🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 098
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 620

Ами тя си им каза истината, само дето те не могат да я приемат. Те наистина са ниска топка - и Дениз, и Капитонова, и Люса. А Дениз специално е възможно най-ниската топка от трите

Добро утро - връщам се да ви чета

# 1 621
  • Варна
Хайрула да облича шалварите и да пали джапанките към Рибново. По далеч от низането на тютюн е само споделянето на телесни течности със стоте манекенки.
Тая мома не е случайна, не забравяйте.
Рибново ѝ далеч, както на повечето съфорумки Фор Сизънс на Босфора.

Повечето имат нужда от пипване, само рускинчето не.
Забравяте тая школа, там е тежко профи - как да взема най- доброто. Българките пред нея са лаички, големи.

Няма да ви казвам избора, ще се сетите.
На мен ще ми интересно да има един епичен, дълъг сблъсък между Капитонова и Дениз.
Сблъсък между двете школи. Руската школа и школа "Ицо 100те манекенки".
Ако има такъв , можем само да се учим на подли, но изпипани мръсни номера.
Ако наистина го държат до края и коалицията на двете срещу Сашка се разпадне е възможно да го гледаме това.
Сигурна съм, че няма да има сблъсъци с рев, сополи, истерични крясъци. Ще бъдат сблъсъци на съвсем друго ниво.

# 1 622
Така е, липсва коректив от страна на продукцията. Морална позиция да покаже...всъщност показват позиция, лишена от какъвто и да било морал...
Като снимащите с телефони  пострадал и човек когото бият в момента...не се месят, само снимат.
И тук така....
Права ще излезе снощната питаща....ви една тъпня си е тоя бълвоч дето ни прожектирВат....Close

# 1 623
  • София
Всички там се правят на голяма работа, а са едни кокошки, които се кълват. Александра не е света вида ненапита, тя раздуха не един и два конфликта. Всяка се опитва да отстрани конкурентките и да се подмаже на ергена. Поведението им  спрямо набелязаните мъже е същото.

# 1 624
Скандалът продава, сеирът от екрана вълнува публиката и качва гледаемостта.
Самият формат стимулира стадото кокошки да се превърне в кълбо змии, като да извади най-лошото от себе си, че да пребори конкуренцията. Абсолютно сигурно от продукцията подклаждат скандали и напрежение в групата, режисират и манипулират. Нали ако снимат мъркащи си добронамерени котки, зрителите ще умрат от скука?

# 1 625
Всички там се правят на голяма работа, а са едни кокошки, които се кълват. Александра не е света вида ненапита, тя раздуха не един и два конфликта. Всяка се опитва да отстрани конкурентките и да се подмаже на ергена. Поведението им  спрямо набелязаните мъже е същото.
Напълно съм съгласна. Обаче как може, Дениз да изрече такива обиди!!! И то в национален ефир! Много се чудя, тия скандали сега истински ли са или всичко е по сценарий???

# 1 626
Според мен има доста недомислени неща в предаването.
Мисля, че това пускане на Виктор при момичетата само за по 1 час вечер на коктейла е много тъпо. Така той ги вижда само наконтени, с прически, грим и тоалети, пияни, защото са се подкарали с виното още от обяд и хрисими душички, понеже все за 1 час могат да си държат простотията притъпена. И за този 1 час ще се избият да го влачат в храсталаците, с едничката цел да го впечатлят, та дано да отнесат някоя целувка, с която да се хвалят после цяла вечер пред останалите или да си гарантират оставане за още 1 ден.
Редно е, щом този човек ще си избира някоя от тях, да стои постоянно с всички. Така ще ги опознае максимално, както разбира се и те него. Ще ги вижда сутрин, чорлави, докато си пият кафето, на обяд - коя ще сготви, коя ще сложи масата, коя как се държи, преди да обърне няколко чаши с алкохол и т.н. И ще може да си направи правилните изводи за всяка една участничка

# 1 627
Погледнах линка постнат по-горе , но успях да стигна до там където ето този сладур , попита- ма хубав ли е Ергенът
https://i.id24.bg//i/1152003.jpg

Не душко, ти си къде къде по убав , ако са пишеш Ерген отивам на кастинга, ша го играя кот кажат , хиена, жертва ще мятам поне 7 чифта гащи като едните ..няма да ги сваля от там където очакваш

# 1 628
Рускини не мога да кажа дали харесвам или не харесвам, ама имат някои доста общи черти. Всяка си мисли, че е пряка наследница на Екатерина Велика (която пък сама по себе си не е рускиня 😂). Малко са рускините от Москва и Санкт Петербурк, повечето са от разни убити и нечувани райони, ама имат имперско самочуствие и никак не си го крият. И след един живот изживян в тука си държат на акцента и националността. Поколения са възпитавани, че ако не са хитри мъж няма да си намерят - заради липсата на мъже покрай войните. Освен в Бг и по света са известни като “мъжетърсачки” 😃😃😃

# 1 629
На мен ще ми интересно да има един епичен, дълъг сблъсък между Капитонова и Дениз.
Сблъсък между двете школи. Руската школа и школа "Ицо 100те манекенки".
Ако има такъв , можем само да се учим на подли, но изпипани мръсни номера.
Ако наистина го държат до края и коалицията на двете срещу Сашка се разпадне е възможно да го гледаме това.
Сигурна съм, че няма да има сблъсъци с рев, сополи, истерични крясъци. Ще бъдат сблъсъци на съвсем друго ниво.

