🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 089
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Александра трудно ще се прави на жертва, ако никой не се занимава с нея Wink

# 1 636
Кой е чичото на Питонова да го видим що за красавец е?

Според мен пък щом Марта, Ния-Косара и Деница чак да се включват, може би зад камерите наистина Александра е непоносима.

# 1 637
  • Пловдив
От снощния епизод на последната роза си казах: Елвира или Гергана - сега ще разбера какво се гони в предаването. Ами не ме разочароваха българските продуценти - сеир и унижение....на всички дами....

Да им кажа, че гледам предаването на запис и го прескачам повечето заедно с рекламите, само фактите.

Убедена към, че има няколко записани финала.
Кой от тях ще пуснат зависи от нас и коментарите. Simple Smile

Убедена съм, че продуцентите подкрепят финансово всяка реплика провокираща дадено поведение.

# 1 638
Скоро няма да свърши, момите от *тъпнята* сега се преекспонират - то лайфове, гивъуеи, курсове, семинари, рекламки. Кой каквото може влачи за слава и реклама да си направи.
Борят се някои да изчистят честта и сурата си, ей, на, Люса, дето никой нищо не я питаше в лайфа с Ния, Марта, Дениз, все се пъне да се включи и да обясни как изобщо не била грозна и злобна, то хората директ я станят, тя се прави, че дъжд я вали.

Капитонова хем нагла, хем злобна, хем подигравателна и пусто това високомерие и лицемерие. Грижовна били рускините, мислели за другите да са добре. Да, бе, ние трева пасем та не знаем що е туй рускиня и интереси и минаване през трупове в името на постигане на цели и мъже... Дениз си е ниска топка, то ясно, отде да вземе морал и възпитание, речник, овладяване,....То в средите, в които се движи, не това се котира и не това се научава.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 10:29 от *Камея

# 1 639
Капитонова рекламира някакъв сайт за дрехи - май About you беше. Вчера ми се появи във ФБ и я видях. Ама не пуснах звука, че хич не искам да я слушам повече. Нещо за някакви -20% беше май

# 1 640
Аз оставам с впечатлението, че цялата табота е крадецът вика дръжте крадеца. Че Александра е лабилна и леко истерична, за всички ни е ясно. Но не мисля, че тя вдига скандалите и че тя е агресорът, то просто трябва да си доста откачен да ти мине през главата. В случая с пеенето дори не пееше тя, по дяволите. 😀 Просто чиста женска ревност, хвърлили им там и една дрънкулка на раздора и става патардията. А те верно са много глупави, щото всичките като се настроят и ходят да коладят на Виктор като на госпожата в детската градина, не се усещат, че нещата се случват в полза на Александра и те самите я правят да изглежда жертва. Изключително ми в интересно дали им е приятно да се гледат сега и какво мислят по въпроса с жертвата с “очичките на теле”. 😂

Иначе моята асоциация подобна е сезонът на ББ с Миглена Ангелова, но тя е къде къде по-силна психически, на такъв тип евтини провокации не отговаряше. И само за инфо - спечели накрая тя.

# 1 641
Тормозът над Александра започва да ми прилича на онзи над Ваня от последната Ферма. И разбира се продукцията си мълча и усуква, рейтинг само да има. Накрая имаше поне моралната победа зрителите с вота си да "осъдят" агресорите. Но горчивият вкус в устата от агресията над даден участник няма как да се забрави.

# 1 642
Виктор според мен нарочно направи сутрешно обезрозяване, за да ги види естествени и без грим. Joy Много тактически ход, дано не се е разочаровал. Stuck Out Tongue Winking Eye

Капитонова само негативи според мен ще извлече от предаването. Преди шоуто я харесвах една идея повече. С всеки епизод ми става още по-противна.

# 1 643
А сутрешното може да е било, за да нямат време да го занимават с глупости, докато са пияни 😀

# 1 644
  • София

Според мен пък щом Марта, Ния-Косара и Деница чак да се включват, може би зад камерите наистина Александра е непоносима.

Явно е, че ги дразни, ама и те дето я обвиняват, че няма самообладение, също не блестят с такова. Иначе често се случва, когато тормозят някого, накрая всички да се обърнат срещу него - от една страна защото не искат да се окажат в неговата роля, от друга, защото от толкова ръчкане, човекът наистина започва да изглежда налудно отстрани. Масовото настройване срещу Александра обаче, случайно или не, стана след втората среща и подарената гривна Wink

Иначе за протокола, дори не я харесвам. Никого в къщата не харесвам вече. Но докато тя е просто един дразнител, другите са злостни насилници, които не могат да овладеят злобата си, и си мислят, че имат правото да се държат с всеки както решат.

# 1 645
Ама то си беше разочароващо, то и ние видяхме на какво приличат повечето и  колко от тях притежават естествена красота. Хубаво ги постреснаха. Виктория малката, дето само тъпее, трябваше да си иде, с нищо не участва, освен да слуша злобарките и да дебне кой какво прави. Да ходи в Бг да спортува и да печели победи.

# 1 646
И аз се чудя защо ги извика сутринта да ги обезрозява? 😀🥀
А Александра като заговори и прилича и звучи точно като Джулиана Гани.

# 1 647
Оф, какви Ганита/Джулиана/,  какви Джулии/Робъртс/,  не ви ли прилича на Алф това мъжкаранесто момЕ.

# 1 648
По време на мача една от кокошките неше спъната и скочи да се прави на контузена, но видя с огромно разочарование, че не я е контузила Александра , за да ревне до Бога, така я доядя милата ..
После Сашка получи и плесница по лицето, но не изтърча да каже на ергена. Така , че жалкарките е ясно кои са .
Тази капитонова от безсилие е склонна и да удря , така, че ако на Викторчо му се яде бой ,ако я издразни да и подарява розички и да се притеснява от крясъци )))
Апропо- нямам нищо против рускините , имам приятелки харесвам много техни черти на характера, просто тази е кофти , за това и са я кинули , та се е довляка тук да просвещава шараните

# 1 649
  • Варна

Мисля, че в първа или втора тема имаше снимки на чичото.
Снимките бяха размазани, но много прилича на Марешки 😂

Общи условия

Активация на акаунт