🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 923
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 500
На Анастасиите често казват Ася (няколко познавам), но на Александра за първи път чувам да се съкращава така. Интересно е това. Simple Smile

# 1 501
Покрай мненията за Капитонова, впечатлението е, че жените не харесват директни, дръзки и самоуверени жени, които имат смелостта да заявят позициите си открито (коментарите на Капитонова зад кадър).
Поздрави това дръзко, смело и самоуверено момиче ! Пишеш така, сякаш я познаваш. Ще се радваме на споделена информация за бъдещите й професионални планове.
PS: Всъщност, директното момиче ВК директано констатира “Биополярното” разстройство на Александра и дръзко й заяви в очите и на всеослушание”Александра, ти имаш…”Ех, колко смело, заслужава адмирации.

# 1 502
Повечето участнички имат хубави фигури, и то без корекции. За лица съм по-взискателна и ми харесват Капитонова, Марта, Вики и Ева.

# 1 503
Покрай мненията за Капитонова, впечатлението е, че жените не харесват директни, дръзки и самоуверени жени, които имат смелостта да заявят позициите си открито (коментарите на Капитонова зад кадър).
Поздрави това дръзко, смело и самоуверено момиче ! Пишеш така, сякаш я познаваш. Ще се радваме на споделена информация за бъдещите й професионални планове.
PS: Всъщност, директното момиче ВК директано констатира “Биополярното” разстройство на Александра и дръзко й заяви в очите и на всеослушание”Александра, ти имаш…”Ех, колко смело, заслужава адмирации.
Тия детски изрази “да не си й адвокат”… Харесва ми. Не може ли?
Аз да съм питала някого дали се познават и реват дружно със Сашка, докато рецитират стихотворенията на Елвира и се “балансират”?

# 1 504
Кога са се обиждали на “изрод мръсен”🫤
В самото начало на епизода. Първите 5-10 мин.

# 1 505
  • София
Елвира флиртуваше повече с Цитиридис, отколкото с Виктор. Grinning

Може най-накрая да е яхнала някой *й и вече да й е широко... на душата Satisfied

# 1 506
Извинявам се, ако сте го обсъждали, но съм го пропуснала - Капитонова какво всъщност прави в България, след като е рускиня?

# 1 507
  • Terra incognita
Учила е в АУБ.

# 1 508
Относно Александра не я съжалявам и не и симпатизирам. Не обичам хора които влизат в ролята на жертвата и цял живот някой трябва да ги гледа и дондурка.
Всеки един от нас в даден период от живота си е попадал в ситуация където е бил жертва, но от нас зависи как ще излезем от ситуацията като победители или като жертви.
В дадената ситуация и това което ни се показва Александра е взела ролята на жертва и като гледам и помага доста и като нищо ще избута до финала.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 23:59 от Анонимен

# 1 509
На Руският Смок Боа,
само, като му видиш присвития сурат ти става пределно ясно, че е отровен.
Помакинята Дениз е нагла и простовата.
Нито една не ми харесва вътре, но определено не харесвам жени да крещят, обиждат, да се разправят... Отстрани е грозно поведение. Аз също нямам и не желая контакт с подобни прокариоти.
Така, че в това отношение постъпката на Сашка да не им приеме извиненията и да ги отбягва ми допада.
Някой ще ме обижда, ще се държи грубо По дефолт и накрая : еми аз ти се извиних... ''
Сорри, махай се синьо-зелена делка
и още по вече започват да зеленясват, като им даваш игнор...
Брррр

# 1 510
Виктория и Дениз ще ги държат до края, защото ако ги изгонят, предаването го пиши умряло.
Кой ще седи да гледа още 1 месец виктор и александра да се мляскат и само нея да кани на среща. От време на време някоя намляскана друга девойка в храстите и после пак двете гълъбчета Виктор и Александра.

Да де, ама и вечните скандали между Дениз, Виктория и Александра вече омръзват. Разбрахме им капацитета и на трите, айде да сменят плочата вече, че и това доста писна на всички

# 1 511
Извинявам се, ако сте го обсъждали, но съм го пропуснала - Капитонова какво всъщност прави в България, след като е рускиня?

Подвизава се от много време като влогър, много иска да е известна. В Русия едва ли е толкова лесно да се появиш по телевизора, освен това тук е екзотика, там е стандарт.

Жалко, добре изглежда , не е тъпа, но душата ѝ е толкова злобна и комплексирана… личи си отдалеч..

# 1 512
Людмила още ще я държат, за да дразни явно. Постоянно пускат и нейни коментари. Капитанова с този бретон е ужасна.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 23:38 от daisy12

# 1 513
За мен ситуацията е следната: Виктор харесваше много Марта от самото начало, но разбра по бързата процедура, че няма да я бъде тая и скочи на номер 2 - Сашка. Харесва я, вижда се, не е умопомрачен, но я харесва. И сега, понеже не иде развръзката да дойде на средата на предаването, вкарват интрига с Капитонова, която толкова не я е еня за завалията, че само дето не се погнуси от тия целувки. Виктор напираше за по-сериозна целувка, ама тя се дърпаше. И сега десет епизода ще ни въртят тая сюжетна линия до припадък. За мен много разочароващо, въпреки че знам коя ще е победителката (ако слуховете са верни, а те обикновено са). Как ще се развие финала по начина, по който се твърди апокрифно - нямам идея, но реално предаването приключи.

Хубаво са докарали жените, като безмозъчни меркантилници, ама малко повече уважение към зрителите да имаше.

# 1 514
само не знам кой ги наглася тия чичо сираковци за некви големата раота. самия факт че са с двайсегодишни батали говори достатъчно за човека

Това показва Дениз колко точно е тъпа. Още във визитката седна да обяснява, че е била гадже с дЕдо си, мислейки, че това е големия плюс. А не осъзнава, че подобно признание я праща право на дъното.

Общи условия

Активация на акаунт