🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 961
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Сигурно е имало някой билет "последна минута" за обедния автобус и продукцията побърза да спрете церемония, че да върне на сметка поредната девойка.

Щях да предположа самолет, но ти си права - автобус повече приляга на мащаба на тази продукция.

# 1 486
На никоя не от момичетата не им пука за Виктор. Правят го за популярност. После ще ги канят тук-там. Ще се продават за повече пари. Александра е работила в стрийптиз бар в Испания. Стриптизьорка е била. Това го знам от братовчед ми, който е бил охрана в този бар. Отделно сме се засичали в един салон преди няколко години. Тогава се казваше Ася.

# 1 487
Елвира флиртуваше повече с Цитиридис, отколкото с Виктор. Grinning

# 1 488
На никоя не от момичетата не им пука за Виктор. Правят го за популярност. После ще ги канят тук-там. Ще се продават за повече пари. Александра е работила в стрийптиз бар в Испания. Стриптизьорка е била. Това го знам от братовчед ми, който е бил охрана в този бар. Отделно сме се засичали в един салон преди няколко години. Тогава се казваше Ася.
Произвеждаме новини за "Блясък". 🤣

# 1 489
Оле ама така ли ги хипнотизира, малеее
Поне е ясно защо усмиеката й е тренирана и автоматична,професионалистка е и тя

# 1 490
колко е достоверно тва е ясно - никак. но дори да е истина какво лошо има в стриптизьорството. въпреки че тя ако е такава ревлива скльофка какви стриптизи какви пет леа

# 1 491
  • Валенсия
Не спира да ме учудва как, след всичко видяно и чуто, Александра ви е симпатична.
Психопатна, истерична и вулгарна
На мен Александра не е като да ми е кой знае колко симпатична.
Има си и тя някакви дефицити, които очевидно се изострят предвид раздразнителното ѝ обкръжение и така нажежената обстановка там.
Още от началото, симпатизирах повече на Виктория К. и Карина (външност, присъствие, излъчване). Но за мен, първата страшно много се излага в последните предавания, и я виждам в ролята на непоправима гаднярка.
Така че, сега като че ли съм на принципа "В царството на слепите, и едноокия е цар" (или както там беше приказката).

# 1 492
Кога са се обиждали на “изрод мръсен”🫤

# 1 493
Тя Алекс, трябва да съди Дениз до дупка.Пфу...
Тази с бретона в промото наистина ли е Виктория К?!
Значи Марта на излизане дето бе казала хубави неща на Алекс - може да ѝ е казала и нещо като " исках да си тръгнеш за да не страдаш допълнително".... То така само мога да разбера нейното изказване днес, че е искала Алекс да си тръгне.....
Ох, майко, ММ се опули и вика - защото заедно го гледахме епизода - " Тази грозница къде са я крили досега?!"
Ох, аз все още се смея.....
Капитонова, Дениз и Марта според мен са хубави жени (не са Белучи или Жизел, но са хубави). Вярно, че донякъде красотата е субективна. Но донякъде. Подозирам, че голяма част от мъжете, които театрално казват колко са грозни видимо хубави жени, го казват, защото искат да зарадват половинките си.
Много мъже казват същото, точно за колежката, която свалят. Стар трик.  Естествено че не биха искали излишни скандали като усетят настроението/антипатиите на половинката си към конкретната жена.

# 1 494
  • SF
Капитонова защо така се е окепазила?
Надявам се бретонът да е изкуствен.
Дениз ми направи много добро впечатление. Забавна е.
Гергана си е куку.
А Елвира очаквано си замина.

# 1 495
О, не. ММ го каза за тази с бретона. Съгласна съм че изглежда ужасно....

# 1 496
Капитонова дразни някои с директните си и дръзки коментари, които има смелостта да заявя без да вика и реве (например коментарите на Капитонова зад кадър, че й харесва да дразни Алекс с разказа за срещата си с Виктор (нещо, което и Александра направи с Блага, но не го каза пред кадър и затова е по “симпатична” на някои), Вики беше директна, че Блага само се преструва, че се радва за Александра и че тяхното приятелство не е истинско - и е права)).

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 11:21 от Linda*kiss

# 1 497
За мен красиви са Гергана и Марта. Другите за мен са симпатични, но не и красиви. Телата са им супер на повечето. Елвира изглежда много по-добре при Цитиридис. За поведението на Денис и компания - дъно.

# 1 498
...Отделно сме се засичали в един салон преди няколко години. Тогава се казваше Ася.
И на мен ми направи впечатление, че имейлът във визитката й е с името Ася Гърдева... Ама защо й е трябвало да го променя? Нито е старовремско, нито е осмиващо...

# 1 499
  • Terra incognita
Може да й казват така на галено.
Чувала съм различни умалителни, които нямат много общо с рралното име.

Общи условия

Активация на акаунт