Алекс я обидила на "ниска топка"...
Ами тя си им каза истината, само дето те не могат да я приемат. Те наистина са ниска топка - и Дениз, и Капитонова, и Люса. А Дениз специално е възможно най-ниската топка от трите
Добро утро - връщам се да ви чета

обаче едър синджир с висулки се вижда по-добре на ТВ от фина лента или твърда гривна 
от 34 годишна жена, не от 10 годишно момиченце, нали... хайде холан. Тя избра да го замеси и след като тази негласна граница вече не съществува, момичетата се включват също, логично е
Ако не беше тя да го намеси, всяко момиче щеше да е за себе си и да си мисли въпросите и поведението на срещите и как да остави добро впечатление, да си играе играта само за себе си по пътя към Виктор без да замесва другите. В момента обаче това няма как да е така по избор на Александра и ето, роди се планът за "общо благо"...

разбирам защо просветителските нагласи са смешни за някои хора - ето заради такива коментари
Той да предупреди нея, която живее там и ги слуша такива всеки ден? Много ще е полезно наистина
но ще е от супер, за да се затегне още интригата и ролята на жертва, която Александра така добре играе, "всички заговорничат срещу мен, горканка аз, хлъц-хлъц", зряла жена, не знам как не я е срам...
Така че да действа, очаквам този разговор в четвъртък.
в каталога годежните пръстени и халките, повечето с диаманти, са между 600 и 1300 долара, а има и със сапфири и рубини между 1500 и 3000