Аз пък много искам, накрая да останат по 2 от всеки лагер - Александра и Блага с/у Дениз и Виктория. И точно тогава да го вкарат Виктор при тях, да стои 24 часа. И това да продължи 1 седмица, та да ги опознае отвсякъде и хубаво да ги види във всякакви ситуации. Или, ако ще си стои отстрани, да му пускат да ги гледа в реално време, за да ги види какви са, когато него го няма.

# 1 630
Тези "непорочни девици" като почнат да се прехласват по целувката и ми се повдига! Те гащите си събуват, а го играят спящата красавица. Моля ви!

# 1 631
  • София
Така е, липсва коректив от страна на продукцията. Морална позиция да покаже...всъщност показват позиция, лишена от какъвто и да било морал...
Като снимащите с телефони  пострадал и човек когото бият в момента...не се месят, само снимат.
И тук така....
Права ще излезе снощната питаща....ви една тъпня си е тоя бълвоч дето ни прожектирВат....Close

За съжаление, всички продуценти в България смятат, че просташките скандали са единственото, което привлича зрителя. И всеки формат го превръщат в едно и също. Давам пример с Игри на волята, чийто фокус би трябвало да е съвсем друг. Който го е гледал помни и печално-известната сценка с Веско-ризката. Биг Брадър с изпълнения като Къци и Кулагин изобщо да не споменавам, но поне форматът там си е сеирджийски. Не, те няма да се намесят, нито ще се опитат да ни представят по-различен продукт. А идеята за Ергена е интересна и без махленските свади, но те това си знаят, това си могат, това си правят. И си мислят, че зрителя това иска. А аз едвам ги гледам тея формати точно заради тея изпълнения. И от този съм на ръба да се откажа, или поне да давам на фаст форуард.

# 1 632
Ма кой го гледа тва...тая тъпня бе.
Аз не. Joy

# 1 633
Уууууф, много започна да прозира тази режисура с този измислен сутрешен скандал Close
с реакциите на гривничката също - изкараха ги всички меркантилни, а тя самата Сашка кой знае колко часове я е съзерцавала и е обяснявала колко е скъпа и как "отнякъде" е разбрала... ясно е, че ревнуват от жеста, не от самото бижу, та то дори не е толкова красиво, с дизайн на дрънкулка е... Даже не го е избирал Виктор, нищо че има Алтънбаш около курорта, помпозно е за неговия вкус, това е човек, който цени кокиченца за подарък, нещо по-стилно и семпло би избрал Hands Plus1 обаче едър синджир с висулки се вижда по-добре на ТВ от фина лента или твърда гривна Stuck Out Tongue Winking Eye
Заговорът беше отличен като замисъл и като необходимост, недокрай изпълнен, за жалост, но са прави - Сашка е първата жалкарка, която намеси Виктор в свадите им, тук-там някоя ревна, но за първи път се експлоатират сълзи така жестоко. "Никога не съм виждала такава агресия", казано през сълзи и детския поглед, треперещата устничка, моля ви се Satisfied от 34 годишна жена, не от 10 годишно момиченце, нали... хайде холан. Тя избра да го замеси и след като тази негласна граница вече не съществува, момичетата се включват също, логично е Hands Plus1 Ако не беше тя да го намеси, всяко момиче щеше да е за себе си и да си мисли въпросите и поведението на срещите и как да остави добро впечатление, да си играе играта само за себе си по пътя към Виктор без да замесва другите. В момента обаче това няма как да е така по избор на Александра и ето, роди се планът за "общо благо"...

Цитат
Да останат двамата извън лъскавото имение и парите на продукцията и тогава ще го питам как му се струва др. Джекил и Мистър Хайд

Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1

Цитат
Ако Виктор е мъж на място, ще му светне лампата и ще предупреди Александра, че е в гнездо на оси

SatisfiedSatisfiedSatisfied разбирам защо просветителските нагласи са смешни за някои хора - ето заради такива коментари Smile Той да предупреди нея, която живее там и ги слуша такива всеки ден? Много ще е полезно наистина Satisfied но ще е от супер, за да се затегне още интригата и ролята на жертва, която Александра така добре играе, "всички заговорничат срещу мен, горканка аз, хлъц-хлъц", зряла жена, не знам как не я е срам... Rolling Eyes Така че да действа, очаквам този разговор в четвъртък.

lidiya92, бъдещият годеник нещо е послъгал Sweat Smile Grin в каталога годежните пръстени и халките, повечето с диаманти, са между 600 и 1300 долара, а има и със сапфири и рубини между 1500 и 3000 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 634
  • Варна
Ма кой го гледа тва...тая тъпня бе.
Аз не. Joy
Кога ще свърши тая тъпня 😂😂😂🤪🤪🤪🤪

Общи условия

Активация на акаунт