила да гледам цяла вечер.

# 628
Струва ми се, че се изпуска смисълът в написаното. Хората, за да са заедно, трябва да имат сходства. Във връзките на Джулиана няма нито във възрастта, нито в образованието, нито в средата, нито в статута. Възрастни мъже, с образование и професия, с 20 годишни си разговарят за бизнес и изкуство, най-вероятно.

# 629
С новия сигурно си разговарят за изкуство, нали е художник.

Общи условия

Активация на акаунт