🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 884
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 455
само не знам кой ги наглася тия чичо сираковци за некви големата раота. самия факт че са с двайсегодишни батали говори достатъчно за човека

# 1 456
Ама защо изтъкват младостта като нещо уау? Очевидно за Виктор това не е проблем. Да не говорим, че до 3-4 год нагоре/ надолу не са фактор. А и това е нещо относително. Например Александра има много по- добро тяло от това на Дениз.
Обаче като няма с какво друго да изпъкнеш, залагаш на егенето...

Тя, Дениз, затова понечи да го пита, какво мисли за разликата във възрастта и идеята й беше да разбере, какво му е отношението към връзка с по-големи жени, но я прекъснаха...

# 1 457
Правилно ли чух Капитонова да казва
“Александра ти имаш биОполярно разстройство!”? Без думи съм- психиатрична диагноза, пък било то и “биОполярно разстройство” раздадена с лека ръка в национален ефир? Тази трябва доста богат спонсор да привлече, ако Александра реши да я съди.

И аз чух същото. Виктория ми е много по-прикрита и манипулативна от Александра. Тя е там, за да спечели нови последователи, но предричам, че особено след другата седмица, ще ѝ иде никога да не се е записвала в предаването. Хич не е умна тя, нито хитра - изобщо не е успяла да предвиди реакциите на публиката.

# 1 458
Две неща ми изпъкнаха в този епизод - въпросът на Людмила какво мисли ергенът за неработещата жена, дали би издържал такава. (лицевите изражения на Виктор говореха красноречиво, че никога не би се случило, защото няма да може).
Разговорът м/у Капиталова и Александра (ейййй, най-голямата материалистка пита Александра дали раздава ласки само срещу подаръци). Голяма лицемерка и гаднярка.

# 1 459
  • Бургас
Поне да беше запомнила правилно името, и тя е една "умница". Те, всъщност повечето колкото са "умни", толкова и злобни. Страшен каст...страшен

# 1 460
Днес ще си ходи Елвира, щото Виктор предпочита красивите. Все пак всяка е по-красива от Елвира. Людмила ще е скоро.
Правилно ли чух Капитонова да казва
“Александра ти имаш биОполярно разстройство!”? Без думи съм- психиатрична диагноза, пък било то и “биОполярно разстройство” раздадена с лека ръка в национален ефир? Тази трябва доста богат спонсор да привлече, ако Александра реши да я съди.
Капитонова изказа мнение. И има право на това. Все още е демокрация в Бг и Европа. Сашка може да има някакви претенции към Капитонова, ако й е личен терапевт.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 22:52 от Linda*kiss

# 1 461
  • Варна
Виктория и Дениз ще ги държат до края, защото ако ги изгонят, предаването го пиши умряло.
Кой ще седи да гледа още 1 месец виктор и александра да се мляскат и само нея да кани на среща. От време на време някоя намляскана друга девойка в храстите и после пак двете гълъбчета Виктор и Александра.

# 1 462
Като гледам следващият епизод ще е стара песен на нов глас. Това ли ще гледаме до края? 🙄

# 1 463
Прави сте, че по сценарий гонят приятелките на Александра, та съвсем да ескалира драмата. А за Люса и Дениз хич не се надявам. Има първо да напуснат статистки като Вики, Ния-Косара, Гергана и Карина, Венета, после Деница и Марта, а Блага, Алекс и злобното трио ще си ги търпим до самия край.

# 1 464
Тя Алекс, трябва да съди Дениз до дупка.Пфу...
Тази с бретона в промото наистина ли е Виктория К?!
Значи Марта на излизане дето бе казала хубави неща на Алекс - може да ѝ е казала и нещо като " исках да си тръгнеш за да не страдаш допълнително".... То така само мога да разбера нейното изказване днес, че е искала Алекс да си тръгне.....
Ох, майко, ММ се опули и вика - защото заедно го гледахме епизода - " Тази грозница къде са я крили досега?!"
Ох, аз все още се смея.....

# 1 465
Елвира ще е при Цитиридис
Толкова злоба на едно място рядко се среща. И всичките злобарки остават

# 1 466
Елвира според мен отдавна щеше да си ходи, но като му каза това за девствеността щеше са направи лошо впечатление да я махне веднага

# 1 467
Руската пепелянка просто изри дъното с поведението си в днешния епизод и анонса на следващия.

Толкова гнусно, манипулативно, арогантно същество. Дениз и Людмила направо са цветя в сравнение с нея.

# 1 468
Еее, как можа да разкара Ева? Тя е в пъти по от разни храстчета като малка Вики, Ния, Карина или тотални пародии като Елвира.. Хайде кажете, че не е нагласено кой кога да си ходи Joy
Естествено, че не е случайно. Тя е от малкото хора, които са с Александра, а за да става сеир ще я оставят сама, за да я разклатят съвсем и да гледаме истерични сценки и панаири.
Следващият път ще е Елвира най-вероятно.
А с Блага заформят друга сюжетна линия.
Забелязах тази вечер новия СЮЖЕТ ЗА МАЛЪК РАЗКАЗ.: Как две приятелки делят един мъж, разбирайте Блага и Сашка. Все едно са приятелки от детство, а не се познават от месец и не са влезли и двете да свалят тоя мъж. Та всички вкупом запяха тая песен .
Благовеста е добродушна та чак  простодушна, ще я подкокоросат да се скара със Сашка. Така ги усещам нещата.
Тези интрижки от селски вечеринки ги режисира Тонката Стефанов. Толкова му прилягат и са му съвсем в стила .
Толкова са предсказуеми сценаристите просто.Мнозина тук се усетихме, че ще изгонят Елвира. Цялата постановка е толкова елементарна.
Беше ясно още от снощи, че ще изгонят Елвира, за да оставят Сашка сама сред вълци. Целта е ясна, да я сринат психически и да има истерии.

Това предаване беше уж развлекателно, а то се превърна в някакъв психотрилър на отбор психопатки или най-обикновени патки, които са се нахвърлили върху едната.
Евала продукцията, това ли ви е разбирането за забавно предаване. Абсолютно дъно.

Марта , Деница и сие как се чувстват като се гледат отстрани. Тотално лишени от емпатия същества.
Чудя се на Александра защо си го причинява.На нейно място отдавна да си бях била камшика.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 01:12 от sineva 1

# 1 469
Тя Алекс, трябва да съди Дениз до дупка.Пфу...
Тази с бретона в промото наистина ли е Виктория К?!
Ох, майко, ММ се опули и вика - защото заедно го гледахме епизода - " Тази грозница къде са я крили досега?!"
Ох, аз все още се смея.....
🤣🤣🤣 И аз се посмях!
Иначе, да, тя е.

Общи условия

Активация на акаунт