🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 109
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 515
С това всеобщо нападане и плюене по Сашка от участничките  във формата и на вас взе, че ви стана любимка. На мен пък тук с толкова плювки и обиди по Капитонова ми стана любимка. JoyМного ми е забавна даже как си играе играта и плете кошницата без драми и ревове. Даже ми е сладка с говора си и с най-хубавата кожа.А какви ги е вършила преди и след формата изобщо не ме вълнува,коментирам играта ѝ.

# 1 516
Капитонова изобщо не ми е симпатична, злобна ми е някак.

# 1 517
само не знам кой ги наглася тия чичо сираковци за некви големата раота. самия факт че са с двайсегодишни батали говори достатъчно за човека

Това показва Дениз колко точно е тъпа. Още във визитката седна да обяснява, че е била гадже с дЕдо си, мислейки, че това е големия плюс. А не осъзнава, че подобно признание я праща право на дъното.

Когато идентифицираш някакъв успех в живота си с една връзка, нормално е да я споменеш.  А и става дума за разпознаваем персонаж от публиката.
Ако не го беше направила, щяха да я коментират, че го крие.

# 1 518
  • София
На Виктор наистина му е било трудно, от обидата, не друго. Затова в траур…

Ми, аз се нося натюр ( са, с ретиноиди, центели, пептиди, Вит. ц- та и нам кво), ама без грим. И тия пиленца не могат ми стъпят на травмираният палец на десния крак. Има толкова прекрасни млади жени, че показаното ме обижда, ама честно!

# 1 519
Много на сериозно се приемат тук нещата. И аз симпатизирам на Виктория. Личи си, че това за нея е игра, както трябва и да бъде в тв формат. Сашка също се приема на сериозно и истерясва от яд и безпомощност, че не е на нейното, а не от чувствителност и нежна душевност.

# 1 520
Капитонова е манипулатор по учебник.Точно това е лицемерно държание, да се правиш на любезен и заинтересован с цел да изкопчиш от някого компромат Много се радвам, че Сашка не се поддаде и не каза грешна дума при последния разговор. Въпреки, че оная я въртеше на шиш
Май рускинята има биПОПУлярно разстройство Sweat Smile

# 1 521
Емии, времИ си му беше на Елвирчето...
Като цяло- доста натоварващ епизод.
С цялата тая злоба срещу Алекс, вместо да й извадят очите, ще и изпишат веждите доносничките. Жалко е и недостойно. Честно казано, ако съм на мястото на Виктор, бих предпочела Александра пред Капитонова, въпреки прекомерния и драматизъм / който той реално още не е изпитал/. Виктория е много лукаво същество, а с такива не се получават пълноценни и дългосрочни връзки. То цялото й поведение от началото до края на епизода беше пълен фалш. И как само след срещата се опитваше да покаже превъзходството си над Алекс. Даже нарочно беше застанала по-високо, за да я гледа изотгоре. Пфуу, хич не обичам такива женички.
Дениз и като визия,  и като поведение ми е много противоречива. С грим и пред Виктор е просто различна жена. Сдържана, умееща да комуникира, красива...И после като свали маската пред момичетата- глей какво става...Като вещиците във разни приказки. Под приятната обвивка- демон. Бррр!
Деница също започна да се компрометира. Бързо и успешно влезе в образа на старата сваха. Марта и тя върви натам.
Венка си е постоянно в някакъв наивен уж мизансцен.
Вика - също с две лица. Кроткото ранимо девойче, на което му трябва малко да се озлоби.
Бонбонка също дъхти яко на преструвка.
То остана ли някоя истинска всъщност?
Може би Люса поне не се прави излишно на блага и кротка. И Кари и Ния- сигурно защото и без това малко дават от тях.
Гери пък съвсем си личи, че играе някаква роля, която вече не й допада изобщо.
А Виктор...той, горкия все повече ме кара да се сещам за дядо Стефчо, който обича женичките.

# 1 522
  • Варна
На никоя не от момичетата не им пука за Виктор. Правят го за популярност. После ще ги канят тук-там. Ще се продават за повече пари. Александра е работила в стрийптиз бар в Испания. Стриптизьорка е била. Това го знам от братовчед ми, който е бил охрана в този бар. Отделно сме се засичали в един салон преди няколко години. Тогава се казваше Ася.
Стига , бе !
Не я харесвам, но чак стрийпризьорка.
Хм!
Тя има най хубаватото тяло, тренирано.

# 1 523
  • София
Аз ви бях писала и преди, че имаме общи приятели с нея и ми казаха, че е била повече от стриптизьорка в Испания. Не мога да го потвърдя, защото аз не я познавам, но щом и друг го пише, сигурно е истина.

# 1 524

Какво е АУБ? И, като е учила, що не си е заминала обратно, като е свършила с ученето?

# 1 525
щото виктар предизвикателство приклячение

# 1 526
Американски университет в Благоевград.
Има си гадже чичо тук. И сега си е с него вероятно.

# 1 527
  • Валенсия
Когато идентифицираш някакъв успех в живота си с една връзка, нормално е да я споменеш.  А и става дума за разпознаваем персонаж от публиката.
Ако не го беше направила, щяха да я коментират, че го крие.
Tо хубаво Дениз да спомене тази връзка, но правейки го, автоматично предизвиква следните неща:

1. Да се свързва популярността ѝ само и единствено на базата на тези ѝ любовни взаимоотношения с един, доста заможен, доста по-възрастен от нея мъж, и вече покойник.
или
2. Ако има изобщо някакви претенции да е популярна, публична, или разпознаваема личност, изградила образа си, на базата на собственaта си амбиция и усилия (каквито и да са те), ами нека тогава да спомене и последващите дивиденти след конкурси като Плеймейт, Левски Г и тем подобни. Някакви участия, сключени дългосрочни работни договори, по-сериозни кампании, публични каузи, нещо такова. Има ли ги изобщо?!

Гледайки я, нивото ѝ си е останало същото от тези изброените два конкурса.
Никакво раздвижване, никакъв прогрес, никакво личностно израстване. От едно предаване в друго. От трън та на глог.

# 1 528

Какво е АУБ? И, като е учила, що не си е заминала обратно, като е свършила с ученето?

Поради същата причина, поради която и българите не се връщат в България след като завършат университет в чужбина 😃

# 1 529
Никоя не ми е симпатична, нито като визия, нито като характер!
На ви тука едни красавици, да оплакнете очо
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт