🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 153
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Блага извади тежката артилерия Ходещ с**кс била. Няма какво друго да предложи

# 736
Какво скромно момичи тъз Блага, толко е благичка... Laughing

# 737
Блага е отвратителна.
Люса много грозна.

# 738
Бляк, неща да ги гледам тия как се мляскат, баш с тая с голямата уста. Ами то вече изненада няма в предаването, завалията така привиква Сашка да се лигавят, че не виждам защо изобщо да продължават. То и на кукумявките им стана тъпо да се натискат. 

Дреме му на Виторио, че Сашка е куку, той още е в розова мъгла. Да останат двамата извън лъскавото имение и парите на продукцията и тогава ще го питам как му се струва др. Джекил и мистър Хайд.

# 739
Виктор е спретнат като кюнец на нафтова печка от 80-те.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 22:19 от beba2

# 740
Виждам не "ходещ секс", а само пъпката на Блага...Rolling Eyes

# 741
  • Варна
БлагаГаща така лъже, така играе и се прави, точно като циганка.

# 742
От тая среща виждам, че от началото още Сашка пренасилва емоциите, тя се впуска, скача му, хваща го, гушка го и го целува, после си увива ръцете около него , вре му се... Т.е.мъжкаранестото Саше е инициаторът, а оня ми Ергенин я следва и гледа да откликва от джентълменска куртоазия.
А Люса ще се мъчи да го печели с разговори за секс и с озъбена усмивка и сенки под очите, е, не става! На срещата с Деница пак бе щастлив от гмуркането и компанията, ама по-скоро приятелска компания , при срещата с Блажка пак силни изживявания и пак момата инициаторка и дърпаща го за целувка.
А Ева, Вики малкото ...шанс нямат, мн.скромни бяха на срещите, не му скочиха и не се усукваха около него, та капо останаха.

# 743
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох ,  тая Блажка каквото можеше предложи и показа вече, как ще я кара натам не знам . То нищо не остана вече за показ и предлагане, завалийката 😄

# 744
  • Terra incognita
За пореден път се убеждавам, че първото впечатление, което оставят хората у мен е правилно.
Благе, Благе...най- тъпото парче от всички тъпи парчета.

# 745
Сашка прилича по говор, визуално и като арогантно самочувствие на Мариана Попова.

# 746
И тоя панталон му е до глезените и се виждат черни чорапЕ...
Ех, тая Виктория, бе, тя като една истинска добра душа, да осветли Виктор, да не би случайно да е в неведение коя каква е от момите.

# 747
Турих слънчевите очила..че много ми блеЩи на очите от тоз кОстУм Nerd

# 748
Алекс като се усмихне виждам това:
Скрит текст:

# 749
Оле този костюм е ужасен Anguished

Общи условия

Активация на акаунт