🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 943
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Terra incognita
JoyJoyJoy
Чак такива ли са мизерници?
Сигурно е имало някой билет "последна минута" за обедния автобус и продукцията побърза да спрете церемония, че да върне на сметка поредната девойка.

# 1 441
Този пък Виктор не спря да дава роза на Люси. Адски неприятна, както и Дениз.

# 1 442
А дано си е тръгнал от Турция ерген човекът!
Дано са тотален фейк повечето жълтурници с "потвърдената" информация за Капитонова.
В краен случай по-добре с Александра (ето това и аз не мога да повярвам, че го пиша) за две-три седмици отколкото с Питона или Дениз.

# 1 443
Единствено школата на Христо Сираков може да победи Руската школа. Сашка и тя ще е във финалната тройка. Всичко друго ще е аут.
Надявам се Гергана да остане днес.
Леле, леле, какво доживяхме?  😀😃

# 1 444
  • Бургас
Сигурно е имало някой билет "последна минута" за обедния автобус и продукцията побърза да спрете церемония, че да върне на сметка поредната девойка.
Joy Нищо чудно. Виктория и нейното "биополярно разстройство" кърти

# 1 445
Днес ще си ходи Елвира, щото Виктор предпочита красивите. Все пак всяка е по-красива от Елвира. Людмила ще е скоро.
Людмила ще е когато му кажат продуцентите.
А иначе мисля, че раздаването на розите беше веднага след сутрешния скандал- предполагам по дрехите им. Просто е въпрос на монтаж.
Правилно ли чух Капитонова да казва
“Александра ти имаш биОполярно разстройство!”? Без думи съм- психиатрична диагноза, пък било то и “биОполярно разстройство” раздадена с лека ръка в национален ефир? Тази трябва доста богат спонсор да привлече, ако Александра реши да я съди.

# 1 446
се пак 'подготвил съм трапезата' от първите срещи беше баклава със чампанско

# 1 447
  • София
Мале Капитонова ква е грозна с бретон Sweat Smile

# 1 448
  • софия
Капитонова беше с бретона. Много зле, многоо 😁

# 1 449
Марта изведнъж се събуди, както й беше през гъза... Защо ли?

Сритали са я от продукцията според мен, а ѝ се стои в санаториума още. Голяма грешка, че хейтна ергена,  сега ще я разкостят.

# 1 450
  • Варна
Каппитонова е доста силен опонент - има самочувствие, съзтезателна е, харесва играта, чаровна е, контролирана, уравновесена и умна (може и повече, но все пак е млада).
Колкото и да не я харесвам И да е пълна моя противоположност, тя е един много силен играч, знае как да владее ситуацията.
Дениз и нея не я харесвам, но Ицо 100те манекенки е видял потенциал в нея, който допълнително е ошлайфайл и тя също е хитър играч . Направо й се чудя на непукизма да обижда Сашка толкова грозно като "изрод грозен", знаейки, че това после ще бъде излъчено. И не, не го каза щото е тъпа, а защото не й пука за мнението на околните.

# 1 451
Дениз искала мъжът до нея да е джентълмен... А той в един от подкастите обясняваше, че не харесва жени, които не знаят как да се държат, говорят на "брат", обиждат. 100 кила ракия давам да му видя физиономията, като е чул "изрод мръсен" и "грозна мутро".
+1
Така искам да му пуснат някой запис и рязко да обезрози 10-тина злобни патки... Но иначе Александра лепяла етикети и не си показвала истинското лице... Дъно, дънооо! И следващата серия пак ще е трудна за гледане.

# 1 452
  • Terra incognita
Обърнали са й косата, за да застане като бретон. Или е фалшив. Ама е много зле.

# 1 453
За мен държанието на Капитонова ми говори само, че тя не е там за някаква любов, а за състезанието, хъса, конкуренцията, играта, харесва и да мачка.

# 1 454
  • Валенсия
.
Правилно ли чух Капитонова да казва”Александара ти имаш биОполярно разстройство!”? Без дими съм- психиатрична диагноза, пък било то и “биОполярно разстройство” раздадена с лека ръка в национален ефир? Тази трябва доста богат спонсор да привлече, ако Александра реши да я съди.
Да, съвсем правилно, точно това каза хитрицата.
Не знам за съдене, ама толкова сериозно психично заболяване, толкова много засегнати от него, и толкова безотговорно да го изсъска с отровния си език.
Егати и простачката. Да дойде някаква си руска шантонерка, да интригантства, манипулира, ръси и посява лошотия, злобия и всякакви такива ниЗши простотии, каквато и ще да е Александра, просто това минава всякакви граници.
И има граници, които не трябва да се прекрачват.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 22:47 от shy*girl

Общи условия

Активация на акаунт