🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 169
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 590
ква класа в тези гъдулки

# 1 591
Интересува ме феноменът: Дениз без грим - грозновато момиче / Дениз със грим- мацка.
Повечето от нас изглеждаме по-яко с грим, но при нея промяната е драстична.
Това , което забелязах, е че на внезапната розо-церемония нямаха много време да се наплескат  и тя май беше без изкуствени мигли...гримирана, но не много хубава...
Мислите ли, че миглите така й отварят лицето като се гримира? Какво друго?

# 1 592
При Денис метаморфозата е невероятна. Не съм виждала досега такава драстична промяна.

# 1 593
Казах ви че ги елиминира на принцип грозност. Не ми вярвахте. И лунната пътека на лицето е чао.

# 1 594
# 1 595
Няколко пъти гледаме игри/ групови срещи тип " спортен полуден" , щото видиш ли спортът бил много важен за него. А нещо тип куиз, IQ тест - кога? Или не е важно? Поне ще има яко смях. Трагедията там ще е пълна. Ама продукцията не смее, че ще лъсне " уникалния" каст . Не, че вече не лъсна...
"Потресаваща  воюпиеща некомпетентност и простота" (бог да го прости...)

# 1 596
Ох, Соларис, толкова да се смея, благодаря за сравнението....🤭😅🤣
Блага наистина каквито и глупости да изговори след срещата с Виктор с Алекс, поне не говори срещу нея, което означава че има съвест. Дори и само по този критерий ми се вдига в очите.
Наистина е нещо по-различно, та дори и да е парадираща със своята сексуалност... В края на краищата почти е нормално.
Венета вчера с подигравката заби в дъното, но то какво да се иска от "мацка" която се прави на шута на компанията за да не я достигне съдбата на Алекс... Низко....
Иначе ММ току-що каза че със сигурност ще има втори сезон защото явно има висока гледаемост ( визира и мен дето почти нищо не гледам, и темата която видя през телефона ми, че вече е 7-ма тема чак 😀) и че развива курвалъка - нали Вик целува във всеки епизод по две или три мацки ....

Много напомня на...това:

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 07:34 от Vicky_P

# 1 597
Сигурна съм, че целта на сценаристите е да оставят кака Сашка сама срещу змиите 😀
Сега или ще изхвърлят Блага, или ще я настроят срещу общия враг.

# 1 598
Изчетох ви, момимета! Айде сега да си кажа и аз. Скучен като цяло ми беше епизода. Започна с обичайния скандал. Много грозно обижда Дениз, тъжна история. Съгласна съм с teta, че като Сашка не се прави: вика, хвърля се, провокира и тя, ама накрая реве. Жалка е.
Груповата среща ми направиха впечатление няколко неща:
-купонът и мохабета беше между момичетата, за Витя - сухо блиц интервю 😂
- на Люса въпроса за работата на бъдещета изгора ми хареса много. Той като ги избира по милион критерия, включително и работа, и те имат право да позапитат нещо. Още повече, че той търси жена да е майка на двете му деца, хубаво ще е да помисли за определен период да помисли за издръжката на семейството, а не да лежи на идеята, че жена му ще е геройня на социалистическия труд. Витя се шаштиса, жалко, че Двниз го спаси. Щеше да в хубаво да се опита да отговори.
- Дениз се направи на интересна, че не харесвала мъже Аполон, Витя се издразни, ама не му пука особено за Дениз, че да се обиди
-с Бобъра нямат грам химия, чак ми е жалко да ги гледам как се опитват да се натискат. На Витя прознананията, че я харесва, защото му обслужва чинията бяха жалки. Тя па вика рускините сме си такива - да бе, точно с това сте известни.
- странно нападаха Гергана, че се била отказала. На мен ми хареса нейната позиция. Мълчи си, не се бута: екстра.
- Деница си знае, че шанс няма, мълчи си и си боде халвичка Simple Smile

