🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 183
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 765
Сценарият работи с пълна сила.

# 766
Тая Деница с ужасен грим днес Flushed И какви са долни завистници...

# 767
Не му стана хубаво.
Мъжете не обичат интриги.
Ся ще я покане на трета среща Сашето Joy

Те са се наговорили. И Виктор това го разбра..че е заговорнечене.
Неприятно им се получи според мен.

# 768
Много точно, завера
Устроиха й "Вълчова завера"

# 769
Ама и той завалията, силно е изненаден, че на другите момичета никак не им харселао втората му среща с Александра..

# 770
Дениз или Гергана шси ходи днес?
Аз, обаче залагам, че той е мнителен и сега ще се отдръпне и ще се размисли. Не знам ще се върне ли на Сашка със същите симпатии, но съм сигурна, че ще стои настрана за известно време. От тук нататък зависи от нея - ако има акъл, ще си го спечели обратно, ако не - губи го.

# 771
  • Варна
На Деница тази вечер радиацията от АЕЦ се е отразила в грима.

# 772
Много съм впечатлена. Рядко виждам такова обединяване на жени. Било то и срещу друга жена.

# 773
В момента няма жена, която да се държи на ниво, в това число Марта и Деница също се изложиха. Неволно или не превръщат Александра в героиня, ако не в очите на Виктор, то в очите на публиката. Ако я покани на трета среща, сигурно ще се хвърлят от някоя скала. Joy

# 774
  • В царството на игрите:)
Много , много избързаха с критиките и "отварянето на очите". Трябваше да му дадат малко време, а не така веднага...Не са играчки, ейййй и не знаят, че отмъщението се сервира студено Simple Smile

# 775
Защо тази вечер Елвира не чете стихче!?!? Аз съм силно разочарована, толкова обогатяващи бяха творбите й..
Ния-Косара ще си ходи според мен.

# 776
Цялата вечер ми е добре известният похват от сериалите - Nice job fixing it, villain
От мерак да прецакат Сашка и помагат

# 777
Дениз или Гергана шси ходи днес?
За първата съм аз, предвид това, което сама е постнала. Едва ли при Цитиридис записват толкова отдалеч предаванията, все пак трябва да са актуални спрямо ситуацията по света и у нас.

# 778
Нови елементи в сценария: масивна интрига Smile

# 779
Майко мила, девойките дано не си прехапят езика, че ще се отровят! Егати и змиярника! Супер ниско ниво! Марта и Деница и те удариха дъното от злоба, щели да му отварят очите, много загрижени били, хаха! Само заради този грандиозен заговор съм за Александра. Не е перфектна, но такова дъно не е достигала. Стискам палци да е победителката. Ако не е нагласено, тя е неговият избор (поне преди да го попарят със злобата си, а беше толкова искрено щастлив).
Страхотна беше срещата, първите истински чувства се доловиха. Simple Smile Успех на Алекс. А на другите бих казала, че са за съжаление. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт