🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 900
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 825
По принцип е точно така. Но пък лагерът им намалява. Това също си играе роля.

Хванах края на церемонията.
Някой може ли да ми обясни по някакъв емоционално-логичен или логично-емоционален начин какви са тия ревове от участничките, че някоя си тръгва.
Всичките са там заради един мъж. Нали така?! Или аз нещо грешно съм разбрала? Все трябва да излизнат някак докато остане само една.

Не им вярвам, че са приятелки. Но дори и да приемем, че са станали приятелки, то трябва да делят мъж, към когото уж  заявяват, че имат някакъв интерес, с жена, която смятат за близка. Ами "приятелката" им ако остане, то положението нататък става все по-неприятно за всички.
Пък може и аз да не съм разбрала и да са отишли да си търсят приятелки по интереси. Thinking Thinking Thinking

# 826
Грозотии, уруспии... Спрете се, бре, хора. Аз виждам нормални жени, всяка с бъгове и предимства, същите, като навсякъде. Пред някои от коментарите тук бледнее всичко казано или направено в шоуто.

# 827
Ева може да не беше голяма красавица, но поне беше позитивна и не беше злобна за разлика от 90% от останалите.
Ужасен костюм на Виктор, плюс това ми се струваше, че едвам сяда с него и му е тесен 🙄 отвратителен грим на Люси и Деница. Деница е точно като майка му като седяха на пейката. 
Ергенът май е свикнал постоянно да е в роля, и в живота явно също, ако са верни слуховете, че е компаньон. Вероятно иска да пробие в телевизията. На 8-ми март го даваха при Цитиридис и ми направи впечатление, че каза, че ще изпълни негова мечта, а именно да изпее някаква песен по ТВ…

# 828
  • Terra incognita
Плачат по същата причина, по която и когато гонеха в ББ. Навик. Човек навиква с друг човек и отразява емоционално тази раздяла, защото реално те близки хора нямат около себе си. Просто свикваш ежедневието ти е да е обвързсно с едни хора и всяка промяна ти действа емоционално.

# 829
Сготвиха я накрая кака Сашка  😀 А Виктор е много лесен за манипулация. Която го хване, може да го тупка като топка. 😀

# 830
Убедена съм, че Виктор няма много думата. Ева не беше атрактивна. А Люса с Питонова и Дениз ще си злобеят и ще въртят скандалите.

# 831
Цитиридис не каза, че Ева ще му гостува

# 832
Аз от началото знам, че е нагласено...ама няма си разплета кежуъл тАрлика заради това Satisfied
[/quote]

хахаххахахахах

много добро, да

# 833
Обаче Капиталова може курсове да води по интригантство и плетене на мрежи. Довлече се до Александра, уж заровила томахавката, а после "Внимавай, Виктор, искам само да те спася".
А чухте ли групичката как шушукаше за диагнози? Психиатър до психиатъра наредени, единодушно сложиха биполярно разстройство.
Божкее, не искам да съм на мястото на Алекс. Утре ще я коват  отново групово. И не е от ревност към Виктор, а злобеене, нещо като спортна злоба, ама женска кобренска.

# 834
И аз съм плакала на раздяла със съученици напускали класа без да са ми близки или колеги на работното място. Въпрос колко емоционален човек си. Наистина възниква една привързаност и навик и човек му става тъжно.

# 835
На 8-ми март го даваха при Цитиридис и ми направи впечатление, че каза, че ще изпълни негова мечта, а именно да изпее някаква песен по ТВ…
Изпя Ню Йорк на Синатра.

Абе гримьорите некадърни, некадърни, ама Дениз никога не я гримират зле...

# 836
  • Варна
Започнах да гледам предаването от вечерта, с извънредните включвания и до отварянето и четенето на темата, си мислих, че Наум и Людмила са водещите.

# 837
И аз съм плакала на раздяла със съученици напускали класа без да са ми близки или колеги на работното място. Въпрос колко емоционален човек си. Наистина възниква една привързаност и навик и човек му става тъжно.
Ама с тези хора не делите една обща цел, която всичките  сте си набелязали, а може да я има само един, нали?!
Останалото за емоционалната привързаност напълно го разбитам и си е съвсем в реда на нещата.

# 838
Мдаааааа ясно, Сашка на финал. Така я мляскаше, че зрителите му пречихме, да стигне до оргазъм.
Очевидно е че, той вижда по един начин момичетата, ние по друг. Той не вижда в друга среда, освен при индивидуалните им срещи. Изглежда през другото време просто не живее с тях.
Ми кво пък нека някой му каже кой какъв е, щом той не ги вижда кск живеят помежду си.

# 839
Какво има за неразбиране в избора. От продукцията са решили да пробват психоложка та. Направиха я обект на черна завист. Спретнаха й интрига. Най-логично беше накрая да изгонят поддръжниките й. Предвижда, че утре може да си тръгне Елвира.
Според мен Дениз и Капитонова са нахъсали дискретно Марта и АЕЦа и ги пуснаха да "отварят очите" и да поемат съдбата на лошия вестоносец.
Коментара на Дениз, че са "най-големи и мъдри" ми прозвуча повече иронично плюс ехидната й усмивчица.
Людмила ако я няма кой ще бъде злобния и понякога точен коментатор. Ще я държат и нея почти до края.

Общи условия

Активация на акаунт