🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 379
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм на мнение, а и съм била свидетел, че когато някой с леден тон и скръцне със зъби с точните думи веднага спира всяка конфронтация още в зародиш. И когато някой си крещи на воля и никой не го взима на сериозно, а го приемат като най-обикновен невротик.
Старая се да постъпвам като първият и си щадя нервните клетки, пък кой както реши нека си ги хаби. Grinning
Убедена съм че това не се отнася за училищата. Joy На теория е така, ако отсрещният човек има 2 мозъчни клетки и грам съвест. Но не можете да си представите колко безмозъчни хора има на този свят. Joy

# 571
Е кое е смешното не разбрах?  С децата подходът е съвсем друг. Говорим за зрели личности и с претенции за що годе интелигентност, но колко е така.. видяхме. Simple Smile Наясно съм какви хора има, достатъчно опит имам.Всичко което казах до момента е с цел да щадя себе си, а не да доказвам нещо на някой си много важно, че кряка насреща ми. 😁

# 572
Ирис, Тета, ама аз не съм учителка да въдворявам ред....
Знаете,  в темата всеки може да пише с всяко мнение.
Ирис, за теб говоря 🧐
Пък и само ни губите времето, вместо да четем смешните мнения, четем твоята сръдня 🙄
А статията за безработен Витя, може и да е фалшива..... Ако не е.... човека е решил да си почине малко на държавен гръб.... 🤪

Не го разбрах този пост. Добре ли си, как се..можеш да ми споделиш по всяко време. Ей ти една роза за сега...

Хич не те схванах какво пишеш, честно...Simple Smile

# 573
Боже, печеливша Joy Сашка стана за смях на цяла България. Кукувица изкукала, удари в земята и Сид, и Блага, и Дениз с един епизод. Толкова рядко лабилен човек. То само, като я видиш как натиска момите по диваните и ги пробутва да се излагат ти става ясно що за човек е. Направо не мога да повярвам, че има хора, подкрепящи поведението ѝ.
От друга страна - цирка без нея няма да е същия, дано да поостане.

# 574
Не разбрах за какво се счепкахте, ама let it go 🌹
Минавам да кажа, че спирам да чета жълто-кафяви шитн* под формата на “статии”. Чашата ми преля с онзи линк в края на миналата тема. Не стига, че продуцентите залагат на елементарни провокации, ами и още в тоя скандален тон да дълбая. Достатъчно сторита, предавания, подкасти и канали дават участниците. Повече кликове на помии не ми се цъкат Simple Smile Витя не му е лесно нито вътре, нито сега. Да, искал е слава, ама май не е успял да предположи колко ще е зле след предаването. Определено е човек с различна душевност от някои дебили вътре дето за внимание всичко, ама наистина всичко правят

# 575
Ирис, Тета, ама аз не съм учителка да въдворявам ред....
Знаете,  в темата всеки може да пише с всяко мнение.
Ирис, за теб говоря 🧐
Пък и само ни губите времето, вместо да четем смешните мнения, четем твоята сръдня 🙄
А статията за безработен Витя, може и да е фалшива..... Ако не е.... човека е решил да си почине малко на държавен гръб.... 🤪
Не го разбрах този пост. Добре ли си, как се..можеш да ми споделиш по всяко време. Ей ти една роза за сега...

Хич не те схванах какво пишеш, честно...Simple Smile
И аз не разбрах 😂 А излезе, че аз съм виновната. За неразбралите - с Тета се шегуваме, надявам се да е станало ясно.

# 576
  • Somewhere beyond the moon and stars
Ох, това със сутиена беше точно постъпка в стил 5-ти клас тормоз. Явно и на сто години някои хора не успяват да пораснат. Joy А пък Сашка май наистина не е била тормозена в училище, за да не знае как да реагира. Можеше да им каже, че им го дава тоя сутиен, щом толкова го искат, но ще трябва да го пълнят с чорапи... Примерно. Joy

# 577
Аз с никого не съм се чепкала, само си ръся тука смешки уж...дори не съм се обръщала към Вики Р, освен ако не е трито нещо..наистина не схващам бъкел от поста й, кой бил сърдит , някакъв въдворител на ред се споменава...по-несвързан пос не бях чела, а може и аз да съм плиткоумна и да не схващам..извинявам се за което...

