Старая се да постъпвам като първият и си щадя нервните клетки, пък кой както реши нека си ги хаби.

На теория е така, ако отсрещният човек има 2 мозъчни клетки и грам съвест. Но не можете да си представите колко безмозъчни хора има на този свят.

На теория е така, ако отсрещният човек има 2 мозъчни клетки и грам съвест. Но не можете да си представите колко безмозъчни хора има на този свят.
Наясно съм какви хора има, достатъчно опит имам.Всичко което казах до момента е с цел да щадя себе си, а не да доказвам нещо на някой си много важно, че кряка насреща ми. 😁
Сашка стана за смях на цяла България. Кукувица изкукала, удари в земята и Сид, и Блага, и Дениз с един епизод. Толкова рядко лабилен човек. То само, като я видиш как натиска момите по диваните и ги пробутва да се излагат ти става ясно що за човек е. Направо не мога да повярвам, че има хора, подкрепящи поведението ѝ.
Витя не му е лесно нито вътре, нито сега. Да, искал е слава, ама май не е успял да предположи колко ще е зле след предаването. Определено е човек с различна душевност от някои дебили вътре дето за внимание всичко, ама наистина всичко правят 
А пък Сашка май наистина не е била тормозена в училище, за да не знае как да реагира. Можеше да им каже, че им го дава тоя сутиен, щом толкова го искат, но ще трябва да го пълнят с чорапи... Примерно.

А пък Сашка май наистина не е била тормозена в училище, за да не знае как да реагира. Можеше да им каже, че им го дава тоя сутиен, щом толкова го искат, но ще трябва да го пълнят с чорапи... Примерно. 

Препоръчани теми