🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 943
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 350
Ахахаха Питонова - майка Тереза. Деница - лейди Даяна. Да видим другите.

# 1 351
  • София
И без Алекс се разля злоба, каква изненада Wink

# 1 352
От целият епизод досега, единственият момент, който ми хареса беше Виктор да казва: " Ама идеята беше да ви казвам хубави неща. Ако трябва да казвам лошите. Пффффффф. Охоооооооо"
едвам не им каза "цяла вечер ще трябва да изброявам".

# 1 353
Вече точат ножа да колят ПитонЯ. Ей, пуста змийщина, не им е лесно.

# 1 354
Пропука им се "приятелството". Всяка срещу всяка съска.

# 1 355
Гледам срещичката от снощи и вече се чудя да се дразня ли или да ми е смешно колко яко фалшива е Александра...то прегръдки, то целувки, то подскачане Rolling Eyes същата тази змиичка и селянка с крясъците... много и се иска милата да е позитивен и усмихнат човек, но й се получава само до първото препъникамъче, на него същността отдолу си избива. Мъжете наистина са предвидими и много ясно, че на Виктор ще му хареса колко е доволна и щастлива... на среща, която никога няма да й организира на центъра на София Laughing и която и в случая не е организирал той... Харесвало й колко се е постарал... ама той идея си нямаше за тази среща и кое след кое следва...
Интересно ми е ако наистина тя е спечелила и в момента са двойка, дали се чуди като й гледа лабилните изблици или е толкова податлив на влияние, че тя е успяла да го убеди как не са показали цялата ситуация и горканката тя всъщност е атакувана нонстоп...

Как всички се хващате на въдичката с дискусията за цената на гривната, абе, мацки Sweat Smile
Александра каза "Не очаквах, че е толкова скъпа", някой от продукцията им го е подал като реплика, за да стартира дискусията... дори Виктория каза "НЯКОЙ ми каза", а тя назовава хората винаги по име - "с Ния обсъждахме..."

А жълтата гривна с белите обеци и колие Grin Деница е олеле-малеле.
И си говорят съвсем спокойно с Виктория? Rolling Eyes Expressionless

# 1 356
“Дамата”Деница - просто нямам думи!🙃Поза  и половина- чухме я и я видяхме.
Не вярвах, че ще го напиша, но най- естествена в момента на масата ми е Гергана.

# 1 357
Явно някакви яки драми и обрати са ставали в тая Турция. Това не е спойлер, а лично преположение. Според мен Александра е спечелила, но защо се е получил разрив помежду им?
Или ако не е спечелила Александра, какво се е случило, че да се отдръпне?
Сашка към днешна дата май не е близка с никоя, вкл и с Виктор 🤔
Ти би ли искала приятелка, която не може едно различно мнение да изтърпи без да реве за внимание? А и е супер лицемерна - другите поне си казват по-открито какво харесват и искат. Сашка се прави на принцеска и психолог професионалист (а е поредната изперкала жаба в гьола на “йога” практиките) и че търсила принца на бял кон, а е доста меркантилна и тя и елементарна. Тактиките на куртизанката. И нямаше грам отношение към Блага, когато говореше за целувките им с Виктор. Явно, че дори да е спечелила, Виктор не я е изтърпял, защото всичките й свенливи погледи а-ла Меган Маркъл са фалшиви. А и тя е търсила “финансово” нещо различно, въпреки че според мен нито като характер нито на външен вид е приятна за гадже на някой свестен, а само за временни будоарни срещи.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 22:01 от Linda*kiss

# 1 358
  • Terra incognita
Ами да го заколят тоз Питон. Едно зло по- малко. Ууу, рЕдко противно същество.

# 1 359
Ахахаха Питонова - майка Тереза. Деница - лейди Даяна. Да видим другите.

😂 СмЕх, смЕх. При положение, че видях първоначалната сценка - то грижовност, финес грация и доброта струи от двете 🤡

# 1 360
Гледам с изоставане Пак Wink Ще се върна да ви почета малко, ама тия Хиени с белите тениски отнесоха Виктор като някакви канибали.
Дениза още по-ниско падна с тия простотии, които изприказва в началото. Без миглите и грима и трябват едни шалвари и с нищо не се отличава от бабите, които живеят горе из Родопите, като се минава от Златоград към Гърция или места на границата с турско Wink

# 1 361
  • София
Лелеее, Виктор награби Виктория. Много е хитра. Може би ще успее да пробие

# 1 362
Ей ето Александра я няма , подкараха Гергана… грозни душички…
Виктория била мила 😂😂😂😂 толкова подмолно същество рядко се среща..

# 1 363
Ох, не млъква това рускинче, бееееее!

# 1 364
Гергана я имате за проста, ама само тя е разбрала, че са бити карти.

Епизодът е яко криндж.

Общи условия

Активация на акаунт