🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 874
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 470
Тя Сашка хич не хитре, мнеее.

А на мен поведението на Виктория ми харесва. В тая ситуация, в която всички свалят Виктор тя успя да го накара той да сваля нея. И се държи умело и на положение. Жена, която знае колко струва.
Дали се преструва - ами да. Те повечето се преструват.
Харесва чак не бих казала, но грам не ме дразни. Със самочувствие е момата и умее да се презентира добре. Как само дразнеше Александра, без да ѝ даде повод да избухне...
Ама и Александра защо седи там и търпи тези издевателства не разбирам?! На втората реплика на Викито щях да питам с широка усмивка провокира ли ме и да си замина,  вместо да се хиля страдалчески и да вдигам наздравици. Хич я няма в комуникацията, направо да я ожалиш.

# 1 471
Прави сте, че по сценарий гонят приятелките на Александра, та съвсем да ескалира драмата.

и така да е има и друг вариант - просто са скучни. ния косара елвира малкото вики карина - едно абсолютно нищо. и на блага и свършиха тапотиите

# 1 472
Да се изкажа и аз.
Толкова зор на всички да са на среща с Виктор, а накрая, като седнаха 5-те на една маса с него, така се увлякоха в плюенето по Александра, че даже забравиха, че той е там. И да си беше тръгнал, никоя нямаше да забележи. Много грозно поведение е това настървение с което я нападат точно пред него и то знаейки, че я харесва. Сами си направиха така, че да я хареса още повече. Деница ми падна в очите - мислех я за по-неутрална и сдържана.
Капитонова показа директно, че изобщо не се интесерува от Виктор. Точно, като Марта. Тя е вътре, за да стане още по-известна, да си набере още последователи, да плете итнриги и да играе. Нищо друго. Това най-много пролича на целувката. Той искаше да я целуне, а тя го целуна, все едно целува стар приятел от детството. Егати и постната целувка. Обаче излъга после пред всички, че била страшната целувка.
Людмила - и тя е дъното на дъното. Както беше приятелка с всички на масата, рязко започна да злобее срещу Виктория.

За скандала сутринта - аз харесвам Александра, обаче според мен тя беше провокатора. И на мен няма да ми е приятно, като току-що съм станала, някой да ми извива на умряло на главата, докато си пия кафето. Същата работа, като на басейна. И въпреки това Дениз беше отвратителна, злобна и гнусна. Ама нали си я знаем колко е тъпа - то нямаше и какво друго да очакваме от нея.

Връщам се да ви чета

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 23:32 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 473
Прави сте, че по сценарий гонят приятелките на Александра, та съвсем да ескалира драмата. А за Люса и Дениз хич не се надявам. Има първо да напуснат статистки като Вики, Ния-Косара, Гергана и Карина, Венета, после Деница и Марта, а Блага, Алекс и злобното трио ще си ги търпим до самия край.

Приятелките на Александра са твърде инертни.
Ева според мен си отиде в точния момент. Оттук насетне играта ще загрубее твърде много. Ева изглежда беше влязла, за да даде тласък на кариерата си, тя си има имидж на лъчезарно момиче и няма да го развали с някакви селски скандали. Което я правя безинтересна в предаване, което търси евтиния скандал.
Елвира и тя няма какво да покаже повече, най-много да се сдуха и съвсем да изгуби надежда в човечеството.

Ако сценаристите и редакторите са били умни, след един-два епизода ще го накарат да излезе на среща с някоя по-тиха като Ния или Карина. Да гледаме само враждата между Дениз, Виктория и Алекс би било скучно и досадно.

# 1 474
Не спира да ме учудва как, след всичко видяно и чуто, Александра ви е симпатична.

Психопатна, истерична и вулгарна

# 1 475
искам да видя карина на среща че до ся е повече карантина вместо карина

# 1 476
  • София
Този не спря да ги целува наред! Вече ми става противен, като да не казвам какво се държи.

# 1 477
Каппитонова е доста силен опонент - има самочувствие, съзтезателна е, харесва играта, чаровна е, контролирана, уравновесена и умна (може и повече, но все пак е млада).
Колкото и да не я харесвам И да е пълна моя противоположност, тя е един много силен играч, знае как да владее ситуацията.
Дениз и нея не я харесвам, но Ицо 100те манекенки е видял потенциал в нея, който допълнително е ошлайфайл и тя също е хитър играч . Направо й се чудя на непукизма да обижда Сашка толкова грозно като "изрод грозен", знаейки, че това после ще бъде излъчено. И не, не го каза щото е тъпа, а защото не й пука за мнението на околните.
Да, на Дениз не й пука. Защото другите не са фактор за нейните цели. А и не всички намират обидите й за толкова скандални. Някои не биха изтърпяли Алекс да реве като капризна ученичка. Мислите ли, че мъжете гледат предаването и си правят изводи за Дениз от това? Или за Александра? Тях ги интересуват други неща. Дениз се държи много добре и естествено с Виктор. Както и с голяма част от участничките във формата.

# 1 478
Елвира при Цитиридис. Радвам се, че се държи на ниво и в шоуто и при напускането. Очевидно играеше роля, а не е такава наивница в реалния живот, което е добре за нея. Особено като каза, че не и липсва предаването и не би се върнала пак Joy

# 1 479
  • Варна
Ама Ергенът май наистина има присадена коса? Какви са тези дебели корени отпред, където е бретонът. Как мислите, дали?
Hazel, с какво Александра е вулгарна и психопат? Струва ми се, че с много лека ръка се хвърля терминология в пространството.

# 1 480
Не спира да ме учудва как, след всичко видяно и чуто, Александра ви е симпатична.

Психопатна, истерична и вулгарна
И биОполярна 👿

# 1 481
Дожаля ми за Алекса... Дотолкова се вживява в ролята на драма-куин, на жертва на останалите злобни и завистливи моми, че накрая ще си излезе като точно такава.
А за срещата тет-а-тет на чаша шампанско между двете врагини съм сигурна, че са ги накарали да го изиграят.
Демонстрация на лицемерие.

# 1 482
Ама Ергенът май наистина има присадена коса? Какви са тези дебели корени отпред, където е бретонът. Как мислите, дали?

ей това не го очаквах. много мило

# 1 483
Да, има присадена коса.

# 1 484
Правилно ли чух Капитонова да казва
“Александра ти имаш биОполярно разстройство!”? Без думи съм- психиатрична диагноза, пък било то и “биОполярно разстройство” раздадена с лека ръка в национален ефир? Тази трябва доста богат спонсор да привлече, ако Александра реши да я съди.

И аз чух същото. Виктория ми е много по-прикрита и манипулативна от Александра. Тя е там, за да спечели нови последователи, но предричам, че особено след другата седмица, ще ѝ иде никога да не се е записвала в предаването. Хич не е умна тя, нито хитра - изобщо не е успяла да предвиди реакциите на публиката.
На стрина Ирина хич не попречи всеобщия хейт, съмнявам се и на Виктория.

Общи условия

Активация на акаунт