🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 134
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Цитат
развива курвалъка - нали Вик целува във всеки епизод по две или три мацки ...

По този повод, вчера се смях с глас, когато Блага попита Капитонова дали е имало език при целувката и когато тя потвърди, Блага и каза "Йее, вече сме три" и си дадоха пет 🤣🤣🤣🤣🤣 на мен това ми е по-гнусно от целувките, които, по моите критерии, изобщо не са целувки.

Направи всичко възможно да внуши на Александра, че никак не е специална Wink

Дениз нормално да не харесва мускули, тя предпочита плешиви шкембелии с дебели портфейли Joy

# 1 606
Сашка и с грим не става красива. Моята дъщеря я нарича "Сепия" от Спондж боб. А Денис все едно е абсолютно различен човек с грим и без.

# 1 607
  • София
При техния интензивен начин на живот бързо се вехне. Винаги си личи по погледа, един леко вулгарен.
Бащата на Сашка е оооникален. Типичен от прехода. Напомня ми като стилистика на Сашка Васева.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 09:14 от Andariel

# 1 608
Последно съм я виждала - за Алекс говоря, преди около 6,7 години. Тогава беше много атрактивна и изглеждаше доста добре. Сега си е прекалила с филъра в устните и това я загрозява.

# 1 609
Често тук се пише за Дениз без грим. Нещо за Сашка без грим да кажете?!
Ми същата си е, дори в повечето моменти гримът й е недоразумение.

# 1 610
Как бе, писах, че и Сашка без грим не е никак ок. Даже са в двете крайности: Дениз е бозава, Сашка е твърде остра без грим. И при двете трябва яко да играе четката, което не е много оферта

Често тук се пише за Дениз без грим.
Нещо за Сашка без грим да кажете?! На церемонията на розата снощи не си повдигна главата, че изглеждаше потресаващо.
А когато я снимат от близо вечерно време, даже и с грим е като доста поувяхнала жена, което може да се дължи и на изпития алкохол...

# 1 611
Често тук се пише за Дениз без грим.
Нещо за Сашка без грим да кажете?! На церемонията на розата снощи не си повдигна главата, че изглеждаше потресаващо.
А когато я снимат от близо вечерно време, даже и с грим е като доста поувяхнала жена, което може да се дължи и на изпития алкохол...
Сашка и с грим,  и без грим си е с несъразмерни черти и повехнало лице отблизо. Разкрасяват я само очите - изразителни, буквално лицето ѝ грейва,  като се смеят. Ако е давала пари да си прави брадичката, голям фал,  устата по бива.

# 1 612
Брадичката си е така от години.

# 1 613
Чакайте малко
Александра работила ли е в стриптийз бар или “братовчеда” малко на принципа “гроздето е кисело” я набеждава. Това може ли да се провери и потвърди?

Защото ако е клевета е грозно, но ако е вярно, променя всичко.
С мъжа ми точно си казвахме, че с Дениз говорят като в бардак, крясъците и обидните думи като в евтин хотел до ц. гара.

# 1 614
Добрутро, прияЧели и неприяЧели мои...Joy
Абе да ви питам...кога ще свърши тази, как беше..простотия ?Joy
НапрегнАх се снощи леко..

Витко ми хареса , даде да се разбере, че клюки няма да слуша. Ан така, молодец!! Браво, Маретко...ш тъ изпапкам Joy

Мразя рускини. Руснаци обичам инак, мъже Joy

От "Смени жената" помня, имаше една русНАКиня там, тя обасняваше как от малки момичета ги обучават и възпитават как да бъдат перфектни майки, съпруги, домакини. Което Питонова Касовата бележка спомена също. То в онова предаване рускинята по протокол извършваше необходимите действия по домакинстване и обгрижване на мъж, дом и деца...ма някак бездушно и студено, като войник.
Изобщо не харесвам рускини. Много са дяволити, много. ТряА да спиш с едно отворено оЧо когИ има таквизИ около теб Wink

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 19:58 от teta75

# 1 615
Това май не е пускано тук:

https://www.youtube.com/watch?v=HlP1kKM1NxQ

Grinning

Александра е с много несързмерни и специфични черти. Това я прави интересна и запомняща се, но в никакъв случай красива.

Ако отпадат по красота, след едно-две момичета би трябвало да отпадне точно тя.

Иначе бих се радвала, ако тя спечели, а не Виктория К., Блага или Дениз.

# 1 616
Изгледах с участието на Елвира Цитиридис и по-късното му шоу в интернет.
Ами Елвира ми направи много добро впечатление за разлика от шоуто. Но както повтаря ММ то в реалито няма нищо истинско.
Какво реалити, какви пет лева...
Единствено тембъра на гласът ѝ не ми хареса, но това е специфично за мен, друг е на друго мнение. Да, допада ми Елвира 🌺🙏☘️✌️
Но ако видите къде говори за участничките, моля свиркайте 🤗

# 1 617
Добро утро. Аз само да питам биОполярно разстройство нещо като авиОелектроцентрала ли е 🤔 Сън не съм спала 🙂

# 1 618
Не знам, ма на Капиталова фацата е сякаш има перманентно стомашно разстройство...

# 1 619
Аз съм в потрес вече, не знам дали ще продължа да гледам. Отвратена съм. Намирам случващото се за ужасен психически тормоз, от онези където жертвата полудява накрая. Александра каквото и да направи или каже вече все ще ги дразни и ще я обсъждат и тормозят. Постепенно на всяка и бе по-лесно да се причисли към тези, които са срещу нея, вместо да я дръпне на страни и да се опита да и съдейства да излезе от тази ситуация. Това са дори Марта, дори Деница...
Това се допуска в национален ефир, където децата ни по училищата биват бити и нападнати от група от 20 тийнейджъра и още сходни такива. Отвратително, кое е забавното, кое е нещото заради, което си заслужава подобен формат?

Общи условия

Активация на акаунт