🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 113
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 810
Утре ще гледаме питонски номера на едро, ако може да се вярва на промото.

# 811
Виктор  много добре го игра...тъжен....
Репетира за Холивуд!

# 812
Много ме е яд за Ева. Слънчева и готина е.
Ох, Сашка е разстроена! Егати лицемерието.
  Е чак пък така да се разреве от лицемерие, не ми се вярва. Ева наистина е от малкото, които не я нападат или злобеят.

# 813
Да оставиш Люса и да изгониш Ева...Е това не го разбирам, ама хич..

Аз още мисля за костюма. Е, това не го разбирам...как ще облечеш тоз костУм бе...умът ми не го побира просто...

# 814
  • Варна
Защо на някои гримът е зле (Людмила и Деница), а на други е хубав, сами ли се гримират?
О, тази Виктория е много противна, ужас е! С всяко нейно изказване ми става все по-грозна🤮🤮🤮🤮 Голяма тъпотия ще е, ако спечели тя.

# 815
Разочарована съм. Вече съм сигурна, че е нагласено!

# 816
Ееее, то без коментарите за Злобил това предаване си губи част от чара.
Няма как да я махнат толкова рано.
Ева наистина е лъчезарна, но не се виждаше Виктор да я харесва особено.

# 817
Разочарована съм. Вече съм сигурна, че е нагласено!

Аз от началото знам, че е нагласено...ама няма си разплета кежуъл тАрлика заради това Satisfied

# 818
Защо на някои гримът е зле (Людмила и Деница), а на други е хубав, сами ли се гримират?
О, тази Виктория е много противна, ужас е! С всяко нейно изказване ми става все по-грозна🤮🤮🤮🤮 Голяма тъпотия ще е, ако спечели тя.
Паднали са им се гримьори след онлайн обучениена някои Wink Отмъщават им! (заслужено) Smiley

# 819
Мале,Люската разцепи днес-беше ужасяваща. Разочарование огромно,че остана. То и грозно, и зло, и надменно. Не,че има някакъв шанс за финал, но все пак Ева е по-лицеприятна.
Деница и Марта изкопаха дъното. Първата не е изглеждала по-зле освен, че и поведението й е... Капитанката не ме изненада, даже действа последователно.
Продължавам да си се кефя на Александра.
Да видим!

# 820
Единственото хубаво тази вечер беше, че намекна на противната рускиня, че не са му приятни интригантските й номера.

# 821
Сашка какво ги рони тия сълзи? Да седи Ева да я чака, докато е на срещу с Виктор, че да я развесели, за това ли ѝ е тъжно? Предполагам няма да я пробута да ходи на срещи вместо нея….

И следващата среща ще се повтори. Предпочитам Питона пред Сашка, ама пък ще ми се да видя и другите, интрига да има.

Елвира и дългата Вики трябва да си ходят, крайно време е. Гергана и Людмила също не знам защо ги бави.

Обаче какво нещо е женската злоба - така се обединиха срещу Сашка, че никой не рИва! Пак да я покани, че кърпички не останаха.

# 822

И аз това се чудя. Според мен като са видели какви крокодили ги правят, някои са почнали сами.

# 823
  • гр.София
Ева си тръгна много достойно. Не му се овеси на врата като всички. И беше много хубава днес.
А Елвира остана,егати.

# 824
Хванах края на церемонията.
Някой може ли да ми обясни по някакъв емоционално-логичен или логично-емоционален начин какви са тия ревове от участничките, че някоя си тръгва?
Всичките са там заради един мъж. Нали така?! Или аз нещо грешно съм разбрала? Все трябва да излизнат някак докато остане само една.

Не им вярвам, че са приятелки. Но дори и да приемем, че са станали приятелки, то трябва да делят мъж, към когото уж  заявяват, че имат някакъв интерес, с жена, която смятат за близка. Ами "приятелката" им ако остане, то положението нататък става все по-неприятно за всички.
Пък може и аз да не съм разбрала и да са отишли да си търсят приятелки по интереси. Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт