🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 837
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 930
Все пак във вечерта на скандала той изслуша само Сашкината гледна точка.
Ето с това продукцията съзнателно подпомогна избора му да покани Сашка втори път.
Скрит текст:
И не е редно той да не знае нищо за техните отношения, защото той вижда само това, което момите искат да знае за тях. Коя какво, това вече зависи от това, какво имат в главата, но определено е техен личен избор какво да му покажат. Той не ги вижда какви са свраки помежду си и коя е по-голяма сврака от другите. Като характери и поведение с хората само Карина прилича на него и Ния-Косара. Реагират сдържано и възпитано на всичко, не се притесняват да изразят кратко, остро мнение когато сметнат, че трябва. Не дърдорят излишно, не са на всяка манджа мерудия. Не се впускат в разправии. Карина не го целуна когато сама си спечели правото да го направи. Ния-Косара се врътна и си тръгна без да му се обяснява когато той искаше да поговори с нея, за да му покаже, че се чувства пренебрегната като не я покани след като и откраднаха срещата. Той прави същото. Когато му писне с пет остри реплики парира поведението им и поставя дистанция - "а не може ли ти да пиеш два валериана и да не ходим никъде?!" (което беше решение на ситуацията "ходи ми се на дискотека и ти трабва да искаш да дойдеш с мен", а не въпрос)
Визуално той харесва две жени Сашка и Марта. (и сигурно се дразните, ама ще вметна, че и двете са везни) За първата на мен лично ми е необяснимо, ама... те тия неща нямат обяснение. Марта обаче го държи на разстояние и той се чувства пренебрегнат. Сашка точно обратното - хили се като тиква, блести (както тя сама каза) като е около него и въобще не ѝ пука колко това дразни другите, важното за нея е, че с това поведение го кара и той да ѝ отвръща с блясък в погледа. А то е това, което ги дразни - че той ѝ отвръща. После като останат само жени, те я подбират  за отмъщение и стават скандалите. Проблемът ѝ е, че тя не може да ги затапи с пет приказки и да зяпнат, нямайки какво да ѝ кажат, и това довежда до нейната истерия. Иначе много добре разбирам какво прави тя с него, защото съм същата когато искам един мъж за себе си. Мъжете се стараят повече и се ласкаят много когато една жена им показва колко се радва на присъствието им, ама не като му казват "колко са ти хубави зъбчетата", а като блестят в тяхно присъствие. Харесват мили жени в добро, лежерно настроение и много усмихнати, а не инфантилки, хищници, кукувици, скучни, мрънкащи или тъпи. Марта се държи също толкова лежерно и не го напряга, но не го допуска до себе си изцяло както Сашка.
Веднъж една колежка ми каза: ти за какво мислиш, че е тая върволица от хора из стаята цял ден когато ти си на работа? Заради мен? Не! Заради теб. Защото си вечно усмихната, винаги си в добро настроение, не ги занимаваш с глупости и на тях им е приятно. Чакат с нетърпение да дойдат и да изкарат известно време в спокоен и отпускащ разговор. Не се хваля или нещо подобно, обяснявам, защо хората предпочитат да общуват с усмихнат човек. Усмивката топи ледовете. За мен лично, тя е най-голямото ми оръжие.
Ако ме видят същите тези хора когато съм бясна, което е другата ми крайност... леле мале! Няма да ме погледнат! Защото хванат ли ме бесовете ставам безпощадна в думите си и груба. Да, ама те това го спестяват на Виктор! А моят мъж ме видя и бясна, и все пак реши да остане с мен. Нека и Виктор види Сашка в друга светлина и ако тогава пак му харесва, аз съм ок. Но, Сашка още не се е научила да се защитава подобаващо, за да не позволи на онези чуми да я разплакват. Ама то това се научава при някои хора с времето.

Ох и моето стана дълго, ще го сложа в спойлер, пък на когото му е интересно, да го чете.
Честит петък! 🌺

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 07:51 от Анонимен

# 931
Сашка гледала като теле в присъствие на В.
Ми как да гледа, тя с него няма спор че да се кара в негово присъствие? Когато той е там, те помежду си, жените,  не си говорят. Та с кого Сашка да говори тогава? Ми гледа тогава, какво искате да прави...и другите това правят, пърхат с мигли само....пред Виктор...

И защо трябва да я харесват всички? Това пък откъде?
Те останалите не че се харесват една друга и те..просто не си казват дума нАпреки, та затова не се дърлят..пеят в общ хор с еднакви думи...това е.

# 932
  • София
Мен всички ме дразнят как го гледат тъповато и съгласни на всичко.

# 933
Александра да вземе в най-скоро време да пусне един лайф с гривната на ръката, иначе не може да ме убеди, че е останала за нея. И да подкладе отново завист в бившите си приятелки и конкурентки, че да имат и те с какво да си запълват инстаграмите.
Според мен Виктор /и продукцията/ се спря на Александра, защото хареса нейния специфичен чар, оформено тяло и широка, тренирана усмивка. Подхождат си визуално. И нея сигурно я готвят за лице в телевизията, нали имаше някакви такива изяви, а не е  дипломирана още. Сега вече е и разпознаваема. Добро или лошо, важното е да се говори за нея. Виктор ще има само полза от Алекс, ако я избере, че и неговите цели са същите. Ще са си взаимно изгодни за известно време, докато се наложат, и после кой откъде е.

# 934
Аз искам касовата бележка да видя.

Joy

За блога ми де...не за друго.

# 935
Аз не харесвам Александра и не смятам,че между нея и Миглена Ангелова може да има паралел.
Освен това намирам Александра за неадекватна, както и рускинята й каза- какъв психолог е,като за всичко изпада в истерия и не може да каже две адекватни приказки,а крещи истерично. Не, Миглена Ангелова в такава ситуация щеше да е удоволствие да я гледаме и слушаме, бърза мисъл, железни нерви,хапещ език, самообладание, дисциплина,опит. Александра само може да мечтае някога да бъде такава, но щом на 34 години не е,едва ли някога ще бъде. Не, Александра мога да сравня с Ирина Тенчева. Продукцията видимо я лансираше,но тя толкова й липсва чар, бърза мисъл, умения,че просто беше смешна.

# 936
На срещата снощи видях истинска химия и най-сетне Витя малко по-спокоен и естетсвен. Сашка става друг човек като е хепи покрай Витя. Ама той има право да знае и другите ѝ лица. Стана ясно, че момъка оценя много деликатен и хрисим подход. Питонова като му каза нейната гледна точка: остана подразнен заради наглото ѝ изражение и учителския ѝ маниер. Марта и Деница казаха същото, ама по друг начин. Питонова хубаво направи, че го пита защо лансира ревлите, ама той едва ли ще се замисли. Продължавам да твърдя, че ѝ се дразни: грубовата и злобна му е.
Ева ми е тъпо, че си тръгна. Хубави неща каза  на излизане. Само не разбрах как така им е минала добре срещата - никак не мина добре. Ако критерия е, че не си е тръгнал - да, ок 😃 Беше пренавита, притискаше го и не беше за нея така среща. Не трябваше тогава да го ползва този жокер. Ако беше изчакала този етап на играта щеше да е друго. Ама тогава кокошките я навиха

# 937
От къде бърза мисъл у Тенчева, тя говори така, сякаш батериите ѝ свършват... 😆

# 938
Стори ми се, че Даница осъзна, че няма шанс с Витя. Не им се получиха нещата на срещата и тя май не се самозаблуждава. Хубаво ще е да си върне розата по някое време. Сашка ако се разочарова също чест ще ѝ направи да я върне.
Реално Виктор май има интерес само към Сашка, Марта и Карина. Марта вятър я вее на бял кон. Карина да вземе вече да се помръдне ли… За кратко му беше интересна Блажка, ама тя всичко задуши с нейното жалкарстване

# 939
Прочетете профила на Иво Сиромахов във Фейсбук!😂

# 940
Явно съм пропуснала Карина някога да е имала действие или взаимодействие с Виктор или с някой изобщо.
Не мисля,че Виктор би имал допирни точки с Елвира,Блага, Венета, Людмила, Виктория, Деница. Марта иска да си поживее,макар да му е приятна, също не виждам полза за него или продукцията. С рускинята могат да обединят инстаграм аудитория. С Карина и Ния Косара не знам. И реално остава Александра. Или Дениз, но би било жалко Дениз да спечели, това вече ще е ужас. Не намирам Дениз за красива с грим, между другото,а мъжете у дома коментираха,че имала голяма разлика с и без грим.

# 941
  • SF
Момичетата явно много се карат зад кадър. Пред кадър скандалите са режисирани, нагласени така, че да се запишат и зрителите да разберат, че ги има и не всичко е гладко.
Лично мене, без да ми е направила нищо, Александра така ме дразни, че не бих общувала свободно с нея. Няма да й крещя, но няма и да оформя приятен разговор с човек, който по някакъв начин ме кара да стоя далече. С доста от жените, подобно на всеки колекив, бих водила умерени разговори от куртоазия. - добър ден, как си, вял комплимент, усмивка, ще се видим, пак здрасти, всичко наред ли е?, лека нощ!...
Но отстрани такова поведение прави впечатление на дръпнато и е повод за неприязън. С едни момичета сямх по цял ден, с други "добро утро и лека нощ".
И ако са малко по-чувствителни, надуват гайдите.
Например с малката Вики или с Елвира за какво бих могла да говоря... Въобще не се сещам как бих се вписала в тяхната компания.
А и както мразя чужди хора да ми стискат ръцете.... Simple Smile

# 942
Много, много ме забавляваше моментът, в който Виктор занасяше Питонка за говора ѝ в иначе така странния за мен вчерашен епизод. Едвам се сдържах да не прихна. Satisfied
Хем я занася, показва като цяло раздразннието си, хем в същото време най-отзивчиво отговори на нелепия ѝ въпрос с конските сили.

# 943
Питонова последователите ѝ я питат за под ягодите говори така развалено на български в предаването. Тя вика, че реално тогава това ѝ било нивото, ама после задобряла, защото там много тренирала българска реч с другите?!?!? 😃😃😃😃

# 944
Аз мълча като пукал като не са ми приятни събеседниците. Не може да ме накараш дума да кажа. Ако ме дразнят пък, направо ще се заям с някоя саркастична вметка 😁

Общи условия

Активация на акаунт