По еозорадването есктра се получи така, време беше Елвира да си ходи. То е и за нейно добро.
Разговорът на стълбите между Бобъра и Сашка беше налеп. Малката блядка се прави на хитра, ама е прозрачна. Сашка по̀ на ниво се държа.
И още няколко впечатления в графата “разни”:
Витя се държи все по-нормално и небастунски, хубаво е, че се отпуска.
Дениз без грим е трагедия - писали сме го милион пъти, ама аз всеки път съм изумена
Сашка без грим има доста кривички черти.
На Блажка екипчетата за лежане по дивана (а тя полежа по дивана бая) са потрес.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 08:03 от Танчитка

# 1 599
Викторчо толкова му напълниха чинията на последната среща, че аха да сцепи сакенцето в което го бяха напъхали явно с обувалка Satisfied И от клюки преяде. Смешно е как се дърпа от Дениз, и на масата седеше под ъгъл 45 градуса назад.

Нямам търпение следващия път да викне Сашка на трета, ориентировъчна среща.

Кой каза "Ах, к*чко" и държеше ръката на Блага накрая??

# 1 600
Цитат
развива курвалъка - нали Вик целува във всеки епизод по две или три мацки ...

По този повод, вчера се смях с глас, когато Блага попита Капитонова дали е имало език при целувката и когато тя потвърди, Блага и каза "Йее, вече сме три" и си дадоха пет 🤣🤣🤣🤣🤣 на мен това ми е по-гнусно от целувките, които, по моите критерии, изобщо не са целувки.

# 1 601
Buenos días! Гледам сменили сме езика, на мен el sexo andando ми харесва Joy

Мен ме кефи Виктория и Дениз как разиграват ергенинот. Много ме кефи - той влязъл за пари някакви кукувици да му се натискат, ама и те го поизпотиха. Как се молеше на ВК за целувка, а Дениз как му каза тия мускули, дето са едничкото, което има хич да не и ги показва. И въпроса за неработещата жена ми хареса, защо те на 99% са такива и на това се надяват. Ама Виторио не може да им го подсигури.

Не искам да гледам повече натискане със Сашка, а това ще е основното до края. Като и видя големите джуки ми става зле.

Този път Гергана има право. - той си избрал вече пък аз ще му се умилквам и ще го гледам с влажен поглед, докато му четкам… самочувствието. Да, да. Затова и ми харесва как Дениз и ВК го въртят той да проявява интерес. Това мляскане всяка вечер на различна е излишно. Разбрахме коя му легна на сърце, няма нужда от тия скалъпени циркове по принуда.

# 1 602
Дон Вито си пада по зряли, наживеяли се момичета, сам преценява, че няма да е мачо след 10 години, но едно 25 годишно момиче ще е хубава още след 10 години!
Залага на сигурността, това е, отделен е въпросът, че въобще няма и намерение от формата да си търси булка. Работи само и единствено за себе си, добре се рекламира човекът, показа се, от тук нататък всичко е в негова полза. Дреме му за млади и не млади моми.

# 1 603
Винаги съм се впечатлявала в реалититата как забравят,  че освен тези вътре, ще ги оценяват и отвън. И че винаги жертвата (изключая Луна) е покровителствана от зрителите.
Александра си играе играта, а те се поставиха в позицията да ѝ подават реплики. Очевидно е,  че с това пеене на сутринта след срещата ги предизвиква да ѝ се нахвърлят. И те -  бам!, постараха се максимално. Ако е толкова пресирана и депресирана, колкото играе,  мислите ли,  че ще им се вре непрекъснато?

# 1 604
  • София
Често тук се пише за Дениз без грим.
Нещо за Сашка без грим да кажете?! На церемонията на розата снощи не си повдигна главата, че изглеждаше потресаващо.
А когато я снимат от близо вечерно време, даже и с грим е като доста поувяхнала жена, което може да се дължи и на изпития алкохол...

Общи условия

Активация на акаунт