Ще ида да си хапна едни марети, че се напрегнАх неоснователно нещо...Simple Smile

# 578
Днешният инстаграм обзор звучи така:
🌹Витя продължава с опитите за хумор и самоирония. Сякаш задобрява
🌹Сашка в ходила снощи на Тони Стораро, днеска е пресипнАла
🌹 Питонова е в Будапеща, очакваме “полезни” влогове от нея
🌹Другите (Карина, Ния, Деница и Блажка) са скучни. Блажка е и жалка освен това

# 579
Витя не му е лесно нито вътре, нито сега. Да, искал е слава, ама май не е успял да предположи колко ще е зле след предаването.
Аз не мога да повярвам, че не е очаквал това, което се случва по улици, светофари, бензиностанции... Па като го гледам, изскача и освен в официалното предаване и във всяко друго по няколко пъти и в 100 подкаста (тая нова тъпотия-говорилня, където се дроби едно и също, никога няма да я разбера!). Той нито е вчерашен, нито за пръв път го дават по телевизията, та е чак толкова изненадан. Не си е представял мащабите ли? Не са вярвали, че толкова ще се говори за предаването?
2 години стояхме като вързани вкъщи и гледахме тъпотии, щото и сеири не се снимаха. Ами това направо екзалтира тълпата сега... Нищо невероятно не се случва, но както казват: и това ще отмине. Важното е да се осребри подобаващо тази популярност, защото иначе е на халос и само споменът от раздразнението ще остане.
Мен колегите ме видяха в публиката на едно от изданията на Денсинг старс, защото Сърчаджиева стоеше до мен при един от анонсите и камерата се задържа 2 минути на нас, та ми писаха и се наобадиха 100 човека, за които да те покажат по телевизора е събитие от световна величина и ми викаха една седмица "оо, тиви звезда!" 🙄??! което всеки път ме умаряше от смях, та него, дето го дават два месеца и то в такъв сеир, някой ще го подмине. Сериозно ли?

# 580
Ааа, не, не. Който си го търси, си го намира. На мен мисълта ми беше, че в бг писаниците по разни “медии” наистина е рине яко в кафявото. Едва ли човек може да предположи колко лоши неща могат да се измислят за него, докато не му се случи. Славата не е за крехки и раними хора, ама и Виктор не е баш такъв. Просто с тия писаници и всичките им кликове се дава едно много ниско ниво в Бг.

# 581
И според мен е Александра.
Иво Сиромахов във фейса. Joy
Скрит текст:

Аз не гледам „Ергенът“ и никога не съм го гледал. Според мен такива предавания са обида за интелигентните, духовни зрители, каквито несъмнено сме всички.
Ама Гергана вече прекали! То бива, бива пошло поведение, но тя мина всякакви граници. Типичен скорпион!
Много ме е яд, че Радостина отпадна. Момичето се държеше много прилично.
Карина не знам защо изобщо са я избрали. Една такава непохватна е, неуместна. Аз не че гледам „Ергенът“, изобщо не си губя времето с такива простотии, но им се чудя на акъла на продуцентите. Ти като вземаш рак да ти участва, трябва да си даваш сметка за последствията.
А и Людмила е толкова злобна… Как може да има такива жени! Аз такива нито ги познавам, нито ще седна да ги коментирам… Спомняте ли си във втория епизод какво каза? Още се треса от нерви, като се сетя. Добре, че не гледам „Ергенът“, не искам да си го причинявам.
И Александра какво толкова се разфуча, че ѝ били развързали банския. Той даже не падна! Голям праз.
Ритуалите за пари на Капитонова изобщо няма да ги коментирам. Според мен не работят.
Цялото това предаване си е чиста загуба на време, аз затова изобщо не го гледам и дори не знам как се казват участничките.
А и сред моите познати няма нито един, който го гледа. Те са интелигентни хора.
Аз дори не знам кога се излъчва и по коя телевизия. Просто не ме интересува. Затова довечера в 21 часа в никакъв случай няма да си пусна БТВ, ами както винаги ще си чета „Братя Карамазови“ на Достоевски.
Никога не бих паднал толкова ниско, че да гледам „Ергенът“, камо ли да го коментирам.

Аууу, голям плагиат с моя труд за зодиите на участничките виждам 😆😆😆

# 582
  • Terra incognita
Сиромахов отдолу беше писал нещо от сорта " Елвира не е девствена, помнете ми думата".

# 583
Да, да не забравяме, че той е бил оторизиран лично да провери, та може да му се вярва 100%...😆

# 584
Ох, това със сутиена беше точно постъпка в стил 5-ти клас тормоз. Явно и на сто години някои хора не успяват да пораснат. Joy А пък Сашка май наистина не е била тормозена в училище, за да не знае как да реагира. Можеше да им каже, че им го дава тоя сутиен, щом толкова го искат, но ще трябва да го пълнят с чорапи... Примерно. Joy

Явно не може да повярва на очите си, че и се случва на тези години и то пред камери ))) Аз също нямаше да се развикам , но и за чорапите нямаше да се сетя в такъв момент , щях да запазя хладно мълчание....но щяха след това да ме изгонят, а навярно и съдят Sweat Smile
Но пък Боброва щеше да има шанс за по-нормален и не толкова повдигнат нос ...

Общи условия

Активация на акаунт