🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 155
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 530
Американски университет в Благоевград.
Има си гадже чичо тук. И сега си е с него вероятно.

Това обяснява стерилната целувка с Виктор.

# 1 531
аххахаах спуках се от смях със снимките. мис баба яга бодрум есдиай

# 1 532
Никоя не ми е симпатична, нито като визия, нито като характер!
На ви тука едни красавици, да оплакнете очо
Скрит текст:

Ужасни и отблъскващи усойници.

# 1 533
Азалия🌺, имаш страшния талант да пускаш шокови публикации преди сън, не ни жалиш.

А преди малко си пуснах Черна пантера, след като я сподели по-рано тук и като чух "твое тело просто секс", познайте дали не се сетих за Блага Ходещия СекЦ.

# 1 534
Очаквам следващия ход срещу Александра - да й скрият гривната-подарък. И пак сълзи и утеха със сочни целувки. Първо с нея, после с някоя от другия лагер. И тройка с плеймейтките за финал.

# 1 535
  • София
Виктория е разказвала, че не е била сигурна къде да учи, има неща, които не й харесват в Русия и е искала да смени страната. Избрала е тук Американския университет, ходила е на бригади в щатите, планът е бил май после да замине евентуално натам, но й е харесало в България и е решила да остане.

Има видеа какво не харесва в Русия и какво й е харесало тук, най-вече, ако помня правилно, опция й е било Казан там, но там са много мюсюлманите и е имала проблеми или пък не е искала такава среда. Не помня вече, бях попаднала на тях преди сигурно две години.

Все още си е с чичото, видели са ги вчера напът за Будапеща. А и той все ходи с броеница и се вижда по масите, колкото и да не го показва него.

# 1 536
Азалия🌺, имаш страшния талант да пускаш шокови публикации преди сън, не ни жалиш.
😂 Ама не е нарочно! Просто обитавам тоя часови пояс и съм бодра като кисела краставичка. Май трябва да помисля за нормалните хора, които си лягат по това време! 😆

# 1 537
Извинявам се, ако сте го обсъждали, но съм го пропуснала - Капитонова какво всъщност прави в България, след като е рускиня?

Опитва се да прави лесни пари. Донякъде успява.

В началото на "кариерата" си като влогър не беше натоварваща. После се оказа едно претенциозно същество, което няма класата, която претендира, че притежава. Материална до мозъка на костите си. Не мисля, че някога се е влюбвала истински, даже май назад в коментарите се коментираше това. Мен такива хора ме плашат много повече от свръхемоционални личности. Липсата на емоции ми говори, че човекът е социопат. Интересите ѝ се въртят около дрешки, козметика и скъпи почивки. Иначе е поддържана жена, но тя какво друго да прави, освен да обикаля салоните? Дори социалните си мрежи не поддържа сама.

# 1 538
Мартеницата  има спешна нужда от ринопластика.
Сутрин е потресаващо....
Awful
Azalia, за Лека нощ ли ни ги сурна тези доноси ?
}Ще си разплета чорапа за медитация
Brrr

# 1 539
треа се четат книжки

# 1 540
  • Валенсия

А преди малко си пуснах Черна пантера, след като я сподели по-рано тук и като чух "твое тело просто секс", познайте дали не се сетих за Блага Ходещия СекЦ.
JoyJoyJoy

Това ми напомни...не е ли време някоя от нас с по-цветущ изказ да поизстреля по един прякор на всяка една от участничките?! Току-виж, на някоя от тях им харесали, и си ги използват и в реала... Satisfied

Може и вкупом да се пробваме да ги съчиним. Relaxed

# 1 541
само не знам кой ги наглася тия чичо сираковци за некви големата раота. самия факт че са с двайсегодишни батали говори достатъчно за човека

Това показва Дениз колко точно е тъпа. Още във визитката седна да обяснява, че е била гадже с дЕдо си, мислейки, че това е големия плюс. А не осъзнава, че подобно признание я праща право на дъното.
Дори и в това, важно в нейния живот събитие, не е специална  или избраната.
Просто е една от многото, заменена бързо със следващата.
Срам за някои, гордост за други, зависи от критерия. Да ходи с дядо и да се чекне по клипове я е довело до под кривата круша ...пардон до " Ергенът " на безплатен санаториум.
Явно не е от талантливите в това , с което се занимава, иначе нямаше да се скита немила/недрага от едно реалити в друго.

# 1 542
Питонова е завършен егоцентрик и хедонист в нездравия смисъл на тая дума. Тя живее единствено и само за своя лична изгода, популярност, и удобство. Не я интересува кого ще прегази по пътя си, просто за да е отгоре и да е добре. Средствата също гледа да са ѝ максимално удобни. Няма такава друга в тоя формат.

# 1 543
😂 Ама не е нарочно! Просто обитавам тоя часови пояс и съм бодра като кисела краставичка. Май трябва да помисля за нормалните хора, които си лягат по това време! 😆
И аз съм от нощните птици, шегувкам се. 😏

# 1 544
  • София
Хайрула да облича шалварите и да пали джапанките към Рибново. По далеч от низането на тютюн е само споделянето на телесни течности със стоте манекенки.
Тая мома не е случайна, не забравяйте.
Рибново ѝ далеч, както на повечето съфорумки Фор Сизънс на Босфора.

Повечето имат нужда от пипване, само рускинчето не.
Забравяте тая школа, там е тежко профи - как да взема най- доброто. Българките пред нея са лаички, големи.

Няма да ви казвам избора, ще се сетите.

Общи условия

Активация на акаунт