🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 943
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 365
И аз гледам малко назад,за да превърта рекламите
Ми най обиграните пробиват
Мъжът ми каза, че най противна е Марта, но вероятно просто хвана кофти коментарите й одеве

# 1 366
  • Terra incognita
Еее, това вече е прекалено. Вчера се мляскаше със Сашка, днеска с Бомбашка.
Малко гнусничко, а?
Кофти за момите, на Витко му е било супер, ха с таз, ха с оназ.

# 1 367
“Дамата”Деница - просто нямам думи!🙃Поза  и половина- чухме я и я видяхме.
Не вярвах, че ще го напиша, но най- естествена в момента на масата ми е Гергана.

Обзалагам се, че ако я нямаше Александра, най-мразената щеше да е Гергана. Тя вече на няколко пъти изтъкна колко са нахални повечето. А сега показа, че Питонова и Дениз не са ѝ от най-симпатичните.

# 1 368
Совите не са това, което са.
Оказва се, че Гергана има най-висока класа от другите на масата.
Стана ясно, че всички искат да изгонят Александра точно, защото Виктор я харесва.
Капитонова голямо натискане удари, чак срам ме хвана.
Тези жени, които са на срещата нямат ли за какво друго да говорят, освен да задават въпроси на ергена и да клюкарят зад гърба на Александра? Много ограничени създания...Дениз е ужасна. От такива трябва да пазим мъжете си, абсолютно безпринципна е.

Нощната гледка е красива.

# 1 369
На Виктория рязко й се влошават Българският и произношението му….около Виктор.
Ако Капитонова е грижовна, то със сигурност е, защото има някакъв интерес. Всъщност, нейното е на принципа- сега временно аз ще се потрудя малко за теб, после завинаги ти обгрижваш мен.

# 1 370
Пропука им се "приятелството". Всяка срещу всяка съска.
Ама това някак е по-нормално от обясненията на Блага как ще си го делкат.

Страшна либоФ и със Сашката - на следващата вечер мляска друга. Интересна концепция. Да съберем 20 кукувици и един льольо да ги лигави всяка вечер различна.
Макар че Виктор чак льольо не е, даже има проблясъци и все пак нормален човек няма да се запише в такова предаване.

# 1 371
Гергана също се опитва да се прави на жертва. Нормално е с тези приказки и поведение да дразни останалите. Трябва да е благодарна, че Александра е в играта, иначе сега тя щеше да е на прицел.

# 1 372
  • Terra incognita
Виктор как се измъкна от въпроса на Дениз дали възрастта за него е проблем, хехееее.

# 1 373
Тези ме върнаха във времената на ББ.
И ситуацията на Луна - "тя срещу всички". 😁 Абсолютно същият момент беше когато даваха споровете във вилата.
За Сашка няма да кажа нищо. Това е момиче с дълбоки проблеми и трябва да се лекува.
Сегашната вечеря с момичетата е приятна.
Ах, колко са обиграни Дениз и Виктория.
А Виктор ми е все по-лош актьор. След "много мило" другият най-употребяван израз е "наистина".
Още преди доста епизоди казах, че конфликтните личности там са Блага и Сашка.

# 1 374
Момичета, а знаете ли, че Гергана и противната рускиня са били заедно в Доминикана през януари?

# 1 375
Извинете, но Дениз доста адекватни въпроси задава и много точно и самоуверено се държи. Даже прояви съчувствие към Гергана и и даде истински полезен съвет

# 1 376
Гнусно ми е как всяка вечер се мляска с различна.

# 1 377
  • Terra incognita
Луна е класа и желязо пред Сашка. Просто няя какво да я бутне.

# 1 378
Помислете,това ли сме ние ,извадка на българската жена,аз ,ти и всички които участваме в тази дискусия ,това предаване е подигравка , сигурно сценаристите на предаването и кастинг директорите са мъже с големи комплекси,безкрайно хубави и достойни жени има в България ,с които можем да се гордеем и да са пример .Отказвам да гледам

# 1 379
От такива трябва да пазим мъжете си
Какво да правим?!

Общи условия

Активация на акаунт