🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 431
  • 2 636
  •   2
Отговори
# 2 145
  • Terra incognita
Вие от къде сте толкова сигурни, че Марта няма лични приходи? Не вярвайте много- много на визитките. Там силно се хиперболизират и скриват определени неща.
Сега, ако лично го е казала, че разчита само на една издръжка от бившия, ок.
А останалите какво толкова, пък, работят, че да успяват да се самоиздържат и да поддържат някакъв стандарт? Блага, Дениз, Виктория, Гергана? Кой в България може да се издържа от инфлуенсърство и танци? Тези жени също са неориентирани и по всичко личи, че тепърва няма да търсят нов професионален път. Търсят си някой чичко да ги вземе под крилото си, да му народят 1-2 деца и да се правят на бизнесдами с измислените си онлайн бутици и смешни реклами на никому неизвестни продукти.

# 2 146
Здравейте, много сте изписали по темата. Искам само да питам наистина ли руското зло печели? Питам за да знам дали да спра да гледам от сега. Моля ако някой знае да ми пише. Благодаря!

# 2 147
Марта, доколкото си спомням, се определяше не като художник, а като артист.
Занимаваше се с танци май доста повече от рисуването, което напоследък преоткрила. А е завършила художествено училище.
И моделски изяви има спорадични. Определено не е нещо редовно, но го е имало.
Само вмятам за пълнота.

# 2 148
  • Sofia
Лъвица,
Скрит текст:
Това би бил най-логичният и справедлив сценарии. И не мисля, че шоуто би загубило от подобен развой. Проблемът е, че дори това да се случи, в което се съмнявам, кукумявките не биха и разбрали, какво, и защо им се случва. Simple Smile

# 2 149
  • Terra incognita
Не знаем и няма как да знаем със сигурност кой ще спечели. Спекулации всякакви се тиражират.

# 2 150
Здравейте, много сте изписали по темата. Искам само да питам наистина ли руското зло печели? Питам за да знам дали да спра да гледам от сега. Моля ако някой знае да ми пише. Благодаря!
Добре дошла,Злодеида! Попаднала си на мястото си,така да се каже 🤣.Ние тук всички с 1-2 изключения също сме зли и злобни,а изключението идва да ни го напомни през някоя и друга страница.
Не се знае сигурно коя пИчели,въртят се 2-3-4 имена.

# 2 151
Силно се надявам Марта да не работи това, което "работят" Дениз, Гергана и Блага.

# 2 152
Ама вие гледате ли я тая тъпня Joy

# 2 153
Тази Саша,ако вземе, че си тръгне то тогава онези вещерици ще празнуват 1-2дни и после пак ще се хванат за гушите.

# 2 154
Тази Саша,ако вземе, че си тръгне то тогава онези вещерици ще празнуват 1-2дни и после пак ще се хванат за гушите.

Това е най-възможният сценарий.

# 2 155
  • Terra incognita
Разбира се, Сашка им е общ враг, около който са се обединили. В момента, в който врагът е вън от картинката, съвсем естествено започва да настъпва разрив помежду им. Защото до сега имаха гореща тема и обща цел. А вече нямат. И тъй като те са колкото еднакви, толкова и различни, ще започнат да си забелязват недостатъците и да образуват нови мини лагери и така, докато не остане и последната.

# 2 156
Не ми се вярва Сашка да напусне сама, все пак е обвързана с неустойки. Тя ако спре така тъпо да ги дразни, предполагам че, те ще й наложат игнор и ще спрат да се занимават с нея. Ама и тя не полага никакви усилия да разбере, че има проблем с поведението си към другите, при все че, всички масово й го обясняват.  Ще се изкефя мах ако обаче наистина хвърли гривничката в лицето на Питонова, ще й запуши устата както трябва. Ще видим според анонса какво ще стане следващия епизод. Виктор обаче изглеждаше пиян, когато се целуваше с Питонката. Очите му светеха и се хилеше като пача. Според мен както и той самия си призна в интервю, май доста често прекалява с алкохола и токава ги целува наред, че дори и Люса беше целунал. Със Сашка обаче е друга работа, там ясно се видя страст, химия и дори животинско привличане. Аз залагаам на нея, че ще спечели формата.

# 2 157
Внимавайте, че сигурно и от Ергенът четат тук, ще пренастроят сценария 😂

# 2 158
Сигурно аз съм много старомодна, но защо си  го причиняват с тези филтри в джуките..не разбирам. Гледай снимки на Сашка от преди години - много по-чаровна и естествена е з супер изглежда. Сега толкова си личат тези изкуствени устни, че само това се вижда от цялото й лице. Много ми е евтино някак си, никаква класа.

# 2 159
Ама вие гледате ли я тая тъпня Joy
Не! А пък от новата седмица съвсем не 😅🤣😅
Този финал с отказа на Алекс и съответно отказа на Виктор да даде последните една-две рози заради интриги е чудесен вариант за финал....само, жалко че няма шанс да се случи в пълен размер....😠

Общи условия

Активация на акаунт